Ένα καταπιεσμένο κύμα από εσώτερες σκέψεις και συναισθήματα 03 – 09/10

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Ένα καταπιεσμένο κύμα από εσώτερες σκέψεις και συναισθήματα 03 – 09/10 .

Ένα καταπιεσμένο κύμα  : Ο αγγελιοφόρος Ερμής επιτέλους τελείωσε την αναδρομή του!

Καθώς προχωρά δυναμικά μέσα από ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, διατηρεί την πρακτική μαγεία.

Δεδομένου ότι οι λεπτομέρειες έχουν έναν αστείο τρόπο να γλιστρούν μέσα από τις ρωγμές κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης πορείας του, μεγάλο μέρος αυτής της εβδομάδας μπορεί να δαπανηθεί κάνοντας εργασίες ανανέωσης.

zodia-taro-45

Η Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική, καθώς ο Ερμής αγκαλιάζει τον διερευνητικό Πλούτωνα. Αντί λοιπόν απλά να «διορθώνετε» τα πράγματα επιφανειακά, αναζητήστε το βαθύτερο κίνητρο που σας ωθεί να επιλέξετε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν. Η απλοποίηση της πολυπλοκότητας, μπορεί επίσης να μειώσει το άγχος σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να πει ΝΑΙ σε κάθε συναρπαστική πρόσκληση. Αφήστε στην άκρη το φόβο της απώλειας και μάθετε ποιες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε.. κι ασχοληθείτε μ’ αυτές! Περισσότερα άλυτα μυστήρια ξεκαθαρίζουν αυτό το Σάββατο καθώς ο σκιώδης Πλούτωνας τελειώνει την ετήσια ανάδρομη πορεία του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ένα καταπιεσμένο κύμα από εσώτερες σκέψεις και συναισθήματα 03 – 09/10 .

Αυτή η περίοδος αναζήτησης ψυχής που ξεκίνησε στις 29 Απριλίου, μπορεί να έφερε κάποιες γνώσεις για τις εσώτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Όμως προετοιμάστε τον εαυτό σας! Ο Πλούτωνας που ξυπνά από την αναδρομή του, είναι σαν ένα ηφαίστειο, που από «αδρανές» γίνεται «ενεργό». Ό,τι έχει θαμμένο κάτω από την επιφάνεια μπορεί να φουσκώσει και να ξεχυλήσει σαν καυτή λάβα.

Το χρήμα, η εξουσία και το σεξ είναι το πεδίο του Πλούτωνα. Σε μια προσωπική σημείωση, η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μπορεί να σας είχε αφήσει κολλημένους σε πιο θυελλώδεις σκέψεις. Καθώς ο νάνος πλανήτης αλλάζει ταχύτητα για τους επόμενους επτά μήνες, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε δύσκολα πράγματα… όπως την επεξεργασία της θλίψης ή τη θεραπεία από ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές και τάσεις εθισμού.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/10 Σχέση που θα εξελιχθεί – Δεύτερος γάμος – Χρήματα από επιχειρήσεις

chartomantia-098

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στον παθιασμένο Κριό, παρέχει την υποστήριξή της για να πετύχετε έναν προσωπικό σας στόχο ή να αφήσετε το σόλο αστέρι σας να λάμψει. Κάντε ένα τολμηρό άλμα στο προσκήνιο! Ένα έργο στο οποίο εργάζεστε τους τελευταίους έξι μήνες θα καταλήξει να είναι εντυπωσιακό!

Όμως μην περιμένετε να σας προσέξουν. Η αυτοπροβολή είναι το όνομα του παιχνιδιού! Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι για ένα μάρκετινγκ μεγάλης εμβέλειας, ξεκινήστε με ένα μικρό δοκιμαστικό τεστ στις αρχές της εβδομάδας. Αλλά μην παίζετε πολύ εκ του ασφαλούς! Δεν είναι η δεκτικότητα του κοινού, το ζητούμενο αυτής της πανσελήνου… αλλά το να προβάλλετε τον αυθεντικό σας εαυτό σας εκεί έξω, που είναι 100 τοις εκατό καταπληκτικός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ένα καταπιεσμενο κύμα από εσώτερες σκέψεις και συναισθήματα 03 – 09/10 .

Ο ανταγωνισμός μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε χώρο στη σκηνή για να λάμψουν και οι άλλοι αντί να παλεύετε για την πρωτιά.

Καθώς απελευθερώνετε την επιθετική ιδιοσυγκρασία σας, προσέξτε! Αυτή η πανσέληνος μπορεί να πυροδοτήσει ένα κύμα καταπιεσμένου θυμού. Εκτονώστε την οργή σας σ’ ένα άτομο που παραμένει ήρεμο στις δύσκολες καταστάσεις, ουρλιάξτε σε ένα μικρόφωνο καραόκε….. αλλά προς θεού μην κλιμακώσετε το δράμα!

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/10 Σχέση που θα εξελιχθεί – Δεύτερος γάμος – Χρήματα από επιχειρήσεις

zodia-taro-45