Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 25/03 –  Μια βαθιά βουτιά στις σχέσεις

zwdia-erwtiko-savvatokyriako

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 25/03 –  Μια βαθιά βουτιά στις σχέσεις .

 

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 25/03 : Καλή πανσέληνο! Καλή έκλειψη Σελήνης!

Η πραγματική έκλειψη θα είναι ορατή από τη δυτική Ευρώπη, τη Βόρεια/Ανατολική Ασία, την Αυστραλία, τη δυτική Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και πολλές από τις περιοχές του Ειρηνικού, του Ατλαντικού, της Αρκτικής και της Ανταρκτικής.

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι ολικές ή μερικές. Η σκιά της γης αποτελείται από δύο μέρη: η σκιά που ρίχνεται ακριβώς πίσω από τη γη ονομάζεται umbra και η πιο αμυδρή, σαν βεντάλια σκιά που περιβάλλει την umbra είναι η penumbra. Αυτή η πανσέληνος είναι μια μερική έκλειψη.

zodia-taro-45

Οι εκλείψεις δεν έρχονται ποτέ μόνες. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα ακολουθηθεί δύο εβδομάδες αργότερα από μια  Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό.

Ήλιος και Σελήνη αντιτίθενται ο ένας στον άλλο στον Κριό και στον Ζυγό: ο άξονας του εαυτού (Κριός) και των άλλων (Ζυγός). Μπορούμε να τον ονομάσουμε άξονα των σχέσεων. Ας ρίξουμε μια βαθιά βουτιά στις σχέσεις όλων των ειδών: με τον εαυτό, τους φίλους, τους εραστές, τη δουλειά, τη ζωή και όλα τα ενδιάμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 25/03

Η Πανσέληνος στον Ζυγό είναι μια γιορτή φιλίας και κοινότητας. Τι λένε οι σχέσεις μας (και οι προκλήσεις τους) για τη σχέση μας με τον εαυτό μας; Κάθε σχέση αποκαλύπτει ποιοι είμαστε και πού βρισκόμαστε στη ζωή.

Οι φίλοι της Ζυγού είναι η οικογένειά της. Λαχταράει την πραγματική σύνδεση. Δίνει μεγάλη αξία στην κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη. Διδάσκει τη νεολαία να είναι ευάλωτη και παράδοξη και άρα ανθρώπινη.

Αυτό που συμβαίνει σε αυτή την έκλειψη δεν είναι απροσδόκητο – το αντίθετο. Διεισδύει εδώ και πολύ καιρό και η διαίσθησή σας γνωρίζει καλά. Εάν δεν είστε στο σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους, θα το μάθετε.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η σύγκρουση φαίνεται να προέρχεται από το εξωτερικό και όμως είναι μόνο μια αντανάκλαση της εσωτερικής σύγκρουσης. Μπαίνουμε σε τοξικά περιβάλλοντα ή σχέσεις επειδή έχουμε μια γεμάτη σχέση με τον εαυτό μας. Με αγάπη σας ενθαρρύνω να απεμπλακείτε αμέσως από οτιδήποτε/οποιονδήποτε σας παρασύρει κάτω.

Το φεγγάρι σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο προς τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, επιτρέποντάς μας να νιώθουμε ακόμη πιο δυνατοί και ισχυροί! Ωστόσο, τα συναισθήματα θα είναι σε έξαρση! Καθαρτικά, έντονα, παθιασμένα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 25/03

Οι πανσέληνοι κατά την περίοδο του Κριού τείνουν να είναι πολύ στραγγιστικές αν δεν βρισκόμαστε στο σωστό μέρος, δυναμωτικές αν είμαστε.

Νιώστε την πολυτελή ενέργεια του Ζυγού να αναβλύζει από τα φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098