Έκλειψη Ηλίου 02/07 Ολα Αρχίζουν Ξανά

karkinos-problhmata

Η έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου κι εσύ .

Μια έκλειψη Ηλίου θα συμβεί στις 2 Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου. Η κορύφωση της έκλειψης θα είναι στις 1:16 μμ. Δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία, η ενέργεια της έκλειψης αρχίζει να χτίζεται σχεδόν ένα μήνα πριν, νέες πληροφορίες αποκαλύπτονται συχνά και σχετικές εκδηλώσεις αρχίζουν να συμβαίνουν πριν και μετά την έκλειψη. Οι εκλείψεις έχουν συνήθως μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η ενέργειά τους είναι παρούσα τουλάχιστον ένα μήνα πριν και μετά και συχνά για πολύ περισσότερο ανάλογα με τη δύναμη και τη διάρκεια της έκλειψης.

zodia-taro-45

Η έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου κι εσύ

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι θετικές ή αρνητικές εκδηλώσεις ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει στον προσωπικό χάρτη σας. Πράγματα μπορεί να μπουν ή να βγουν από τη ζωή σας και οι εκλείψεις φέρνουν συχνά σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και εκπλήξεις. Όλες οι εκλείψεις εξυπηρετούν σαν πινακίδες που μας δείχνουν ποιο θα είναι το επίκεντρο της ζωής μας μέσα στο έτος.

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη και κυβερνά τον τέταρτο οίκο του ζωδιακού. Αυτός περιλαμβάνει το σπίτι και τα βασικά μας θεμέλια στη ζωή, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν τη δουλειά μας και τους συντρόφους μας, όπως επίσης και συγγενείς μας. Καθώς βρίσκεται σε αντίθεση με τον δέκατο οίκο, θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, την καριέρα και τις προτεραιότητές σας μπορεί να προκύψουν και η συνοδός έκλειψη της Σελήνης στον Αιγόκερω δύο εβδομάδες αργότερα κυβερνά τον δέκατο οίκο. Αυτή η έκλειψη της Σελήνης θα είναι πολύ πιο αγχωτική από την έκλειψη του Ηλίου στον Καρκίνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου κι εσύ

Μια έκλειψη Ηλίου είναι σαν μια έντονα φορτισμένη νέα Σελήνη και συχνά σχετίζεται με νέες αρχές. Αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου.

Οι εκλείψεις του Ηλίου τείνουν να επαναλαμβάνονται κάθε 19 χρόνια. Η τελευταία φορά που βιώσαμε μια έκλειψη στο ζώδιο αυτό και στην ίδια μοίρα ήταν την 1η Ιουλίου του 2000. Αν είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε τι συνέβη εκείνη την περίοδο, μπορεί να έχετε κάποιο στοιχείο για το πού πρόκειται να σας επηρεάσει αυτή η έκλειψη.

Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο την ώρα της έκλειψης. Καθώς ο Καρκίνος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο, τα συναισθήματα θα είναι έντονα και μερικοί μπορεί να γίνουν υπερβολικά συναισθηματικοί την περίοδο αυτή. Μπορείτε όμως και να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή νέων σχεδίων και να αντιμετωπίσετε παλιές συμπεριφορές και συνήθειες στην έρευνά σας για την πρόοδο.

xartomanteia

Η εκλειψη Ηλίου του Ιουλίου κι εσύ

Αυτή η έκλειψη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό, η οποία είναι μια ήπια αλλά θετική επιρροή και τείνει να μας κατευθύνει προς νέα έργα και νέους τρόπους.

Θα βρεθεί επίσης σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Alhena, το οποίο λέγεται ότι φέρνει καλή υγεία, τιμή, πλούτη, απολαύσεις, κοινωνικά και οικιακά οφέλη. Αλλά λέγεται επίσης ότι προκαλεί ατυχήματα στα πόδια.

Οι πλανήτες στις 0 μοίρες δρουν συνήθως με ακραίο τρόπο και ο Άρης βρίσκεται στις 0 μοίρες του Λέοντα την ώρα της έκλειψης. Καθώς ο Άρης κυβερνά τις πράξεις μας, μπορεί αυτή την περίοδο να γίνουν έντονες, πολύ δραματικές ή να αναζητούν την προσοχή των άλλων ή μπορεί να βιώσουμε αυτή την επιρροή στους άλλους. Ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή στις 3 μοίρες του Λέοντα και αυτό μπορεί να εντείνει τις ακραίες δράσεις ή ακόμα και την ενόχλησή μας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου κι εσύ

Ο Κρόνος θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός θετικό για τον συνδυασμό του γήινου με το αλλόκοσμο ή για να κοιτάξετε τα πράγματα από μια θετική αλλά ρεαλιστική όψη. Η συμπόνια, σε προσωπικό και σε πληθυσμιακό επίπεδο, θα μας επηρεάσει την ώρα της έκλειψης και ολόκληρο τον μήνα.

Καθώς αυτή η έκλειψη θα ξεκινήσει με μια σύνοδο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα δούμε σημαντικές εκδηλώσεις στον κόσμο και μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής.

Η έκλειψη θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους σε παρορμητικά ζώδια: Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς. Παρακάτω βρίσκεται μια λίστα που δείχνει ποια περιοχή της ζωής σας θα επηρεάσει. Αν ξέρετε τον ωροσκόπο σας, χρησιμοποιήστε τον, διαφορετικά χρησιμοποιήστε το ζώδιό σας.

zodia-zvdia-yy

Η εκλειψη Ηλίου του Ιουλίου κι εσύ

Κριός – 4ος Οίκος – σπίτι, οικογένεια, βασικά θεμέλια

Ταύρος – 3ο Οίκος – στενοί συγγενείς, γείτονες και συνάδελφοι, σύντομα ταξίδια, επικοινωνία

Δίδυμοι – 2ος Οίκος – χρήματα, πόροι

Καρκίνος – 1ος Οίκος – εαυτός και σχέσεις

Λέων – 12ος Οίκος – μυστικά, μέρη απομόνωσης, νοσοκομεία, το υποσυνείδητο μυαλό

Παρθένος – 11ος Οίκος – ελπίδες και επιθυμίες, φίλοι, ομάδες

chartomantia-098

Ζυγός – 10ος Οίκος – καριέρα και προτεραιότητες

Σκορπιός – 9ος Οίκος – μόρφωση, ταξίδια, κοσμοθεωρία

Τοξότης – 8ος Οίκος – τα χρήματα των άλλων, χρέη, σημαντικές μεταμορφώσεις ζωής, δίκες, σεξ, θάνατος

Αιγόκερως – 7ος Οίκος – συνεργάτες, δικαστήρια

Υδροχόος – 6ος Οίκος – δουλειά και υγεία, κατοικίδια ζώα

Ιχθύες – 5ος Οίκος – φίλοι, παιδιά, ερωτικές σχέσεις

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra