Άρης σε Ορθή Πορεία 27/08 Δράσεις προόδου

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Άρης σε Ορθή Πορεία, ο Πολεμιστής Ξυπνά!

Ο Άρης προετοιμάζεται να κάνει στροφή στην πορεία του και να γυρίσει ορθόδρομος την Δευτέρα  27 Αυγούστου.

Ο πολεμιστής πλανήτης κινείται με την όπισθεν από τις 26 Ιουνίου…Αυτή είναι η αιτία της μειωμένης διάθεσης αλλά και της ενασχόλησής σας με κάποια θέματα του παρελθόντος!

Η περίοδος που ο Άρης κινείται ανάδρομος, είναι μια φάση που νιώθετε να χάνετε την ενέργειά σας. Ίσως να εκνευρίζεστε και να ταράζεστε πιο εύκολα, να έρχεστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις ή απρόσμενες ανατροπές.

zodia-taro-45

 

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μεγεθύνονται προβλήματα υγείας ή να γίνεστε γενικότερα υπερβολικοί, αν η ανάδρομη διαδρομή του κεντρίζει συγκεκριμένους πλανήτες στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης έχει τη δυναμική να αναδύει το παρελθόν. Ίσως να επιστρέφετε σε πρόσωπα ή πράγματα ή ιδέες περασμένων ημερών. Δεν αποκλείεται κάποιοι να μπαίνετε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε ή να αλλάξετε τις ελπίδες και τα ζητούμενά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Άρης σε Ορθή Πορεία, ο Πολεμιστής Ξυπνά!

Ο Άρης βρίσκεται σε εξαρση  στον Αιγόκερω, γι’ αυτό η στροφή στην πορεία του στην 28η μοίρα αυτού του ζωδίου αναμένεται ισχυρή! Θα είναι σαν μια δυναμική ώθηση στην ενέργειά σας, που θα επιφέρει ουσιαστική δράση – ειδικά αν σχηματίζει όψεις με προσωπικούς σας πλανήτες στον χάρτη σας!

Ο Άρης θα παραμείνει στον Αιγόκερω (στις 28 – 29 μοίρες του) μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο. Όταν αρχίσει να προωθείται ορθόδρομος πλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα που προέκυψαν στην προηγούμενη επίσκεψη του Άρη στον Αιγόκερω, στο διάστημα 18 Μαρτίου μέχρι 16 Μαΐου.

zwdia

Άρης σε Ορθή Πορεία, ο Πολεμιστής Ξυπνά!

Αντιστοίχως, όταν περάσει στον Υδροχόο μπορεί να επιστρέψετε σε βήματα που κάνατε στην προηγούμενη επίσκεψή του σε αυτό το ζώδιο. Ήταν η περίοδος 17 Μαΐου μέχρι και 26 Ιουνίου, οπότε και γύρισε ανάδρομος.

Να ξέρετε ότι η «περίοδος σκιάς» της ανάδρομης πορείας του Άρη, θα λήξει στις 11 Οκτωβρίου. Όλα θα αρχίσουν να κινούνται σε ομαλούς ρυθμούς και η καθημερινότητά σας θα αποκτήσει πιο γρήγορο βηματισμό. Θα καταλάβετε τη διαφορά, γιατί θα νιώσετε να ανακτάτε την ενέργειά σας και να βλέπετε πολλά πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις στο παρόν και για το μέλλον.

zwdia-3-zodia

Ο Άρης θα διανύσει αυτή την μεταβατική περίοδο, στο διάστημα μεταξύ 27 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου. Την ίδια περίοδο θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και ο Κρόνος, γεγονός που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στα πάντα… Να προσβλέπετε σε αυτή την εμπειρία!

Στις 5 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει ότι ενώ θα προσαρμόζεστε στις δράσεις προόδου, κάποιες πτυχές της ζωής θα μειώσουν και πάλι την ταχύτητά τους. Η θεά της αγάπης και των χρημάτων θα γυρίσει ανάδρομη μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού… Οι περιπέτειες του έτους 2018 συνεχίζονται!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia