Έκλειψη στον Λέοντα 11/08 – Οι σχέσεις στο επίκεντρο

astrologia-dieleysi-dia

Αστρολογία, Έκλειψη στον Λέοντα 11/08

Η επόμενη έκλειψη θα σημειωθεί στις 18 μοίρες του Λέοντα, το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Αυτή θα είναι η τελευταία για τη φετινή χρονιά και πρόκειται για μερική Ηλιακή Έκλειψη.Έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία και θα σας δημιουργήσει κάποια ερωτήματα για τη ζωή και την καθημερινότητά σας!

Ο Λέων κυβερνά τον 5ο Οίκο του αστρολογικού χάρτη, που αφορά τα παιδιά, τους φίλους και τις ερωτικές σχέσεις. Με δεδομένο ότι ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, η προσοχή σας τώρα θα στραφεί σε αυτούς τους τομείς.

zodia-taro-45

Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε την ανάγκη να απαντήσετε στον εαυτό σας αν «λάμπετε» όσο θα θέλατε και σε ποιες πτυχές της ζωής σας… Άραγε, τι και ποιοι φέρνουν στην καθημερινότητά σας φωτεινότητα και ζωντάνια;

Η δυναμική των εκλείψεων αποτελεί κάτι σαν «καμπανάκι». Είναι ένα κέντρισμα, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε τι και πώς πρέπει να αλλάξετε, προκειμένου να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε.

Η κάθε έκλειψη μπορεί να έχει θετική ή αρνητική επήρεια στον ψυχισμό σας, ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη. Ενίοτε είναι έντονη ή αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες, αν σχηματίζει όψεις με καίριους παράγοντες του χάρτη σας.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία, Έκλειψη στον Λέοντα 11/08

Μια έκλειψη μπορεί να δώσει ειδήσεις, που να σας προϊδεάζουν για πολύ σπουδαία γεγονότα της ζωής σας. Η επίδραση της ενέργειάς της μπορεί να διαρκέσει για μήνες, ακόμη και χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις!

Συνήθως φέρνει στην επιφάνεια απρόσμενες πληροφορίες – γι’ αυτό μπορεί να βγάλει εντελώς από τη ζωή σας κάτι ή κάποιον, είτε να εντάξει κάτι καινούργιο. Το αν οι συγκυρίες θα είναι θετικές ή αρνητικές για εσάς, εξαρτάται από τον χάρτη σας.

Ο Λέων αφορά την αφοσίωση, το δράμα και το θέατρο. Μην εκπλαγείτε αν οι καταστάσεις και οι άνθρωποι δραματοποιούν υπερβολικά τα πράγματα αυτή την περίοδο. Φυσικά αυτό περιλαμβάνει και την κάστα των γαλαζοαίματων!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αστρολογία, Έκλειψη στον Λέοντα 11/08

Οι σχέσεις, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία γενικότερα, θα είναι στο επίκεντρο των αναγκών όλων στη διάρκεια αυτής της έκλειψης. Παράλληλα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 9 και 10 Αυγούστου, θα αποτελέσει έναν ακόμη παράγοντα στην ενέργεια αυτής της έκλειψης.

Η επίδραση της όψης Αφροδίτη – Κρόνου μπορεί να δυσκολέψει κάπως τις σχέσεις… Δεν αποκλείεται κάποιες να λήξουν, ειδικά αν ήδη παραπαίουν.

Ανάλογη έκλειψη, στις 18 μοίρες του Λέοντα, είχε σημειωθεί στις 11 Αυγούστου 1999. Φυσικά, καμία έκλειψη δεν μπορεί να είναι ακριβώς ίδια, μιας και οι θέσεις των υπολοίπων πλανητών αλλάζουν συνεχώς. Παρά ταύτα, αν κεντρίζει τα ίδια σημεία ή πλανήτες στον χάρτη σας, μπορεί να επαναληφθούν αντίστοιχα θέματα και συγκυρίες.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία, Έκλειψη στον Λέοντα 11/08

Ένα ακόμη τετράγωνο, ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, μπορεί να επιφέρει ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα ή εκρηκτικές καταστάσεις ανά το παγκόσμιο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, θα αποτελέσει έναν δημιουργικό παράγοντα κατανόησης και συμπόνιας, που θα ενισχύσει με αρμονία της διάφορες συγκυρίες. Παράλληλα, το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό μπορεί να βοηθήσει τους πάντες να συνδυάσουν αποδοτικά το παλιό με το καινούργιο.

Σε όλο αυτό το σκηνικό να προσθέσετε τον Ερμή που κινείται ακόμη ανάδρομος. Αυτό υποδεικνύει ότι όσα γεγονότα συνδέονται με την έκλειψη, μπορεί να καθυστερήσουν για μέρες ή και για εβδομάδες!

Η θετική πλευρά αυτής της έκλειψης, είναι ότι θα είναι λιγότερο τραχιά από τις δύο προηγούμενες. Γι’ αυτό έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε λίγο ακόμη καλοκαιράκι, υπό τις ευχάριστες ακτίνες του φεγγαριού στον Λέοντα. Καλή διασκέδαση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia