Έρχεται η ώρα των αποφάσεων 19-25/12

imerisies-21214

Έρχεται η ώρα των αποφάσεων 19-25/12 .

Έρχεται η ώρα  : Κι εκεί που χαλαρώνεις ήρεμα και καλά μπροστά στο τζάκι… ξαφνικά κάποιες αποστολές που έμεναν στάσιμες, ανεβάζουν στροφές… και ξεκινούν με ταχύτητα!

Αυτή την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ο επεκτατικός Δίας επαναφέρει την πυξίδα του, προχωρώντας στον πρωτοπόρο Κριό για το δεύτερο από τα δύο περιπετειώδη περάσματα του, την περίοδο 2022-2023.

Ξαφνικά, σχεδιάζετε μια πρωτοχρονιάτικη απόδραση…όταν πριν από μια εβδομάδα, ορκιζόσασταν ότι θα μείνετε στο σπίτι για να ξεκουραστείτε.

zodia-taro-45

Τα φιλόδοξα έργα και οι παθιασμένες δραστηριότητες παίρνουν φωτιά, αποσπώντας την προσοχή σας από καθήκοντα, όπως το αμπαλάρισμα των δώρων ή το γέμισμα της χριστουγεννιάτικης κάλτσας. Μήπως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας απαιτούν όλο τον χρόνο και την ενέργεια σας; Τώρα αυτό δεν είναι και το καλύτερό σας, ενώ ο Δίας βρίσκεται στον εγωκεντρικό, αυθόρμητο Κριό.

Μην αποφεύγετε τις ευθύνες όμως! Δεν χρειάζεται να τηρήσετε κάθε υπόσχεση που δώσατε όσο ο Δίας κωπηλατούσε από τις 28 Οκτωβρίου στους Ιχθύες, που γίνονται θυσία για τους άλλους. Αν όμως πρόκειται να μην κρατήσετε την υπόσχεσή σας, δώστε χρόνο στους ανθρώπους να σχεδιάσουν ένα δεύτερο πλάνο. Κάντε μια χαριτωμένη έξοδο.. αντί να κάψετε γέφυρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Έρχεται η ώρα των αποφάσεων 19-25/12 .

Ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω αυτή την Τετάρτη στις 21 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας τη συντομότερη μέρα του χρόνου, για όσους ζουν στο βόρειο ημισφαίριο. Κάτω από το πέπλο της νύχτας, στραφείτε μέσα σας και σαρώστε το τοπίο του υποσυνείδητου μυαλού σας. Δημιουργήστε χώρο για διαλογισμό, προβληματισμό και ευγνωμοσύνη για όσα πετύχατε το 2022.

Στη συνέχεια, ξεκαθαρίστε τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας καθώς μπαίνετε στο 2023, όπως και τι θέλετε να φέρετε μαζί σας στην καινούργια χρονιά. Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμπίπτει πάντα με την είσοδο του Ήλιου στον γειωμένο, κομψό Αιγόκερω. Κι εφόσον ο ουράνιος τράγος της θάλασσας είναι ο κυβερνήτης του καθορισμού στόχων, πόσο τέλειο είναι που μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας κάτω από αυτές τις ηλιακές εκλάμψεις κάθε χρόνο;

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δείχνει το μονοπάτι της Αγάπης!

μελλοντολόγος

Αποκτήστε μια λίστα με όσα έχετε να κάνετε προς το παρόν, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές χωρίς πίεση! Και με τον Ερμή ανάδρομο από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, θα ήταν σοφό να δραστηριοποιηθείτε.. ΠΡΙΝ την Πρωτοχρονιά όσο οι σκέψεις είναι ακόμα ξεκάθαρες. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2023 γίνεται στις 21 Ιανουαρίου, επομένως δεν πρόκειται να χάσετε την ορμή σας (ή την «υψηλή επαγγελματική λάμψη» σας) αν περιμένετε μέχρι τότε για να ορίσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Είστε έτοιμοι να τυλίξετε τη χρονιά με έναν τεράστιο βελούδινο φιόγκο; Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής στον Αιγόκερω – η δεύτερη για το 2022 – και ισχυρή υπερ-πανσέληνος, φέρνει εκρηκτική επιτάχυνση για να σας βοηθήσει να συντρίψετε αυτούς τους στόχους στο τέλος της χρονιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Έρχεται η ώρα των αποφάσεων 19-25/12 .

Κατανοητό πως γίνεται την τελευταία στιγμή… κι έχετε κάλτσες να γεμίσετε με δώρα! Αυτός όμως είναι και ο σημαντικότερος λόγος για να είστε σε ετοιμότητα, αν παρουσιαστεί μια καλύτερη στρατηγική. Αποτελεσματικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού! Ξέρετε όμως τι δεν είναι; Το να «φοράτε» τους αγώνες και τις απογοητεύσεις σας, σαν παράσημο στο στήθος.

Τι μπορείτε να αναθέσετε σε τρίτους για να ολοκληρώσετε τη δουλειά; Ενώ τυλίγετε τα δώρα, φανταστείτε πού θα θέλατε να είναι η καριέρα σας σε έξι μήνες από τώρα – και μη διστάσετε να στείλετε μια ευχή στον Άγιο Βασίλη. Ο ασταμάτητος Αιγόκερως λατρεύει τη φασαρία, αλλά αυτή η υπερ-πανσέληνος σας βοηθά να εστιάσετε σε εργασίες που αξίζουν τον χρόνο και την ενέργειά σας. Θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο;

Διαβαστε επισης : Τσιγγανικη χαρτομαντεια 20-21/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zwdia shmera

Δημιουργήστε δομή και συστήματα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ενέργεια αυτού του θεμελιώδους γήινου ζωδίου, υποστηρίζει την ανάπτυξη! Το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, έρχεται χωρίς τεράστια αστρολογικά πυροτεχνήματα! Το φεγγάρι παραμονεύει στον παραδοσιακό Αιγόκερω το Σάββατο, για να λικνιστεί αμέσως μετά στον κοινωνικό Υδροχόο, για λίγη συντροφικότητα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο μοναδικός γαλαξιακός «σπασίκλας» στην εικόνα είναι ο δυναμικός Άρης, που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους! Εξαιτίας του κάποιες «μικρές διαφωνίες» μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα. Γι’ αυτό αν οι άλλοι προσπαθήσουν να πατήσουν τα κουμπιά σας – ή να αναφέρουν ένα θέμα που θα σας ενοχλήσει – βρείτε μια δικαιολογία και βγείτε μια βόλτα στον παγωμένο αέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia