Ένα ασταθές και θολό τοπίο 14-15/01

zwdio-parthenos-afroditi

Ένα ασταθές και θολό τοπίο 14-15/01 .

Ένα ασταθές και θολό τοπίο μας έχει περικυκλώσει ! Αυτή η διπλή παγίδα του Ερμή – ανάδρομος και κυβερνήτης των Διδύμων ,που ήταν ανάδρομος ο Άρης-  ήταν αρκετή για να βάλει σε δοκιμασία, ακόμα και τον πιο ισχυρό χαρακτήρα.

Την επόμενη Τετάρτη όμως, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία – κάτι που δημιουργεί … ενθουσιασμό!

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει χιαστί με τον Άρη όλο το Σαββατοκύριακο, μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ.

zodia-taro-45

Ενώ το μυαλό, οι αισθήσεις και οι επικοινωνίες εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα… με σκληρή δουλειά, υπομονή κι επιμονή είναι πλέον δυνατή η πρόοδος.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βρίσκεται σε απόσταση δέκα μοιρών από τη σύνοδό της με τον Κρόνο, επομένως είναι βέβαιο ότι θα έχουμε έναν καταιγισμό ιδεών.. αλλά πρέπει να κινηθούμε πολύ προσεκτικά και με ασφάλεια.

Τα κέρδη και τα οφέλη, θα έρθουν με τον καιρό. Η Αφροδίτη τετραγωνίζει επίσης τον Ουρανό, ακριβώς το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ένα ασταθές και θολό τοπίο 14-15/01 .

Αν απλά κάθεστε και ελπίζετε να σας έρθουν όλα βολικά… αυτό δεν πρόκειται να συμβεί – τουλάχιστον όχι γρήγορα. Αν όμως είστε πρόθυμοι να απολαύσετε την ευχαρίστηση του να ρισκάρετε, με κίνδυνο να μην πετύχετε το θεμιτό αποτέλεσμα, υπάρχουν νέες διαδρομές προς επιδίωξη.

Επίσης, βελτιώνει τις πιθανότητές σας αν είστε πρόθυμοι να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας, ώστε να ταιριάζουν με την πραγματικότητα. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω περνά το Σαββατοκύριακο, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο τον Πλούτωνα. Η ένταση στην καθημερινότητά μας αυξάνεται και η δύναμη να αναλάβουμε το «ηράκλειο» καθήκον της γνήσιας και ειλικρινούς αλλαγής.. είναι παρούσα.

Διαβαστε επισης: Λενορμαν Χαρτομαντεία 16-18/01 Ερωτική εξομολόγηση – Έρωτας από το μακριά

 

xartomanteia

Το βράδυ της Παρασκευής, η κυβερνώμενη από την Αφροδίτη Σελήνη στο Ζυγό, αντιτίθεται στον Χείρωνα και τριγωνίζει την Αφροδίτη. Επειδή κάτι δεν λειτούργησε την πρώτη φορά, δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει τώρα. Αν μάθατε κάτι, χρησιμοποιήστε το. Δημιουργήστε ισορροπίες.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Ζυγού τριγωνίζει τον Κρόνο και συνεχίζει για ένα τετράγωνο με Ήλιο-Πλούτωνα. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει το τετράγωνο με τον Ουρανό. Η κάλυψη των αναγκών μας εξαρτάται από την ευελιξία των επιθυμιών μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ένα ασταθες και θολό τοπίο 14-15/01 .

Οι παλιοί τρόποι από μόνοι τους, δεν βοηθάνε ικανοποιητικά. Ανανεώστε τον τρόπο που εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Την Κυριακή, η Σελήνη του Σκορπιού κάνει χιαστί με τον Δία στον Κριό. Τώρα μπορείτε να αναπροσανατολιστείτε.

Η Σελήνη συνεχίζει για ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και οι δύο μαζί κάνουν χιαστί με τον Άρη. Η διάθεση που επικρατεί υποστηρίζει την αλλαγή της οπτικής, που μας βοηθάει να κινηθούμε ομαλά προς την πορεία μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος