Έρχεται ο πιο έντονος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς – Δείτε πώς να προετοιμαστείτε

ermis-anadromos

Έρχεται ο πιο έντονος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς – Δείτε πώς να προετοιμαστείτε .

 

Έρχεται ο πιο έντονος ανάδρομος Ερμής : Σε όλους αρέσει να κατηγορούν τον ανάδρομο Ερμή για όλα.

Ο πρώην εμφανίστηκε ξανά στα DM σας; Ο Ερμής ανάδρομος. Ένα επείγον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παγιδεύτηκε από το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας;

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλες οι ανάδρομες περίοδοι ίδιες.  Για παράδειγμα, από τις 21 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου, ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής του 2023 θα συμβεί στο επίμονο ζώδιο του Ταύρου και φέρνει μία ενδιαφέρουσα ενέργεια στην εποχή του ταύρου.

zodia-taro-45

 

Κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων στιγμών, η ατμόσφαιρα [του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο] θα είναι απίστευτα αργή, σαν να έχει κολλήσει στη λάσπη. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που κινείται αργά, ένα ζώδιο της γης. Σε άλλες στιγμές, η ενέργεια θα είναι απίστευτα ασταθής λόγω της εμπλοκής του Ουρανού, του πλανήτη του ηλεκτρισμού . Αυτή η διχοτόμηση των ενεργειών θα μοιάζει σαν να οδηγείτε με το πόδι στο φρένο τη μια στιγμή και με υπερβολική ταχύτητα την επόμενη.

Αυτό μπορεί να φαίνεται αποπροσανατολιστικό. Αλλά αν υιοθετήσουμε τις σωστές στρατηγικές, μπορούμε να κατεβάσουμε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε αργότερα μέσα στο έτος .

μελλοντολόγος

Έρχεται ο πιο έντονος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς – Δείτε πώς να προετοιμαστείτε .

Σχεδιάστε να επιβραδύνετε. Χάρη σε δύο σημαντικές διελεύσεις (ο Κρόνος στους Ιχθύες και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο), ο Μάρτιος σηματοδότησε μια αλλαγή στην προοπτική και τα ενεργειακά μας επίπεδα,  όλοι ήμασταν ευτυχείς να τρέχουμε μπροστά με μεγάλη ταχύτητα . Αλλά τώρα, χρειαζόμαστε ξεκούραση. Όλοι θα νιώθουμε αρκετά κουρασμένοι τώρα και θα πρέπει να ξέρουμε ότι η παραγωγικότητα θα επιβραδυνθεί σε όλους τους κλάδους αυτές τις τρεις εβδομάδες .Για να αποφύγουμε την εξάντληση, θα χρειαστεί να ξεκουραζόμαστε περισσότερο από το συνηθισμένο και να φροντίζουμε το σώμα μας.

Να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τον χρόνο περνάτε στην οθόνης σας ( έρχονται κάποια συγκλονιστικά νέα, επομένως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνουμε διαλείμματα ). Δεδομένου ότι ο Ταύρος ενσαρκώνει τις αισθήσεις του σώματος, ασχοληθείτε με την φροντίδα του εαυτού σας και για τις πέντε αισθήσεις .

taro-provlepseis-01

Επιπλέον, αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα είναι αρχικά σε σύνοδο με τον Ουρανό.

Δεδομένου ότι ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της τεχνολογίας, μπορούμε να περιμένουμε ότι οι υπολογιστές μας θα αποσυντονιστούν και τα μηνύματά μας θα χαθούν. Οι τεχνολογικές ατυχίες συμβαδίζουν συχνά με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά αυτή τη φορά θα είναι χειρότερες από το συνηθισμένο. Επομένως, εάν πρόκειται να λάβετε άδεια, κάντε το γύρω στις 21 Απριλίου, κατά την έναρξη της ανάδρομης πορείας, για να αποφύγετε τον υπερβολικό αντίκτυπο.

Στη συνέχεια, περιμένετε την αλλαγή. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα είναι πιο έντονη από μια τυπική οπισθοδρόμηση του Ερμή, τόσο επειδή βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό όσο και επειδή επικαλύπτεται με την πρώτη σεζόν έκλειψης του 2023 — αστρολογικά γεγονότα που σχεδόν πάντα προκαλούν μεγάλες αλλαγές. Ερμής ανάδρομος και  έκλειψη ταυτόχρονα θα είναι απίστευτα μεταμορφωτικό για όλους μας, ανεξάρτητα από το ζώδιό μας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 16-22/04 – DESTE. Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις.

chartomantia-098

Τέλος, ετοιμαστείτε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στον προϋπολογισμό σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες έξυπνες κινήσεις προϋπολογισμού. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ζώδιο που έχει ισχυρή σύνδεση με τα χρήματα, πολλοί από εμάς θα ξεπεράσουμε τον προσωπικό ή τον εταιρικό μας προϋπολογισμό.

Το να ξεκαθαρίσουμε τους περιορισμούς μας θα μας προετοιμάσει για την επιτυχία. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που θα καταλάβει ο Δίας αργότερα φέτος, από τον Μάιο του 2023 έως τον Μάιο του 2024, οπότε το να ξεκαθαρίσουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες και περιορισμούς θα μας προετοιμάσει για την επιτυχία στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Έρχεται ο πιο έντονος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς – Δείτε πώς να προετοιμαστείτε .

Τα σταθερά ζώδια – Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος – θα χτυπηθούν περισσότερο, καθώς ο Ερμής τα προκαλεί να αλλάξουν γνώμη και να δουν τα πράγματα από μια ανανεωμένη οπτική γωνία . Οι Ιχθύες, ο Καρκίνος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως θα δουν περισσότερα οφέλη [κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο] καθώς τόσο ο Ερμής όσο και ο Ουρανός τους βοηθούν να βρουν λύσεις για τα προβλήματά τους.

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στις 14 Μαΐου, αν και παραμένει στον Ταύρο μέχρι τις 11 Ιουνίου, όταν εισέρχεται στους Διδύμους. Χρειάζεται επίσης προετοιμασία για το τέλος της ανάδρομης πορείας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Όταν θα γίνει άμεσος, ο Ερμής θα είναι σε συνδυασμό με τον Σεληνιακό Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου. Αυτά είναι μεγάλα νέα για όσους αισθάνονται ότι δεν ευθυγραμμίζονται από την αληθινή τους πορεία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε αυτή τη στιγμή και οι άνθρωποι που συναντάμε τώρα θα μπορούσαν να έχουν τεράστιο και θετικό αντίκτυπο .

Με άλλα λόγια, μπορεί να βγούμε από αυτή την ανάδρομη περίοδο με την αίσθηση ότι οι ζωές μας πρόκειται να αλλάξουν. Σε ποιον δεν αρέσει μια επανάσταση πριν από το καλοκαίρι;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45