Σύγχρονη Αστρολογία –ερωτική τάση ζωδίων. ΟΚΤ’17

astrologia-27-7-2-8

Σύγχρονη Αστρολογία –ερωτική τάση ζωδίων. ΟΚΤ’17

Ο Οκτώβριος είναι προ των πυλών που μάλλον πια … θα ξεχωρίσει την ανάλαφρη διάθεση από τις σοβαρές αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν, και ειδικά το δεκαήμερο που ο Δίας θα αλλάξει ζωδιακό οίκο και θα επισκεφτεί τον Σκορπιό.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους και όλα:

 

Οι Κριοί, έχουν κάτι στην διάθεση τους, που κάνει τους πάντες να τους θέλουν συνέχεια στην παρέα τους. Αυτό μέσα στον νέο μήνα πολλαπλασιάζεται και ίσως και να φέρει επανασυνδέσεις … από το πουθενά.

zodia-taro-45

Σε μια αντίστοιχη θέση θα βρεθούν και οι Ταύροι, που έχουν αρκετές εκκρεμότητες με το παρελθόν τους, που σίγουρα γύρω από την πανσέληνο του μήνα … θα δώσει ειδήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κρατάτε πολλά μέσα σας εσείς οι Δίδυμοι και οι Καρκίνοι, που μάλλον μέσα στις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου θα τα εξωτερικεύσετε. Όλα σας ενοχλούν … αλλά πιο πολύ οι αδιάφορες – περίεργες συμπεριφορές του ανθρώπου σας.

Μην δώσετε Λέοντες μεγάλη έκταση σε υποθέσεις, που είναι μόνο κάποια πρόσκαιρα φλερτ. Μην χαθείτε επίσης και μέσα σε επαναλήψεις του παρελθόντος.

Αφορμές Παρθένοι … θα σας δώσει το ταίρι σας, έτσι ώστε μέσα στον μήνα του Οκτωβρίου, να βρείτε τους τρόπους που ίσως και να σας βοηθήσουν … να φύγετε από τις στατικές καταστάσεις του παρελθόντος σας … πια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς να τα περιμένετε … όλα! Είναι σε μια κατάσταση, που η αλλαγή της θέσης του Δία, θα δώσει αλλαγές και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής τους … μόνο προς το θετικό. Το χρήμα θα είναι άφθονο.

Αδυναμία δηλώνουν οι Τοξότες και οι γείτονες Αιγόκεροι, να ξεδιαλύνουν την ερωτική τους ζωή. Να έχετε στο νου σας, ότι αν αφήσετε για πολύ ακόμη υποθέσεις να εκκρεμούν, θα έρθουν να σας βρουν … και εκεί όλα θα δυσκολέψουν. Ενεργοποιηθείτε.

Οι ιδιαίτεροι Υδροχόοι και οι αξιαγάπητοι Ιχθείς, είναι σε μια εξαιρετική φάση … που θα δουν αυτούς που τους αγαπούν πραγματικά να τους πλησιάζουν και να τους κάνουν προτάσεις ζωής – δέσμευσης. Από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και μετά, θα υπάρξουν αφορμές για επανασυνδέσεις, νέες επικερδείς συνεργασίες … αλλά και φρέσκοι έρωτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις