Ένα Λυτρωτικό Σαββατόβραδο 10-11/09

didaskalia-planitwn-afroditi

Ένα Λυτρωτικό Σαββατόβραδο 10-11/09 .

Ένα Λυτρωτικό Σαββατόβραδο : Η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία και μια σφαίρα τετραγώνου (5 – 10 μοίρες) με τον Άρη στους Διδύμους!

Πολύ αγχωτική όψη. Η Σελήνη των Ιχθύων τετραγωνίζει τον Άρη και στη συνέχεια ανοίγει τα πανιά της για μια αντίθεση με τον Ήλιο της Παρθένου. Θαλασσοταραχή… αλλά με την καλή έννοια.

Είναι διαφορετική κατάσταση, από την ταραχώδη κίνηση της περασμένης εβδομάδας – φυσικά αν μπορείτε να το ξεχωρίσετε και να ανοιχτείτε στον ενθουσιασμό της ανατροπής και της αδράνειας.

zodia-taro-45

Νιώστε το αλάτι στο πρόσωπό σας, τον ήλιο στην πλάτη σας. Ξαπλώστε και νιώστε την αόρατη στήριξή του (Ήλιος χιαστί με Κρόνο, όλο το Σαββατοκύριακο).

Μέχρι να ηρεμήσει η ατμόσφαιρα, προχωράμε σε μια πανσέληνο ακριβείας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο Ερμής στο Ζυγό στάσιμος όλη μέρα, γυρίζει ανάδρομος, επιστρέφοντας στο τρίγωνο με τον Άρη και την αντίθεσή του με τον Δία.

Ιδανική όψη για αλλαγή στάσης – κυριολεκτικά και διανοητικά. Η σκέψη μπορεί να μην είναι ακριβώς ξεκάθαρη, αλλά βρίσκει ένα σημείο αναφοράς για να κατευθυνθεί προς αυτό. Και είναι πολύ καλό! Πρόκειται ν’ ακούσετε για τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ένα Λυτρωτικό Σαββατόβραδο 10-11/09 .

Η σχέση σας θα «πει» πολλά.. ακόμα κι αν ο κόσμος γύρω σας δεν μιλάει καθόλου. Κάπου πάει (πού όμως ακριβώς;). Αλλάζετε στρατηγική και καταλαβαίνετε. Μπορεί να μην βγάζετε νόημα ακόμα – όχι εντελώς – αλλά η ροή των γεγονότων και το υποσυνείδητό σας… δίνουν υποδείξεις. Ο Ήλιος και η Σελήνη κατευθύνονται σε τρίγωνο και εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς γλιστράμε στην πανσέληνο.

Υπάρχει ένταση και αποσταθεροποίηση. Μια ώθηση για ήδη καθυστερημένες αλλαγές. Η κρίση έχει σχεδόν ανασταλεί, αλλά η ικανότητά της είναι εκεί, έτοιμη να αξιολογήσει και να προβληματιστεί… να επανεξετάσει. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αφήσετε πίσω σας όσα σας επιβαρύνουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/09 Σκέψεις που θα φανερωθούν – Λόγια που ενοχλούν

zwdia-66

Ένα Λυτρωτικο Σαββατόβραδο 10-11/09 .

Ακολουθήστε το ρεύμα. Μην είστε νευρικοί και ανήσυχοι. Όλη η διασκέδαση συμβαίνει όταν τολμάτε! Το βράδυ του Σαββάτου έχουμε την ευκαιρία να επιμηκύνουμε τον βηματισμό μας, τις εξαρτήσεις μας, το μυαλό μας… καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τη ροή, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε. Το πρωί της Κυριακής είναι ένας νέος κόσμος… με τη Σελήνη του Κριού που κάνει σύνοδο με τον Δία.

Περισσότερες εκρηκτικές καταστάσεις. Αυτή τη φορά καταστάσεις που σας ανεβάζουν. Επικρατεί ενεργητική διάθεση, καθώς η Σελήνη αντιτίθεται στον ανάδρομο Ερμή και κάνει εξάγωνο με τον Άρη. Πρέπει να αποφασίσετε να προχωρήσετε, αλλιώς θα αποφασίσει ο δρόμος για εσάς, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η Σελήνη ενώνεται με τον Χείρωνα. Πονάει μόνο όταν αντιστέκεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098