Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπικές προβλέψεις -ζωδια Φωτιάς

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπικές προβλέψεις -ζωδια Φωτιάς

Η πιο δημοφιλής μαντική μέθοδος είναι μέσα από μια τράπουλα. Στον Ανατολικό κόσμο και ειδικά από το μέρος της Σμύρνης, είναι δεκάδες οι σχετικές τράπουλες που με τις κάρτες συμβόλων και προσώπων, μπορούν να απαντήσουν για όλα τα μελλούμενα του Ενδιαφερόμενου. Ερωτικό παρασκήνιο, προθέσεις αλλά και κινήσεις αποκαλύπτονται.

Προβλέψεις ωρών… λίγων ημερών:

 

Ζώδια φωτιάς:

zodia-taro-45

Κριός: Ο Εραστής της Βασίλισσας – Νο 11
Δεν είναι πολύ μακριά το άτομο που θα εισέλθει στην ζωή σας και θα την αναστατώσει ευχάριστα. Αυτό άλλωστε είναι και κάτι που το έχετε ζητήσει από το σύμπαν πολλές φορές. Θα γίνει και θα σας βάλει σε ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι ζωής. Πολύ οι ξαφνικοί γάμοι, που θα έρθουν σαν δώρο της αναμονής σας. Εύνοια υπάρχει και σε αυτούς, που μπορεί να έχουν χωρίσει. Έχουν πλέον βελτιωθεί οι συνθήκες, σίγουρα έχει υποχωρήσει ο εγωισμός, και τα ταίρια θα είναι μαζί και μόνιμα. Το παρελθόν θα σβήσει μαζί με όλες τις ‘παρεμβολές του΄!
Έρωτας: ****
Χρήμα: ***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Η Νέα Αγάπη δίπλα στο Δέντρο της Ζωής – Νο 03
Αυτά που έχετε δηλώσει στο άνθρωπο σας, εδώ και καιρό, ίσως και να είναι ένα βήμα, από την πλευρά του, πριν γίνουν πραγματικότητα, προς το πρόσωπο σας. Δεν χρειάζεται ούτε να πιέσετε, ούτε να πείτε κάτι περισσότερο πια. Είναι η σειρά του συντρόφου σας, για να σας αποδείξει όλα αυτά που έχει μέσα στην καρδιά του για εσάς. Σίγουρα και τα πολύ καλύτερα οικονομικά, και από τις δύο πλευρές θα βοηθήσουν τους σκοπούς, πρακτικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Έρωτας: ***
Χρήμα: ***

Τοξότης: Η Επανασύνδεση πάνω σε μαρμάρινο πλατύσκαλο – Νο 08
Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες έχουν ολοκληρωθεί. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και αυτός ο τρόπος, που θα σας φέρει και πάλι κοντά στο άτομο που αγαπάτε. Από την δική σας την πλευρά, έχετε κάνει ότι χρειαζόταν για την επανασύνδεση. Δώστε λίγο χρόνο και λίαν συντόμως, θα σας έρθουν νεότερα που θα οδηγήσουν σε συζητήσεις αλλά και συναντήσεις, με απώτερο σκοπό το σμίξιμο των συναισθημάτων. Προτάσεις για το εξωτερικό για εργασία, είναι στο πρόγραμμα της επόμενης περιόδου. Προσοχή στις απαντήσεις σας.
Έρωτας:****
Χρήμα: ****

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις