Ένα δώρο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή 07-13/11

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Ένα δώρο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή 07-13/11 .

Ένα δώρο : Απο την  Δευτέρα 7 Νοεμβρίου,  ο επιφυλακτικός Κρόνος κάνει έναν προσεκτικό έλεγχο στην επιπόλαιη Αφροδίτη. Μην απορρίπτετε τυχόν επιφυλάξεις ή ενοχλητικά συναισθήματα.

Αντίθετα, να είστε ευγνώμονες γι’ αυτόν τον σπάνιο έλεγχο πραγματικότητας από τα αστέρια. Σκέφτεστε να δεσμευτείτε; Βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα γι’ αυτό που θέλετε μακροπρόθεσμα.

Ο μόνος τρόπος για να το μάθετε, είναι να αφήσετε τα συναισθήματά σας στην άκρη και να συζητήσετε σοβαρά μεταξύ σας.

zodia-taro-45

Για τα ζευγάρια, είναι μια καλή μέρα για συζητήσεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια ή ένα άλυτο θέμα. Προειδοποίηση: Αν δεν είστε προσεκτικοί, ο εσωτερικός σας κριτής θα βραχυκυκλώσει τη διαδικασία σύνδεσης – και με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, τα φαρμακερά λόγια, μπορεί να δηλητηριάσουν μια σχέση.

Ενεργοποιήστε τα φίλτρα ποιοτικού ελέγχου του Κρόνου και ενημερωθείτε για τη σύγκρουση, αποφεύγοντας τα λάθη. Αν όλα πάνε καλά, θα περάσετε ξανά σε μια πιο ήπια κατάσταση την Πέμπτη, καθώς η ερωτική Αφροδίτη στον Σκορπιό τριγωνίζει τον μαγευτικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ο δυναμικός χορός τους, που συνήθως συμβαίνει δύο φορές το χρόνο, στέλνει στον αιθέρα τα σαγηνευτικά υπόγεια ρεύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ένα δώρο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή 07-13/11 .

Απλά φροντίστε να μην χάσετε κάθε ευπρέπεια, λόγω μιας στιγμιαίας παρόρμησης. Υπάρχει χρόνος και τόπος για όλα. Η πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο που αναζητά οικονομική άνεση και ασφάλεια θα ήταν αρκετά ισχυρή από μόνη της. Όμως σαν έκλειψη Σελήνης που αλλάζει το παιχνίδι, φέρνει επικές ευκαιρίες για να αλλάξετε τον τρόπο που εξοικονομείτε, ξοδεύετε και κερδίζετε.

Είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από μια μακροχρόνια κακή συνήθεια και να ξεκινήσετε από την αρχή; Εδώ είναι που το λογικό, αλλά αισθησιακό παράλληλα φεγγάρι του Ταύρου μπορεί να σώσει τη μέρα, υπενθυμίζοντάς σας ότι η αληθινή αλλαγή, είναι μαραθώνιος.. κι όχι σπριντ. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια σπάνια ολική έκλειψη Σελήνης και θα μπορούσε να εξυπηρετήσει μια πολλά υποσχόμενη προοπτική, για την οποία πρέπει να αποφασίσετε… γρήγορα!

μελλοντολόγος

Μην καθυστερήσετε, αν νιώσετε ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσετε κάτι που εμφανίζεται σήμερα ή τις επόμενες ημέρες. Επειδή αυτό μπορεί πράγματι να είναι ένα δώρο που συμβαίνει «μια φορά στη ζωή» : όπως μια ευκαιρία να ταξιδέψετε για δουλειά ή να συνεργαστείτε με έναν πελάτη που ονειρευόσασταν χρόνια.

Ερευνήστε την κατάσταση και εξετάστε τι θα χρειαστεί να κάνετε, για να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Η πρακτική μαγεία είναι άφθονη σήμερα, αλλά πρέπει να αναλάβετε δράση, για να την αξιοποιήσετε. Σαν ζώδιο ο Ταύρος, είναι άκρως συντηρητικός. Είναι ηθικό ζώδιο που του αρέσει να παίζει με τους κανόνες, να ακολουθεί τη σωστή διαδικασία και να προχωρά με προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ένα δώρο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή 07-13/11 .

Οι εκλείψεις είναι γνωστές, για τις αποκαλύψεις και τις συγκαλύψεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του Ματωμένου φεγγαριού, βλέπουμε τη σκιά της Γης να βάφει την πανσέληνο με ένα καφεκόκκινο χρώμα.

Μεταφορικά, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να αποκαλύψει μυστικά και σκάνδαλα για τα πάντα: από υποψηφίους βουλευτές…μέχρι παρεμβάσεις στα εκλογικά δικαιώματα.

Αυτή η σκιά μειώνει επίσης το φως της πανσελήνου, προκαλώντας μυστικές και αθόρυβες συμπεριφορές! Υπάρχει άλλη μία προκλητική όψη στις 8 Νοεμβρίου. Η έκλειψη θα είναι σε στενή σύνδεση με τον ριζοσπαστικό Ουρανό, τον πλανητικό παράγοντα του χάους.

chartomantia-098

Ενα δώρο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή 07-13/11 .

Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δούμε εξεγέρσεις – έστω και σε τοπικό επίπεδο. Μια μάχη του «εγώ» θα μπορούσε να ξεσπάσει την Παρασκευή όταν ο ισχυρογνώμων Ήλιος στον Σκορπιό συγκρούεται με τον αυταρχικό Κρόνο στον Υδροχόο. Η ισχυρογνωμοσύνη θα είναι έντονη και κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω. Να είστε επιφυλακτικοί με ανθρώπους που χρησιμοποιούν κάθε είδους λεκτικό η ψυχολογικό εκφοβισμό, για να μην πέσετε στις παγίδες τους.

Τη στιγμή που νιώθετε να σας κυριεύουν τα συναισθήματά σας… είναι η στιγμή που δίνετε σ’ αυτούς τους τύπους, όλη τη δύναμη. Η σιωπή μπορεί να είναι το ισχυρότερο όπλο στο οπλοστάσιό σας, οπότε μην βιαστείτε να δείξετε τις κάρτες σας. Η αυτοσυγκράτηση, είναι ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσετε.. χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι εύκολο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis