Τα μυστικά Αγάπης για κάθε ζώδιο -100% επιτυχία

erwtika-mystika-zwdiwn

Τα μυστικά Αγάπης για κάθε ζώδιο -100% επιτυχία

Όλα τα ζώδια έχουν τις σπασμένες, σκουριασμένες κλειδαριές τους, και οτιδήποτε άλλο τους έχει προσθέσει ο χρόνος και οι μέχρι τώρα εμπειρίες ζωής. Ποτέ η κατάκτηση μιας προσωπικότητας δεν είναι υπόθεση ενός παράγοντα, αντιθέτως είναι συνισταμένη πολλών ενεργειών. Το βασικότερο όλων, εσείς και η ευθυτενής συμπεριφοράς σας στο άτομο που επιθυμείτε να γνωρίσετε σε πιο ιδιαίτερο βαθμό, ή έστω και ακόμη σε μια απόπειρα για επανασύνδεση. Αυτοί είστε, χωρίς εκπτώσεις στην παρουσίαση σας.

Συνήθως εκεί που χαλάει η συνταγή του έρωτα, είναι όταν σε πέρας της γνωριμίας, βγαίνουν τα γνωρίσματα που μέχρι τώρα επιμελώς αποκρύβατε – σας απέκρυβαν. Πείτε αυτά που έχετε, αυτά που αποζητάτε από αυτήν την γνωριμία… και αφήστε την άλλη πλευρά να αποφασίσει πότε και τι θα προσφέρει.

 

Tips:
Ζώδια της Φωτιάς:

Κριός: Εδώ τα πράματα είναι πάρα πολύ εύκολα. Το μόνο που ζητάει αυτό το ζώδιο, είναι την απόλυτη προσοχή σας από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο της γνωριμίας. Μιλήστε του με θαυμασμό, και προτείνετε του κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Θα σας είναι ευγνώμων.

zodia-taro-45

Λέων: Δυσκολίες σε πρώτο επίπεδο, και μέχρι να σας εμπιστευτεί και να διαπιστώσει ότι η προσοχή σας είναι στραμμένη μόνο πάνω στην βασιλική του παρουσία. Μην μιλάτε πολύ και αφήστε όλα τα υπόλοιπα επάνω του. Μην ξεχνάτε να τον επιβεβαιώνετε συχνά – πυκνά.

Τοξότης: Πάθος και λίγη επικοινωνία για τους γιούς του Δία. Εδώ μιλούν τα μάτια και η ενέργεια που εκπέμπεται. Γνωρίζουν την κάθε κίνηση σας, και θα κάνουν ότι μπορούν για να σας κρατήσουν σε αποκλειστικότητα τους. Χρειάζονται την συνεχή σας ενασχόληση μαζί τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Γης:

Ταύρος: Απλά δηλώστε τους από την αρχή ότι είστε καλά παιδιά, και δεν ψάχνετε για περιπέτειες. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ξεκινήσει μια διαδικασία στον εγκέφαλο τους, που θα καταλήγει σε πρόταση για περαιτέρω γνωριμία και άμεση σχέση. Μόνο κρατήστε εσείς το χαμηλό προφίλ.

Παρθένος: Ότι και να προτείνετε, θα έχει θετική ανταπόκριση. Από τα ζώδια που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί τους, καθώς έχουν μόνιμα την συναισθηματική ανασφάλεια μέσα τους. Να είστε φιλικοί και εξωστρεφείς από την αρχή για να τους χαλαρώσετε.

Αιγόκερως: Δεν πλησιάζουν ούτε ανοίγονται για κάτι λιγότερο από τα στάνταρντ τους. Πρώτα θα σιγουρευτούν για το ‘ναι’ σας. Μην κάνετε το πρώτο βήμα, μπορεί να τους ξενερώσετε. Θα προσεγγίσουν και θα κάνουν μερικές ερωτήσεις. Αν οι απαντήσεις είναι γρήγορες και ευφυείς, τους έχετε κατακτήσει.

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Εδώ έχουμε αντικειμενικές δυσκολίες. Αν έχετε εντυπωσιαστεί από έναν Δίδυμο, πλησιάστε τον με τακτ και πείτε κάτι έξυπνο. Το παιδί του Ερμή, χρειάζεται κάτι διαφορετικό από τα όμοια για να γυρίσει το κεφάλι. Μην περιμένετε μεγάλους συναισθηματισμούς, όμως σίγουρα θα σας κάνει να περνάτε πάντα όμορφα.

Ζυγός: Είναι ήδη ανοιχτοί οι δρόμοι. Το χάρισμα του γοητεύειν, το κουβαλούν συνεχώς πάνω τους. Είναι συνηθισμένοι σε φλερτ και προσεγγίσεις, άρα μην κάνετε κάτι κοινότυπο. Απλώστε τους μια σειρά από διαφορετικές προτάσεις, που θα τους δελεάσουν.

Υδροχόος: Τόλμη και Γοητεία. Από τα λίγα ζώδια που κοιτάνε σφαιρικά το επόμενο ‘τρόπαιο’ τους! Αν διαθέτετε ταπεινότητα, ομορφιά, το χάρισμα του επικοινωνείν και δύο – τρεις καλούς τρόπους, τότε έχετε μεγάλη πιθανότητα να σας πλησιάσει. Σημαιοφόρος της ποιότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος: Δείξτε από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας, ότι ανήκετε στα άτομα που δεν ψάχνουν την ποσότητα, αλλά για κάτι που μπορεί να έχει αρχή μέση και συνέχεια. Συνήθως πρέπει να είστε πιο τολμηρές και να προκαλείτε συζητήσεις – δράσεις, για να του αγγίξετε τις ευαίσθητες χορδές.

Σκορπιός: Μην μιλάτε, μην κινήστε, ήδη σας έχει εντοπίσει και ψάχνει το κατάλληλο χρονικό σημείο για να σας πλησιάσει. Δεν θέλει εύκολες περιπτώσεις. Αν θα συμφωνήσετε από αρχής σε αυτά που θα ειπωθούν, να είστε σίγουρες ότι τον έχετε μόνιμα στο δίχτυ σας.

Ιχθείς: Ένα χέρι απλωμένο που ξεπροβάλει από το πουθενά και σας συστήνετε οικειοθελώς, είναι ενός Ιχθύ, που επιθυμεί να σας γνωρίσει περισσότερο. Μην πείτε πολλά, αυτοί θα προτείνουν και θα ανοίξουν τις συζητήσεις. Εσείς απλά δείξτε τον καλό σας χαρακτήρα.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Στηριχτείτε και στο αλάνθαστο ένστικτο σας, την φωνή στο μυαλό σας, που είναι απαλλαγμένη από λογική και συναίσθημα!