Ένα μοιραίο σαββατόβραδο 08-09/10

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ένα μοιραίο σαββατόβραδο 08-09/10 .

Ένα μοιραίο σαββατόβραδο : Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη των Ιχθύων ενώνεται με τον Ποσειδώνα τονίζοντας το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Άρη.

Αμέσως μετά προχωράει για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Βιώνουμε κλιμακωτή σύγχυση και παράλυση αποφάσεων σχετικά με το τι συμβαίνει και τι να κάνουμε γι’ αυτό.

Γίνεται πολλή κουβέντα και υπάρχουν πολλές επιλογές για δράση (Άρης στους Διδύμους), αλλά μένουμε στάσιμοι εξαιτίας του ρεύματος που επικρατεί. Και δεν εκπλησσόμαστε καθόλου.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη κινείται για να ενωθεί με τον Ήλιο στον Ζυγό… και οι δύο αντιτίθενται στον Χείρωνα. Υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα που πρέπει να μάθουμε εδώ, αν επιλέξουμε να επιβραδύνουμε και να αλλάξουμε ταχύτητες. Μερικές φορές αυτά τα μαθήματα αποδίδουν λιγότερο τώρα… και πολύ περισσότερο αργότερα. Αποδεχτείτε ό,τι έρχεται.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στις αρχές του Κριού, ενώνεται με τον Δία και κατευθύνεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Ενώ τα θέματα της κινητικής ενέργειας Άρη/Ποσειδώνα είναι ακόμα τεταμένα και ανάστατα, η διάθεση είναι κάτι παραπάνω από ικανή να μεταφέρει μεγάλη ευχαρίστηση ή απόλαυση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ένα μοιραίο σαββατόβραδο 08-09/10 .

Αυτό είναι το συναίσθημα του Άρη – και η δράση είναι ωραία, όταν αγγίζει την Αφροδίτη. Είναι αέρας και φωτιά! Είναι υπέροχο, μεγάλο και συναρπαστικό ούτως ή άλλως. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη συνεχίζει την αντίθεση με την Αφροδίτη και η Αφροδίτη εξακολουθεί να κατευθύνεται προς τον Ήλιο.

Η Σελήνη ενώνεται επίσης με τον Χείρωνα και καλούμαστε να πάρουμε μέρος σ’ έναν χορό. Πρόκειται για δύο ενεργούς συνεργάτες, με ισορροπία δεξιοτεχνίας, ομορφιάς και υπερβολικής χάρης στις κινήσεις. Το ένα μέλος είναι λιγάκι τραχύ, αλλά έχει πρωτοτυπία και ποικιλία στο σετ δεξιοτήτων του.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 09-16/10 – Deste  – Αισθηματικές Προβλέψεις

xartomanteia

Το άλλο μέλος είναι εξασκημένο και όμορφο, δημιουργικό και περήφανο. Μην νομίζετε όμως ότι κερδίζονται εύκολα: μπορούν να ταιριάξουν την κάθε κίνηση με μια δική τους… και να ολοκληρώσουν με ένα εντυπωσιακό φινάλε!

Δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος σ’ αυτόν τον χορό…όμως ΕΙΝΑΙ ανταγωνιστικός. Κάποιος προσπαθεί να κερδίσει.. και κάποιος προσπαθεί να μην χάσει. Όταν ο χορός εκτελείται σωστά, δημιουργεί μια εντελώς καινούργια θετική δύναμη – δημιουργεί τέχνη!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

dream

Ένα μοιραίο σαββατόβραδο 08-09/10 .

Όταν η Σελήνη του Κριού αντιτίθεται στον Ήλιο του Ζυγού για να κορυφωθεί η αντίθεσή τους στην πανσέληνο, η μεγαλύτερη δράση είναι αυτή που συνδέει και τους δύο χορευτές. Μπορείτε να βάλετε ένα τέλος στην ανάγκη σας να κερδίσετε, για ένα μεγαλύτερο καλό; Μπορείτε να συνεργαστείτε; Αν μπορείτε, είναι μαγικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988