Ένα ταξίδι αγάπης 26/06-21/07

sex-afroditi-zodia

Ένα ταξίδι αγάπης 26/06-21/07 .

Ένα ταξίδι αγάπης : Αφροδίτη στο Λέοντα (26 Ιουνίου – 21 Ιουλίου 2021)

Αφροδίτη: θεά της τέχνης, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς. Η διέλευση της Αφροδίτης διαμορφώνει την καρδιά. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, η καρδιά πυροδοτείται.

Ελεύθεροι ή σε σχέση, θα νιώσετε τη φλόγα του Λέοντα να αναβλύζει άγρια από την ψυχή σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα μας φέρνει όχι μόνο πιο κοντά στους άλλους, αλλά και πιο κοντά στον εαυτό μας. Αυτό είναι ένα ταξίδι αγάπης και φροντίδας προς τον εαυτό μας.

zodia-taro-45

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς όπως ο Κριός και ο Τοξότης. Τα πύρινα ζώδια είναι δραστήρια και ειλικρινή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα μας κάνει αντιδραστικούς, ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Ο Λέοντας ζει με άκαμπτους κανόνες που αλλάζουν, ανάλογα με την ασταθή διάθεσή του. Με άλλα λόγια – μην τον πάρετε πολύ σοβαρά.

Ο Λέοντας μοιάζει με ένα θυμωμένο παιδί που ταλαντεύεται μεταξύ των βίαιων συναισθημάτων του. Πάνω στα νεύρα του συχνά λέει πράγματα που δεν εννοεί. Μην ξεγελιέστε από τα «πυροτεχνήματα». Να θυμάστε απλά, πως αν και η καρδιά του λιονταριού είναι ανοιχτή και θαρραλέα, είναι επίσης γεμάτη μώλωπες. Μια άλλη εκδήλωση της Αφροδίτης στο Λέοντα είναι ο ευγενής γίγαντας: μαλακός, στοργικός και ογκώδης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ένα ταξίδι αγάπης 26/06-21/07 .

Στην καλύτερη περίπτωση, ο Λέοντας αφήνει τις δικές του ενασχολήσεις, για να είναι παρών στα αγαπημένα του πρόσωπα. Προσφέρει στους φίλους και την οικογένειά του την καλύτερη διασκέδαση. Δεν είναι μυστικό ότι ο Λέων λατρεύει τα ψώνια.

Μέρος του κάρμα του (εκτός από την διοχέτευση της εντυπωσιακής θέλησής του στα σωστά μέσα) περιλαμβάνει την υπερνίκηση της προσκόλλησης σε υλικά πράγματα- ειδικά ρούχα /παπούτσια – φαγητό, διακοπές και κάθε είδους πολυτέλεια.

Να είστε σίγουροι πως αν ο Λέοντας έχει χρήματα, θα τα ξοδέψει. Η υψηλότερη εκδήλωση της Αφροδίτης στο Λέοντα είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και η χαρά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  – Ερωτικές προτάσεις – Λόγια από ερωτευμένο

zodia-astra-tarot

Όταν η θεά της αγάπης πλέκει τη χαίτη του Λέοντα, μαθαίνουμε την τέχνη της εκτίμησης για τον εαυτό μας και τους άλλους. Το λιοντάρι πρέπει – όπως όλοι μας άλλωστε- να νιώθει αναγνωρισμένο. Ο ισορροπημένος Λέοντας επιστρέφει κάθε χάρη, ανταποδίδοντας στο πενταπλάσιο, αυτό που λαμβάνει.

6 Ιουλίου: Αφροδίτη απέναντι από ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο – Κοινωνική δυσλειτουργία. Αμήχανες στιγμές. Δεν είναι καλή στιγμή για σημαντικές συζητήσεις.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία  – Ερωτικές προτάσεις – Λόγια από ερωτευμένο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 Ιουλίου: Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός στον Ταύρο- Αντίσταση και περιφρόνηση. Έλλειψη κινήτρων. Υποτονική, ληθαργική επιρροή.

13 Ιουλίου: Αφροδίτη σύνοδος Άρης στο Λέοντα – Πλούσια, σέξι, αισθησιακή, παθιασμένη, ερωτική, στάζει με ρομαντισμό και επιθυμία η ημέρα. Αν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στο Λέοντα, αυτή είναι η Επιστροφή της Αφροδίτης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098