Ένα βαθύτερο επίπεδο αποκαλύψεων 14-15/01

erwtikes-21-2

Ένα βαθύτερο επίπεδο αποκαλύψεων 14-15/01 .

Ένα βαθύτερο επίπεδο : 14 Ιανουαρίου – Ήλιος σύνοδος Πλούτωνας .

Η αίσθηση του σκοπού, είναι πολύ δυνατή αυτή τη στιγμή, καθώς είστε σε θέση να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο ενέργειας και αποφασιστικότητας.

Η προσωπικότητά σας είναι πιθανό να είναι πιο ισχυρή τώρα, κάτι είναι υπέροχο αν πρέπει να κάνετε δυνατή εντύπωση, αλλά ίσως όχι τόσο μεγάλη σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτότητα και διπλωματία.

zodia-taro-45

Έχετε αυξημένη ικανότητα να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, αν και μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να το εκφράσετε με τρόπο που να το δεχτούν άνετα οι άλλοι.

Αυτό που λαμβάνετε από άλλους μπορεί επίσης να αναμιχθεί με τα προσωπικά σας ζητήματα, καθιστώντας δύσκολο να πείτε πού σταματάει το ένα και ξεκινά το άλλο. Η παράνοια και η υποψία μπορεί να είναι ισχυρές. Μπορεί να ανακαλύψετε μυστικά ή τον πυρήνα ασυνείδητων προτύπων.

Όμως είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεστε σε αυτήν την επίγνωση. Έχετε τη δυνατότητα να πληγώσετε αλλά και να θεραπεύσετε αυτήν τη στιγμή, οπότε κινηθείτε απαλά, προσεκτικά και με σεβασμό.

taro-zodia-098

15 Ιανουαρίου – Ο Ερμής μπαίνει στη Σκιά (11:01 μ. Υδροχόου)

Ο Ερμής είναι τώρα σε Σκιά- η περιοχή του ζωδιακού όπου αργότερα θα γυρίσει ανάδρομος σε περίπου 2½ εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής ταξιδεύει στην ίδια έκταση του ζωδιακού, τρεις φορές (που ονομάζεται Σκιά).

Την πρώτη φορά, κινείται σε ορθή πορεία (κινείται προς τα εμπρός), στη συνέχεια γυρίζει ανάδρομος (μοιάζει να πηγαίνει προς τα πίσω) και μετά γυρίζει σε ορθή πορεία ξανά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πιο εκτεταμένη διαδικασία ανάπτυξης και αλλαγής που σχετίζεται με πράγματα που επηρεάζει ο Ερμής – ιδέες, σκέψεις, πλαίσιο σκέψης και διανοητικής εστίασης.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

Αφορά επίσης τη συλλογή, ανταλλαγή, ανάλυση και οργάνωση πληροφοριών. Επηρεάζονται επίσης όλες οι μορφές επικοινωνίας. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο τις συζητήσεις, αλλά το Διαδίκτυο, τα μέσα ενημέρωσης γενικά, βιβλία και περιοδικά, καθώς και τις δημόσιες συγκοινωνίες (λεωφορεία, τρένα κ.λπ.).

Οι καταστάσεις που εξελίσσονται τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι να γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, θα απαιτήσει πιθανώς περαιτέρω έρευνα, βαθύτερη εξέταση και προσαρμογές σε απροσδόκητες ανακαλύψεις τους επόμενους δύο μήνες.

Αναμένετε αλλαγές στα σχέδιά σας, ολοένα και περισσότερο διαταραγμένη επικοινωνία και νέες πληροφορίες που θα έρθουν στο φως που ενδέχεται να μην ταιριάζουν βολικά στα σχέδιά σας.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ο Ερμής μπαίνει στη Σκιά

Είναι σοφό να αφήσετε αρκετό χρόνο πριν κάνετε οποιεσδήποτε κινήσεις… όπως να σχεδιάσετε μελλοντικά έργα ή να φτάσετε στον προορισμό σας. Η υπομονή είναι πολύτιμη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να ενσωματώσετε κάποια ευελιξία στα σχέδιά σας για να επιτρέψετε μεταγενέστερες αλλαγές – ή αν είναι δυνατόν, καθυστερήστε τις τελικές ή αμετάκλητες αποφάσεις σας, μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Ερμής κάνει 3 περάσματα από τις ακόλουθες διελεύσεις κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου:

Ερμής τετράγωνο Άρης – 8 Ιανουαρίου, 10 Φεβρουαρίου, 23 Μαρτίου

Ερμής σύνοδος Δία – 11 Ιανουαρίου, 14 Φεβρουαρίου, 4 Μαρτίου

Ερμής τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό – 20 Ιανουαρίου, 10 Φεβρουαρίου, 2 Μαρτίου

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη – 13 Φεβρουαρίου

Ακολουθούν οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου του Ερμή

Ο Ερμής μπαίνει στη Σκιά: 15 Ιανουαρίου – 11:01 μ. Υδροχόου

Η μεγαλύτερη επιμήκυνση Ήλιου/ Ερμή (σαν βραδινό αστέρι): 24 Ιανουαρίου – 23:01 μ. Υδροχόου

Στατικός ανάδρομος Ερμής: 30 Ιανουαρίου – 26:29 μ. Υδροχόου

Ανάδρομος Ερμής σύνοδος Ήλιος : 8 Φεβρουαρίου – 20:01 μ. Υδροχόου

Σταθμός Ερμή σε ορθή πορεία: 20 Φεβρουαρίου – 11:01 μ. Υδροχόου

Η μεγαλύτερη επιμήκυνση Ήλιου/Ερμή (σαν πρωϊνό αστέρι): 6 Μαρτίου – 18:44 μ. Υδροχόου

Ο Ερμής αφήνει τη Σκιά: 13 Μαρτίου – 26:29 μ. Υδροχόου

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

taro-zodia-76