Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο – Τα Καταπιεσμένα Συναισθήματα Απελευθερώνονται

didaskalia-planitwn-afroditi

Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο .

Έκλειψη Σελήνης Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου .

Χαρούμενη Πανσέληνος! Χαρούμενη έκλειψη της Σελήνης! Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου λέγεται και Σελήνη των λύκων. Κρύες και πεινασμένες, οι αγέλες των λύκων αλυχτούσαν μέσα στη νύχτα γύρω απ’ τα χωριά των ινδιάνων.

Η Σελήνη θα ανατείλει στη δύση του ηλίου, θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο τα μεσάνυχτα και θα δύσει με την ανατολή του ήλιου, σε όποια ζώνη ώρας κι αν βρίσκεστε.

zodia-taro-45

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι μερικές ή ολικές. Η σκιά της Γης αποτελείται από δύο μέρη: η σκιά που πέφτει απευθείας πίσω από τη Γη λέγεται Σκιά και η πιο αχνή που περιβάλλει την κύρια σκιά λέγεται παρασκιά. Αυτή η έκλειψη της Πανσελήνου είναι μερική (παρασκιά). Για την ακρίβεια, δεν θα δούμε άλλη ολική έκλειψη μέχρι τον Μάιο του 2021. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου θα μπορεί να δει αυτή την μερική έκλειψη.

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση 180 μοιρών στον Αιγόκερω και τον Καρκίνο. Αυτή είναι η φύση κάθε Πανσελήνου: να εξετάσουμε μια συγκεκριμένη πολικότητα στο ζωδιακό τροχό. Η τελευταία Πανσέληνος στον Καρκίνο ήταν πριν τα Χριστούγεννα τον Δεκέμβριο του 2018. Θέματα και διαμάχες που κυριάρχησαν τότε θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο .

Σε αυτή την υδάτινη/γήινη αναζήτηση, η Πανσέληνος υψώνει ένα παλιρροϊκό κύμα στην καρδιά. Η Σελήνη βρίσκεται σπίτι της στον Καρκίνο, τον αστερισμό που κυβερνά. Ο Καρκίνος και η Σελήνη σχετίζονται με τη μητρότητα, το συναίσθημα, τη διαίσθηση και τη σύνδεση με την οικογένεια και την πατρίδα.

Έτσι αυτή η Πανσέληνος έχει να κάνει με τι μας κάνει να νιώθουμε στο σπίτι μας. Έχει να κάνει με την αγάπη (για τον εαυτό) και τη δέσμευση (στον εαυτό).

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως λαχταρούν να δημιουργήσουν ρίζες και να νοικοκυρευτούν νωρίς στη ζωή τους. Έτσι λοιπόν έλκονται από τις σχέσεις τα περιβάλλοντα που υπόσχονται μακροβιότητα και ασφάλεια. Ένας σταθερός σύντροφος (συνήθως) είναι πρωταρχικό στοιχείο σε αυτό που σημαίνει να νιώθεις νοικοκυρεμένος.

Διαβαστε επισης : Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους

taro-zodia-76

Αυτή η Πανσέληνος, ως ολοκληρωτική δύναμη, δεν δείχνει μόνο την ολοκλήρωση της σχέσης, αλλά υπόσχεται να φέρει σεισμική κατανόηση. Το μάντρα του Καρκίνου είναι «νιώθω». Περιμένετε κυκλοθυμία, ευαισθησία και αγάπη την ίδια στιγμή!

Η πολικότητα Καρκίνου-Αιγόκερω είναι, χοντρικά, ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Ο Αιγόκερως ο ασυμβίβαστος πιστός του ζωδιακού, κρατάει τον εαυτό του στα υψηλότερα πρότυπα, τόσο μπλεγμένος μέσα στη δική του ιδέα για αυτό που πρέπει να είναι που πολύ σπάνια βιώνει την πραγματική ελευθερία.

Αν και ο Καρκίνος προσκολλάται στις υλικές ανέσεις, υπενθυμίζει στον Αιγόκερω να μην ζει μόνο με το φαίνεσθαι. Ο Αιγόκερως, αντίθετα, διδάσκει πειθαρχία στο καβούρι. Στην πραγματικότητα, θα επωφελούταν πραγματικά απ’ το να ανοίξει περισσότερο την καρδιά του.

zwdia-tarw-zodia-19

Έκλειψη Σεληνης στον Καρκίνο .

Ο Καρκίνος αντίστοιχα θα επωφελούταν από την ενίσχυση του πνεύματός του. Πολλή ενέργεια του Αιγόκερω μας κάνει άκαμπτους, πολλή ενέργεια του Καρκίνου μας κάνει γκρινιάρηδες.

Στην Πανσέληνο στον Καρκίνο τείνουμε να νιώθουμε ιδιαίτερα πνιγμένοι. Αναρωτηθείτε αν μπορείτε να είστε ακόμα πιο ανοιχτοί, πιο συμπονετικοί; Επικεντρωθείτε στην απελευθέρωση, στην αποδέσμευση, στην αντικατάσταση με την αγάπη. Εξασκηθείτε στη δραστική δεκτικότητα και τη συγχώρεση. Τραγουδήστε ή περπατήστε ή ξαπλώστε στο κρεβάτι με τα χέρια πάνω στην καρδιά σας και αναπνεύστε βαθιά.

Νιώθουμε την κάθε Πανσέληνο και τη δυνατή της ενέργεια όχι μόνο την ίδια μέρα αλλά πολλές μέρες πριν και μετά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι πρόκειται για έκλειψη της Σελήνης. Η εκλείψεις της Πανσελήνου εντείνουν τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Αυτή την περίοδο, είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε υπερβολικά. Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσουμε ό,τι κι αν συμβεί. Η μη αντίδραση είναι η ρίζα όλων των ταξιδιών.

Διαβαστε επισης : Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους

μελλοντολόγος

Θα είναι μια εξαιρετικά γεμάτη Πανσέληνος. Το πρωί, ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στον Αιγόκερω. Μια ευνοϊκή όψη που σηματοδοτεί μια πολύ παραγωγική ημέρα. Μετά την έκλειψη, ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο ορθοδρομεί. Προχωράμε μπροστά με πολύ απτό τρόπο. Όσον αφορά τις όψεις με της έκλειψη της Σελήνης: Η Σελήνη θα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή αντίθεση, καθώς δεν είναι σε σύνοδο μόνο ο Ήλιος και ο Ερμής, αλλά και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Το θετικό είναι ότι η Σελήνη θα σχηματίσει και ένα χαλαρό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Νιώθω κούραση μόνο στη σκέψη όλων αυτών των πλανητών σε αντίθεση με τη Σελήνη. Θα είναι μια μεγάλη, έντονη ημέρα γεμάτη με γήινα (Αιγόκερως) πράγματα, όπως δουλειά και προθεσμίες, αλλά και υδάτινη (Καρκίνος) με συναισθηματική επεξεργασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9