Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης – Κριση και Μεταμορφωση

astrologia-ioylios-2014

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό 30 Οκτωβρίου 2016

Η 30η Οκτωβρίου φέρνει μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, φυτεύοντας νέους σπόρους για το μέλλον. Τι σημαίνει αυτό για ζώδιο σας; Είναι όλα στο ωροσκόπιο σας.

Ο Σκορπιός ξέρει πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σε όποιον τομέα έχετε τον Σκορπιό στο ωροσκόπιό σας, θα έρθετε αντιμέτωποι με κρίση και μεταμόρφωση σε μια πιο ανθεκτική εκδοχή του εαυτού σας.

Όπου έχετε τον Σκορπιό, δεν πάσχετε από αυταπάτες, ανεξάρτητα με το πόσο σκληρή είναι η αλήθεια. Όπου έχετε τον Σκορπιό, ξέρετε να επιβιώνετε. Και όπου βρίσκετε τον Σκορπιό, βρίσκετε και δύναμη.

zodia-taro-45

 

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έχει σκοπό να σας επανασυνδέσει με αυτή την δύναμη μέσα σας. Αυτή είναι η δύναμη που ξεπερνά κάθε εμπόδιο, αναγεννιέται από τις στάχτες της και αντλεί δύναμη από τη γυμνή αλήθεια. Ώρα να μετατρέψετε τις αδυναμίες σας σε πλεονεκτήματα.

Προσοχή όμως… η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έχει αγγιχτεί από τον αγγελιοφόρο Ερμή και τον υφαντή των ονείρων Ποσειδώνα. Είναι ένας υπνωτιστικός συνδυασμός. Οι λέξεις, οι εικόνες και οι ιδέες έχουν τη δύναμη να σας μαγέψουν τώρα! Αυτό είναι καταπληκτικό αν πουλάτε μια ταινία ή γράφεται ένα ποίημα. Αλλά δεν είναι τόσο καλό όταν κάποιος γίνεται δημιουργικός με τα γεγονότα…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κριός – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι εδώ για να σας ενδυναμώσει. Αλλά θα πρέπει να είστε γενναίοι και να στρέψετε την προσοχή σας σε πράγματα που θα προτιμούσατε να αγνοήσετε. Αυτή είναι η στιγμή για να διεκδικήσετε μια αίτηση αποζημίωσης, να καταθέσετε μια αγωγή διαζυγίου, να κάνετε μια αναγκαία χειρουργική επέμβαση ή να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολη αλήθεια στην προσωπική σας ζωή. Δώστε τη δέουσα προσοχή και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει θύμα ψεμάτων και αυταπατών.

Ταύρος – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Η 30η Οκτωβρίου ξεκινά μια πολύ ρομαντική στιγμή για σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό, εάν είστε αδέσμευτοι. Αν είστε σε σχέση, εμπνέεστε να ακολουθήσετε ένα κοινό όνειρο μαζί και να κάνετε θυσίες ο ένας για τον άλλο. Προσέξτε τα μικρά αθώα ψέματα, δεν έχει σημασία πόσο ακίνδυνα φαίνονται.

zwdia shmera

Δίδυμοι – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι η ευκαιρία σας να νικήσετε μια κακή συνήθεια ή να κάνετε μια νέα αρχή στη δουλειά σας. Το σπίτι και η οικογένειά σας μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης για αυτό. Είναι μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε το σώμα σας από τοξίνες και να αναζωογονήσετε την υγεία σας, καθώς και για να αναπτύξετε την πειθαρχία που χρειάζεται για να πετύχετε. Ένα νέο εργασιακό έργο υπόσχεται αίγλη ή, ενδεχομένως, κακή φήμη…

Καρκίνος – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό πέφτει στον Οίκο της αγάπης και σηματοδοτεί την έναρξη μιας χαρούμενη και ρομαντικής στιγμής για σας. Οι σπόροι που θα φυτευτούν τώρα θα είναι η πηγή πολλής μελλοντικής ευτυχίας! Εάν είστε ερωτευμένοι μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε να ξεκινήσετε οικογένεια. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω! Είστε υπέρ-δημοφιλείς τώρα, τόσο στην εργασία όσο και μεταξύ φίλων. Η δημιουργικότητά σας είναι έτοιμη να ανθίσει. Εκφραστείτε!

Λέων – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Ώρα για μια νέα αρχή σε ένα προσωπικό, σπιτικό ή οικογενειακό θέμα. Μπορείτε να πάρετε τη μεγάλη απόφαση και να βάλετε το σπίτι σας για αγορά τώρα ή συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς σχετικά με τα οικονομικά σας, ωστόσο, είτε αυτό πρόκειται για ένα κοινό νοικοκυριό ή για μια υποθήκη. Η ανάγκη σας για εγγύτητα φέρνει σκονισμένα μυστικά προς τα έξω. Καλά ξεμπερδέματα!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Παρθένος – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αναζωογονεί το μυαλό σας και το κοινωνικό σας δίκτυο. Εμπνευσμένοι άνθρωποι και ιδέες μπαίνουν στη ζωή σας τώρα και κάποιος θα μπορούσε ακόμη και να σας κάνει να ερωτευτείτε τρελά! Ή μπορεί εσείς να μαγέψετε ένα ακροατήριο με τα λόγια σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βάλετε τη πένα κάτω, να δώσετε μια ομιλία ή κάνετε μια πώληση. Το σύμπαν σας δίνει τη δημιουργική άδεια. Χρησιμοποιήστε τη καλά!

zwdia-765

Ζυγός – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια μαγευτική νέα αρχή για τα οικονομικά σας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει τώρα και σπείρετε τους σπόρους των μελλοντικών σας κερδών! Αυτό θα κάνει θαύματα για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σας. Αυτή είναι μια προσοδοφόρα εποχή, αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς σχετικά με την έκταση των δεξιοτήτων σας, καθώς και για την εργασία που απαιτείται. Μην μαγειρεύετε τα βιβλία.

Σκορπιός – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Ώρα για μια νέα αρχή σε όλα τα μέτωπα. Παίρνετε την προεδρική έδρα και ήρθε η ώρα να κάνετε κουμάντο! Ακόμα περισσότερο, μπορείτε τώρα να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική επιτυχία και την ανάπτυξη σας. Αυτή είναι μια χαρούμενη, ρομαντική και ευτυχισμένη Νέα Σελήνη. Είστε μεθυσμένοι από ζωή, στην τσίτα και πλήρως ενεργοποιημένοι. Η δημοτικότητα σας πετά στα ύψη, η δημιουργικότητά σας ανθίζει. Ή ίσως είστε απλά ερωτευμένοι… η ώρα είναι τώρα και η ζωή είναι δική σας για να την διεκδικήσετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Τοξότης – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι μια «κάθαρση» κάποιου είδους. Ώρα να εξαγνίσετε τη ζωή σας από όσα είναι πλέον άνευ αξίας, αλλά που έχουν γίνει ένας παράγοντας τέλματος στη ζωή σας. Μπορεί να βλέπετε το παρελθόν σας από μια ρομαντική άποψη ή το πως ταιριάζετε εσείς σε όλα αυτά. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αντλήσετε έμπνευση για το μέλλον ή ως δικαιολογία για να μείνετε κολλημένοι στο παρελθόν. Ώρα να αφεθείτε και να προχωρήσετε.

Αιγόκερως – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Ο κοινωνικός σας κύκλος ζωντανεύει τις ημέρες που ακολουθούν την 30η Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας πολύ κοινωνικής περιόδου. Αυτή η Νέα Σελήνη σας παρουσιάζει ισχυρούς και λαμπερούς ανθρώπους, δείχνοντας τους σπόρους για μελλοντικές ανταμοιβές. Τώρα είναι η ώρα να σας επιστρέψουν τις χάρες και να κάνετε συμμάχους. Τα λόγια σας εμπνέουν. Μπορεί να υπάρχουν κάποια καλοήθη κουτσομπολιά σχετικά με εσάς, ή μπορεί εσείς να δίνετε στους άλλους μια τροποποιημένη εκδοχή των γεγονότων…

zodia-astra-tarot

Υδροχόος – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία για να προβάλετε το προφίλ σας! Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει νέες επαγγελματικές πόρτες για σας, δίνοντάς σας μια πλατφόρμα για να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Ώρα να φέρετε τις ιδέες σας μπροστά σε ένα φιλοπερίεργο ακροατήριο, που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι της ξεχωριστής σας μαγείας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν οικονομικά οφέλη σε αυτό για εσάς, αλλά και θυσίες. Μόνο εσείς γνωρίζετε αν αξίζει τον κόπο.

Ιχθύες – Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ωροσκόπιο

Ετοιμαστείτε να νιώσετε μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας! Ακόμα κι αν η διάθεσή σας ήταν στα πατώματα για κάμποσο, αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα μικρό παράθυρο κάπου για να αφήσει να μπει το φως. Η δική σας τάση για φαντασία μπορεί να ζωγραφίσει την εικόνα ακόμα πιο ρόδινη από ότι είναι και σίγουρα πολύ πιο δραματική. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας; Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό. Οι άλλοι είναι ένας καταλύτης που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια νέα οπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις