Ένα μαγικό Σαββατόβραδο 21-22/01

evdomadiaies-5-11-5

Ένα μαγικό Σαββατόβραδο 21-22/01 .

Ένα μαγικό Σαββατόβραδο : Το βράδυ της Παρασκευής, η Σελήνη στον Αιγόκερω έκανε εξάγωνο με την Εστία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες .

Η Αφροδίτη την Κυριακή, προχωράει για μια σύνοδο με τον Κρόνο. Αν και είναι μαγικό όλο αυτό.. δεν είναι η ονειρεμένη μεγάλη στιγμή!

Είναι περισσότερο η πίστη πως θα αποκτήσουμε αυτό που χρειαζόμαστε.

zodia-taro-45

«Ο ουρανός είναι το όριο!» η λαχτάρα μας, παγιδεύεται στη φαντασία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θέλουμε – ούτε χρειαζόμαστε- κάτι επιπλέον. Επιδιώκουμε αυτό που αξίζουμε, αυτό που θα μας ικανοποιήσει!

Με απλά λόγια, θέλουμε αυτό που θέλουμε! Τίποτε παραπάνω. Οι ρεαλιστικές επιθυμίες μπορούν να ικανοποιηθούν καθώς αυτό που θέλουμε, είναι στοχοθετημένο, πολύτιμο και ουσιαστικό. Ο Ερμής στον Αιγόκερω έκανε άλλη μια όψη χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους.. αλλά αυτή τη φορά είναι και οι δύο πλανήτες σε ορθή πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ένα μαγικό Σαββατόβραδο 21-22/01 .

Τα πράγματα θα έχουν νόημα, αν δουλέψετε για να τα συνδυάσετε όλα μαζί. Όχι μόνο θα έχουν νόημα, αλλά θα είναι και επιτεύξιμα. Οι στάσεις και οι προοπτικές συνδυάζονται με γεγονότα και επικοινωνιακές επαφές, για να ενεργοποιήσουν την αντλία που κάνει τα πάντα να κινούνται σε πολλαπλά επίπεδα. Υπάρχουν αόρατοι και χειροπιαστοί λόγοι για να πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε… οπότε μη διστάσετε να σκεφτείτε τρόπους για να τα πραγματοποιήσετε.

Προχωρήστε , ακολουθώντας απαλά τη ροή! Σάββατο απόγευμα, η Σελήνη μετακινείται στον Υδροχόο κι έρχεται σε σύνοδο με τον Ήλιο: η νέα σελήνη του Υδροχόου. Αυτή η νέα σελήνη της κινεζικής Πρωτοχρονιάς είναι η χρονιά του Λαγού. Φέτος είναι η χρονιά του Λαγού του νερού, στο στοιχείο γιν. Πέρυσι ήταν η χρονιά της τίγρης του νερού, στο στοιχείο γιαγκ.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/01 – 3ο 10ημερο Ιανουάριος 2023 .

μελλοντολόγος

Το Γιν και το Γιανγκ εναλλάσσονται… και οι χρονιές των στοιχείων έρχονται σε ζευγάρια. Έτσι ο φετινός Λαγός, είναι η αρχή τους τέλους της περσινής Τίγρης. Ο Λαγός είναι τυχερός, ευγενικός, υπομονετικός και γόνιμος. Καθώς ξεκινάμε αυτή τη νέα σελήνη / νέα χρονιά, ο Ήλιος και η Σελήνη κατευθύνονται σε εξάγωνο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Άρη… καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει προς τη σύνοδο της με τον Κρόνο.

Παίρνουμε τον ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε και τους πόρους που κερδίσαμε, για να προχωρήσουμε. Οι πόροι της Αφροδίτης στον Υδροχόο μπορεί να είναι κάπως περιορισμένοι λόγω Κρόνου, αλλά συνοδεύονται από άυλα κέρδη ανυπολόγιστης αξίας. Το βράδυ του Σαββάτου, η διάθεση είναι χαρούμενη και η ώθηση να κινηθούμε και να κοινωνικοποιηθούμε μάς κάνει ανήσυχους και νευρικούς.. αλλά με την καλή έννοια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/01 – 3ο 10ημερο Ιανουάριος 2023 .

 

zodia-0988

Ένα μαγικό Σαββατόβραδο 21-22/01 .

Εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε. Κυριακή πρωί η Σελήνη στον Υδροχόο, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Συνεχίζει για ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς η Αφροδίτη τελειοποιεί τη σύνοδό της με τον Κρόνο.

Ξεπερνάμε τις καταστάσεις, έκπληκτοι από ευχαρίστηση. Εξάλλου ο πειραματισμός οδηγεί στη βελτίωση. Δεν είναι λάθος, είναι πειραματισμός.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76