Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο – Μια συναισθηματική κορύφωση

selini-afosiwsi-allagi

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (Πανσέληνος) 19 Νοεμβρίου 2021 .

Έκλειψη Σελήνης : Η πανσέληνος του Νοεμβρίου ονομάζεται Παγωμένη πανσέληνος ή πανσέληνος του Κάστορα.

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι ολικές ή μερικές. Η σκιά της γης αποτελείται από δύο μέρη: η σκιά που ρίχνεται ακριβώς πίσω από τη γη ονομάζεται umbra… και η πιο αμυδρή σκιά που μοιάζει με βεντάλια και περιβάλλει την umbra, είναι η penumbra.

Αυτή η πανσέληνος, είναι μερική έκλειψη σελήνης. Δεν θα δούμε άλλη ολική έκλειψη Σελήνης για 6 μήνες. Συμπτωματικά, αυτή θα είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό με τον Ήλιο στον Ταύρο.

zodia-taro-45

Αυτή η μερική έκλειψη, θα είναι ιδιαίτερα ορατή παγκοσμίως, εκτός από την Κεντρική και Ανατολική Αφρική, την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Ήλιος και Σελήνη αντιπαρατίθενται στον Ταύρο και τον Σκορπιό αντίστοιχα. Ενώ ο Ταύρος περπατά με σίγουρα πόδια, ο Σκορπιός γλιστράει χαμηλά στο έδαφος.

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου, περιστρέφεται γύρω από τη δύναμη και τον έλεγχο. Αλλά αυτό στο οποίο πραγματικά καταλήγει… είναι η τέχνη του αυτοελέγχου. Ο Σκορπιός είναι ασταθής και πολύπλοκος. Καθώς παρακολουθεί την πανσέληνο του Ταύρου να ανατέλλει σταθερά στους ουρανούς κάθε φθινόπωρο, βλέπει μόνο ένα απλό πλάσμα. Τον Ταύρο τον θεωρεί αργόστροφο. Αλλά έχουν κάτι σημαντικό κοινό … κι αυτό είναι η βαθιά εκτίμηση της ποιότητας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Δεύτερο δεκαήμερο Νοεμβρίου 21

chartomantia-098

Εκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (Πανσέληνος) 19 Νοεμβρίου 2021 .

Η ιερή αγελάδα επενδύει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς της στον υλικό κόσμο. Γι’ αυτήν, αυτό σημαίνει ποιοτική ζωή. Ο Σκορπιός αναζητά ποιότητα στα υποσυνείδητα σπήλαια που αποφεύγουν οι άλλοι. Ο Σκορπιός υπενθυμίζει στην αγελάδα ότι έχουμε υποχρέωση να συντονιστούμε συναισθηματικά και ο Ταύρος υπενθυμίζει στον σκορπιό να χαλαρώσει και να φροντίσει να νιώθουν όλοι άνετα. Ο χειμώνας πλησιάζει μέρα με τη μέρα.

Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο μπαίνει ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, με μερικές ζεστές δονήσεις. Ο Ταύρος είναι «σπιτόγατος». Κινείται αργά. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να είναι τεμπέλης. Αλλά είναι καλλιτέχνης, ένα πανίσχυρο δέντρο, μια ρίζα, μια μητέρα γη, μια καλή φίλη. Η αισθητική, είναι πολύ σημαντική για τον Ταύρο. Τα αγαπημένα του πράγματα είναι απαλά, ζεστά και θολά. Λατρεύει τη ζάχαρη, τις γάτες, το εκλεκτό φαγητό, τα παρατεταμένα ντους και τον ατελείωτο ύπνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ο ισορροπημένος Ταύρος αρκείται στα βασικά. Αν ο Ταύρος μπορέσει να ξεπεράσει την προσκόλλησή του στα υλικά αγαθά, η επόμενη πρόκληση είναι να ξεπεράσει την αδράνειά του!

Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος της ύπαρξής μας? Υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, σαν τον Ταύρο. Μιλήστε. Να είστε τολμηροί, διεκδικητικοί, αποφασιστικοί. Κάντε το σωστό…. και μετά χαλαρώστε!

Γιορτάστε τη ζωή. Έτσι λειτουργεί ο Ταύρος, διαχωρίζοντας την εργασία από το παιχνίδι και την πρόκληση από την ευκολία. Ξέρει πότε να κάνει βήματα μπροστά και πότε να κάνει πίσω ή να ξαπλώσει αγκαλιά με μια γάτα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/11 Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα

zwdia-zodia-astrologia-65

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (Πανσέληνος) 19 Νοεμβρίου 2021 .

Αυτή λοιπόν η Σεληνιακή Έκλειψη, είναι μια συναισθηματική κορύφωση, αλλά με έναν ελεγχόμενο και λογικό τρόπο. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι πρωτότυπες κατά κάποιο τρόπο, αλλά όχι εξ ολοκλήρου. Είναι μια επιβεβαίωση βαθύτερων συναισθημάτων που νιώθουμε στην πορεία.

Αυτή η έκλειψη θα σχηματίσει ένα φιλικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Σαν κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας φέρνει ακόμα περισσότερο βάθος και δύναμη στην έκλειψη. Ωστόσο, αυτή η έκλειψη θα τετραγωνίσει επίσης τον Δία στον Υδροχόο, γεγονός που σηματοδοτεί ότι πρέπει να κρατήσουμε υπό έλεγχο τις προσδοκίες μας. Παραμείνετε ρεαλιστές!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA