Τζακ Ποτ για χωρισμένους το 2016

xwrismos-mathima

Τζακ Ποτ για χωρισμένους το 2016

Μια δύσκολη χρονιά έχει κλείσει για όλους, ωστόσο παραδίδει την σκυτάλη της σε ένα νέο χρονικό διάστημα που πολλά θα μεταβληθούν προς το καλύτερο. Η κινητικότητα προσεχώς της Αφροδίτης σε έναν γήινο οίκο, Αιγόκερω…και η συνέχεια της σε ‘ηλικιωμένα – ώριμα’ ζωδια ( Υδροχόος- Ιχθείς), θα δώσουν τις μοιραίες ευκαιρίες, για επαναπροσδιορισμό σχέσεων, συναισθημάτων και ερωτικών υποθέσεων, ακόμη και ύστερα από μήνες – χρόνια σιωπής.

Κριός: Φροντίστε εγκαίρως τις λεπτομέρειες και τις όποιες υποχρεώσεις σας, καθώς αναμένεται ξαφνική κίνηση από παλιά σας γνωριμία έρωτα, που έληξε άδοξα. Η κίνηση του Άρη στον Τοξότη, θα φέρει ανατροπές, διαζύγια και απελευθέρωση από στατικές καταστάσεις ανθρώπων, που τότε, δεν κατάφεραν να σας πείσουν.

Τυχερές ημερομηνίες: 15 και 22 Φεβρουαρίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σας στις 17/02/16, θα εισέλθει στο ζωδιο του Υδροχόου, κάτι που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα. Προσφορά συναντήσεων και ουσιαστικών διάλογων θα λάβετε από πρώην σας υπόθεση που μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους θα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Τυχερές ημερομηνίες: 25 και 30 Ιανουαρίου

Δίδυμοι: Ανατροπές στα σχέδια σας ετοιμάζει ο Ερμής, από την μέρα που θα ορθοδρομήσει, 26/01/16. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή… σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν, και σίγουρα θα ακουμπήσουν τις λεπτές χορδές του μυαλού σας. Περιορίστε την φαντασία σας, και σκεφτείτε αν υπάρχει πρακτική λύση συμβιβασμού…και σε μικρό χρονικό διάστημα

Τυχερές ημερομηνίες: 23 και 29 Ιανουαρίου

Καρκίνος: Οι πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, θα σας ξαφνιάσουν από τις πολλές ευκαιρίες και επιλογές που θα σας παρουσιαστούν, έτσι ώστε να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή. Είναι μια καλή αστρολογική περίοδος, που άτομα που σας έχουν εκτιμήσει, είτε σαν παλιά αγάπη, είτε απλή γνωριμία, θα σας προτείνουν σχέση ή και κάτι παραπάνω.

Τυχερές ημερομηνίες: 25 και 28 Ιανουαρίου

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Μεγάλη προσοχή σε νέες γνωριμίες. Οι σχέσεις που θα προκύψουν μέχρι και τα τέλη του Μαρτίου, ίσως και μην είναι ουσιαστικές. Επίσης πολλά πισωγυρίσματα από πρώην συντρόφους θα υποδεχτείτε μέσα στον ερχόμενο μήνα που θα σας δελεάσουν με προτάσεις, που στο τότε δεν σας είχαν γίνει. Ο Κρόνος από τον Τοξότη, κάνει τρίγωνα επάνω σας, μέχρι και το 2017. Όλα είναι πιθανά να συμβούν. Επίσης στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν σημαντικά κέρδη.

Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 17 Φεβρουαρίου

Παρθένος: Η γενναιοδωρία σας σε όλους, και του παλιούς και τους νεοεισερχόμενους, μόνο σύγχυση μπορεί να προκαλέσει μέσα στο γήινο κεφάλι σας. Φροντίστε να παραμείνετε σοβαροί και μετρημένοι σε επιθέσεις

αγάπης από το παρελθόν. Οι μέρες γύρω στις 20/02/16, θα σας φέρουν μπροστά σε φρέσκιες γνωριμίες που έχουν πολλά να δώσουν.

Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 20 Φεβρουαρίου

Ζυγός: Προσοχή και στα ‘ ναι ‘ και στα ‘ όχι ΄! Η συναισθηματική ανασφάλεια που σας διακατέχει, πιθανόν να σας οδηγήσει σε λάθος δράσεις. Η αυτοπεποίθηση σας είναι τσακισμένη, από τις ερωτικές απογοητεύσεις στο πρόσφατο παρελθόν σας, και αυτό θα πρέπει να σας κάνει ακόμα πιο εγκρατείς. Μέσα στο μήνα του Ιανουαρίου, θα υπάρξει μοιραία συνάντηση, που θα ανατρέψει το παρόν σκηνικό.

Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 25 Φεβρουαρίου

zwdia

Σκορπιός: Χρειάζεστε σίγουρα ένα μεγάλο διάλειμμα από όλα αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Πολύς ο κόσμος που μπήκε και που βγήκε από την ζωή σας, και σας άφησε πιο άδειους από ποτέ. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην καταναλώστε σε υπερβολές. Από τι αρχές του Υδροχόου, θα πλησιαστείτε από νέα πρόσωπα, που μπορούν να σας βάλουν στο παιχνίδι και πάλι της αγάπης.

Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 21 Φεβρουαρίου

Τοξότης: Δεν υπάρχουν πουθενά μόνοι Τοξότες πια. Από τις αρχές του χρόνου όλα έχουν συμμαχήσει έτσι ώστε…κάθε ένας να βρει το ταίρι του. Για τους ελάχιστους που ακόμα είναι στην αναζήτηση ατόμου που θα τους συμπληρώνει την ζωή…αυτό πιθανόν να προκύψει μέσα από ταξίδι – μετακίνηση σε τρίτο μέρος. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, είναι και οι πιο ευνοημένοι των ημερών…καθώς όλα τα πλανητικά δεδομένα δρουν προς όφελος τους σε όλους τους τομείς. .

Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 26 Φεβρουαρίου

Αιγόκερως: Αποπροσανατολισμένους και προβληματισμένου, στα πάντα σας βρίσκει αυτός ο μήνας του Ιανουαρίου … καθώς υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα με το άσχημο παρελθόν…. αλλά και ανοιχτοί δρόμοι προς το δύσκολο σας παρόν. Θα είσαστε σκεπτικοί όλον τον μήνα, για να πάρετε τις ώριμες – ζυγισμένες αποφάσεις, για το που θέλετε να μείνετε Αυτοί που θα επιλέξουν το δημιουργικό τους μέλλον, θα μπορέσουν μέσα από καρμική γνωριμία να δέσουν την ζωή τους… πριν λήξει ο Φεβρουάριος.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τυχερές ημερομηνίες: 14 και 20 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: Η διάθεση σας θα είναι όπως πάντα ανεβασμένη, μέσα σε ένα καλό μήνα που όλα τα αστρολογικά δεδομένα σας ευνοούν – ωθούν, να κάνετε ανοίγματα σε νέες προσωπικότητες. Αυτοί που έχουν γενέθλιο Άρη σε αέρινο οίκο, θα μπορέσουν να φύγουν από τις λάθος συμπεριφορές τους και να διεκδικήσουν την καρδιά και την μυαλό του ανθρώπου που τους ενδιαφέρει. Αυτοί που έχουν σοβαρό δεσμό….. με άτομο του εξωτερικού ή σε χιλιομετρική απόσταση … πιθανόν να πάρουν την απόφαση για χωρισμό.

Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 18 Φεβρουαρίου

Ιχθείς: Δεν θα μπορέσετε να δικαιωθείτε άμεσα από τις σκέψεις που ακόμα αναλύουν στο παρελθόν…! Ο Κρόνος σε όψεις με τον Ποσειδώνα, ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας, σας θέτει χρονικά όρια και μέχρι πότε μπορείτε να

χάνετε τον πολύτιμο καιρό σας, αλλά και τις λίγες ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σας και εσείς να τις απορρίπτετε. Οι μέρες του τρίτου 10ημέρου του μήνα Ιανουαρίου, θα είναι πιο πλούσιες σε κινητικότητα ατόμων, που θα σας ανεβάσουν την καλή ψυχολογία και θα σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά και θετικά.

Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 24 Φεβρουαρίου