Άρης στον Σκορπιό – Συναισθηματική και πνευματική κάθαρση

zwdio-tayros

Άρης στον Σκορπιό .

Άρης στον Σκορπιό 18 Νοεμβρίου – 3 Ιανουαρίου 2020 .

Άρης: η πηγή της σωματικής δύναμης, της ζωτικότητας και της αποφασιστικής δράσης του ηλιακού μας συστήματος.

Ο πολεμιστής των άστρων, η φωτιά που τρέχει μέσα στις φλέβες μας. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό, τον πρώτο αστερισμό του ζωδιακού και το ζώδιο που οριοθετεί την ανοιξιάτικη ισημερία κάθε χρόνο.

zodia-taro-45

Και τώρα ο Άρης περνά από τον Σκορπιό, τον αστερισμό που λένε ότι κυβερνάται από τον Άρη ή τον Πλούτωνα, αναλόγως με τον αστρολόγο. Σύμφωνα με αυτή την πληροφορία, μπορούμε να πούμε ότι ο Άρης επιστρέφει «σπίτι» του, πίσω στα φλογερά νερά του Σκορπιού. Ετοιμαστείτε για μια ισχυρή διέλευση!

Μέχρι το τέλος της θα νιώθουμε αναγεννημένοι. Ο Σκορπιός μαγνητίζεται από το χάος, νιώθει τα πάντα ταυτόχρονα, λαχταρά ακρότητα και πρόκληση, καλωσορίζει τα πάντα ως μια ευκαιρία για μεταμόρφωση. Σκύψτε το κεφάλι και παραδοθείτε στη μαγεία του Σκορπιού.

Ο Άρης στον Σκορπιό είναι ο συνδυασμός της έντονης πολεμικής φωτιά και των έντονων, ταραγμένων νερών του Σκορπιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Άρης στον Σκορπιο

Ο Σκορπιός κολυμπά σε σκοτεινές σπηλιές, ψάχνει όλα αυτά που έχουν καταπιεστεί. Μας τραβάει όλους στα βάθη της ψυχής, εκεί που μας περιμένει η πιο δύσκολη δουλειά. Ο Άρης σπάνια πηγαίνει πιο κάτω από την επιφάνεια του σωματικού ωκεανού, αλλά στον Σκορπιό θα βουτήξει βαθιά και θα εξαλείψει τους φραγμούς του ιερού τσάκρα με ευκολία.

Ο Άρης περιγράφει τον παράγοντα κινητοποίησης. Στον Σκορπιό, κινητοποιούμαστε από την ανάγκη της ψυχής για θεραπεία. Ας φροντίσουμε τις πληγές που δεν έχουν γιατρευτεί καλά και ας αναγνωρίσουμε τη μη φυσική τους προέλευση.

Τα καλά νέα, όσον αφορά τη συναισθηματική δουλειά και την αντιμετώπιση όλων αυτών, είναι ότι θα είμαστε εξαιρετικά αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τους φόβους μας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Σκορπιός προωθεί την υγιή ψυχολογική μεταβολή. Με τον Άρη στον Σκορπιό, συναισθηματική και πνευματική κάθαρση συμβαίνει στο σώμα. Το σώμα είναι και η αντανάκλαση και το μέσο της ψυχής. Το σώμα είναι η τελευταία στάση.

Οι διαταραχές στο εξωτερικό είναι η τελευταία κραυγή για βοήθεια. Τα φράγματα που παραμένουν θα γίνουν εμφανή. Συγκεκριμένα, ο Σκορπιός σχετίζεται με το ιερό τσάκρα και τα σεξουαλικά όργανα. Προστατέψτε ανάλογα τον εαυτό σας.

Ο Άρης στον Σκορπιό ρίχνει μαύρα βέλη στον θολό κόσμο του υποσυνείδητου. Αναγνωρίστε τη μεγάλη σημασία αυτού του ταξιδιού. Μπορούμε να πηδήξουμε σε μια παγωμένη λίμνη ή να σταθούμε ενώ τρέμουμε μέχρι να μας καταπιεί ο φόβος. Κάντε το βήμα του πολεμιστή, βουτήξτε χωρίς δισταγμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Άρης στον Σκορπιό

Ο Άρης είναι μια δύναμη εκδήλωσης. Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν τον κύκλο χωρίς να κάνουμε πράξη όποιες αναθεωρήσεις προτείνει ο Σκορπιός, όχι αν θέλουμε πραγματικά να μάθουμε και να μεγαλώσουμε.

Δεν μπορούμε να φύγουμε μόνο αν έχουμε νιώσει, όχι πρέπει να ενσωματώσουμε τη σοφία του, αν και παρορμητικά, το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε απ’ την άλλη. Ας σκεφτούμε πώς και με ποιον μοιραζόμαστε οικειότητα.

Σκεφτείτε πώς αντιλαμβανόμαστε τα σώματα και ενσωματώνετε ο έρωτας με την όραση. Σκεφτείτε τις θηλυκές και αρσενικές οπτικές και τις πολιτικές των σωμάτων. Σε αυτό το θέμα ουρλιάζουμε, με σώμα και μυαλό και πνεύμα, να αποκτήσουμε ξανά τη δύναμή μας.

Μην εκπλαγείτε αν αρρωστήσετε ή τραυματιστείτε, καθώς με αυτόν τον τρόπο μας οδηγεί ο Άρης στον Σκορπιό στην καρδιά της ψυχο-συναισθηματικής δουλειάς που πρέπει να κάνουμε. Μην εκπλαγείτε αν νιώθετε απελπισμένοι και μετά παντοδύναμοι και μετά ξανά απελπισμένοι. Φροντίστε πολύ καλά το μυαλό και το σώμα σας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Άρης στον Σκορπιο

Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή τελειώνει στις 20 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά την αρχή αυτής της διέλευσης. Η σεζόν του Τοξότη ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου. Στις 24 Νοεμβρίου ο Άρης θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο –αυτή θα είναι μια πολύ φλογερή, επαναστατική επιρροή!

Και απελευθερωτική! Μια θολή ημέρα, η 13η Δεκεμβρίου, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είμαστε υπό την επιρροή μυστηριωδών δυνάμεων. Μπορεί να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες μήνες μετά. Παράξενα, ανεξήγητα φαινόμενα στη σφαίρα των πνευμάτων. Και έπειτα έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου! Ο Άρης στον Σκορπιό μας μεταφέρει μέχρι τη Νέα Χρονιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Άρης στον Σκορπιό συχνά εκδηλώνεται με γκρίνια ή ακούσια εσωστρέφεια. Μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένο αν ταξιδεύετε, για παράδειγμα. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να περάσετε πολύ χρόνο μόνοι ή σε ησυχία.

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι κοινωνικός, είναι πολύ φυσιολογικό να θέλετε να κρυφτείτε αυτή την περίοδο. Ας είναι γρήγορη και επιτυχής η σωματική σας μεταμόρφωση! Φιλήστε με πάθος τους φόβους σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος