Ήλιος στην Παρθένο – Αναδιοργάνωση σε κάθε επίπεδο

krios-zvdia-astrology

Ήλιος στην Παρθένο 22/08 – 22/09 .

Όταν ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο στις 22 Αυγούστου 2020, απομακρυνόμαστε από τον ήλιο και τη φλογερή ενέργεια του Λέοντα και προσεγγίζουμε την πιο πρακτική, λογική, γήινη ενέργεια της Παρθένου.

Με τον Ήλιο στην Παρθένο, εστιάζετε και θέτετε στον εαυτό σας μερικούς απτούς στόχους. Για παράδειγμα, καθώς η Παρθένος κυβερνά το σώμα και τη θεραπεία, αυτός είναι ένας καλός μήνας για να οργανώσετε ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις.

Αν διαγνωστεί κάτι στα αρχικά στάδια, είναι πολύ πιο εύκολο να θεραπευτεί από το να γίνει μια χρόνια πάθηση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για ερευνήσετε και στη συνέχεια να αποφασίσετε να κάνετε υγιεινή διατροφή και άσκηση.

zodia-taro-45

Το να πάτε σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα για να μάθετε κάτι, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε το περιβάλλον σας, τον χρόνο σας και την ενέργειά σας. Θέστε απτούς στόχους και βεβαιωθείτε ότι κάνετε τουλάχιστον μία κίνηση κάθε μέρα για την επίτευξή τους.

Η Παρθένος ρυθμίζει τη διάκριση…. και ως εκ τούτου, σας βοηθά να αποφασίσετε ποια πράγματα στη ζωή σας πρέπει να κρατήσετε και ποια πρέπει να απορρίψετε – δηλαδή σας βοηθά να διαχωρίσετε «την ήρα από το σιτάρι».

Ο καθαρισμός, η ταξινόμηση, η τακτοποίηση, είναι όλες ενέργειες, που υποστηρίζονται από τη θέση του Ήλιου στην Παρθένο. Πηγαίνετε στην κουζίνα σας και πετάξτε όλα τα πράγματα που έχουν λήξει ή δεν χρησιμοποιείτε πλέον.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/08 Ερωτικές εξελίξεις – Οικονομικές αλλαγές

tarw-taro-xartomanteia

 

Ήλιος στην Παρθένο 22/08 – 22/09 .

Ξεκαθαρίστε τη ντουλάπα σας και ανακυκλώστε, πουλήστε ή δώστε πράγματα που δεν έχετε φορέσει για ένα χρόνο ή περισσότερο. Αν δεν το έχετε φορέσει για τουλάχιστον ένα χρόνο, πιθανότατα δεν θα το φορέσετε ποτέ ξανά και καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο όχι μόνο στην ντουλάπα σας, αλλά και στο μυαλό σας.

Τακτοποιήστε το γραφείο σας και τα χαρτιά σας. Αφιερώστε μερικές μέρες για να τακτοποιήσετε τα πάντα. Θα σας επιτρέψει να είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί. Η Παρθένος λατρεύει να είναι παραγωγική και χρήσιμη.

Αυτή είναι η ενέργεια που έχετε στη διάθεσή σας αυτήν τη στιγμή! Στην Παρθένο αρέσουν επίσης οι λίστες και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ορίσετε μια λίστα υποχρεώσεων, που συμπληρώνει τις ενέργειες αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ήλιος στην Παρθένο 22/08 – 22/09 .

Καλά πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διέλευση του Ήλιου στην Παρθένο:

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για να γίνετε ειδικός, στο πεδίο που σας ενδιαφέρει.

Αξιοποιήστε καλύτερα το χρόνο σας – όχι με άκαμπτο τρόπο, αλλά χωρίστε το χρόνο σας έτσι, ώστε να μην αισθάνεστε σαν να τρέχετε από τη μία εργασία στην άλλη.

Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να αναγνωρίσετε τα επιτεύγματά σας.

Οργανώστε τα βιβλία σας, τις πληροφορίες σας, τα δεδομένα σας, τις επαφές σας.

Μάθετε μερικές τεχνικές θεραπείας π.χ. Ρέι κι, γιόγκα, βότανα, ομοιοπαθητική, βελονισμό, θεραπεία ενέργειας.

Ασχοληθείτε με φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Γίνετε μέλος σε έναν οργανισμό που σας ενδιαφέρει.

Σκεφτείτε τους τομείς της ζωής σας, που θέλετε να βελτιώσετε.

Καθαρίστε, αφαιρέστε, ανακυκλώστε, απορρίψτε.

Δεσμευτείτε να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα κάθε μέρα.

taro-6-9

Μεγάλη στιγμή για να σταματήσετε το κάπνισμα, το ποτό, την κατανάλωση υπερβολικής ζάχαρης, ή οτιδήποτε είναι επιβλαβές για το σώμα σας

Να είστε πιο απαιτητικοί με τα άτομα που περνάτε το χρόνο σας και να επιλέξετε να περιτριγυρίζεστε από θετική και αναζωογονητική ενέργεια.

Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς, τα οικονομικά και τα χαρτιά σας.

Ξεκινήστε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών, παρακολουθήστε ένα εργαστήριο, ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Πώς θα επηρεάσει η διέλευση του Ήλιου στην Παρθένο το ζώδιο σας?

Κριός

Αυτή η διέλευση πέφτει στο 6ο οίκο σας, καθιστώντας αυτόν τον μήνα, ιδανικό για τη βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα συγκέντρωσης, αναδιοργανώστε το εργασιακό σας περιβάλλον έτσι ώστε να είναι πιο λειτουργικό. Βεβαιωθείτε ότι γυμνάζεστε και τρώτε υγιεινά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/08 Ερωτικές εξελίξεις – Οικονομικές αλλαγές

taro-zodia-76

Ταύρος

Αυτή η διέλευση περνάει από τον 5ο οίκο σας και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να βελτιώσετε αυτήν που έχετε ήδη. Μπορεί να δημιουργήσετε καινούργια ερωτική σχέση. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στα ύψη, οπότε εξερευνήστε νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την εκφράσετε πιο αποτελεσματικά. Καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο άθλημα.

Δίδυμοι

Αυτή η διέλευση πέφτει στον 4ο οίκο σας φωτίζοντας το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίλυση τυχόν οικογενειακών προβλημάτων και για ανοιχτές συζητήσεις…..αν είναι απαραίτητο. Η έναρξη μιας επιχείρησης ή η εργασία από το σπίτι, είναι ευνοϊκή μ’ αυτήν τη διέλευση.

Καρκίνος

Αυτή η διέλευση πέφτει στον 3ο οίκο σας, και τονίζει την επικοινωνία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να υπογράψετε μια σύμβαση ή για να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία. Η κοινωνική δικτύωση και η κοινωνικοποίηση γενικά βρίσκονται κάτω από ευνοϊκές συνθήκες, οπότε φροντίστε να επωφεληθείτε!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ήλιος στην Παρθένο 22/08 – 22/09 .

Λέων

Αυτή η διέλευση πέφτει στο 2ο οίκο των οικονομικών σας. Θα μπορούσατε να αυξήσετε το εισόδημά σας αυτήν τη στιγμή ή να βρείτε μια νέα επιχειρηματική ιδέα που θα έχει μεγάλες δυνατότητες. Βεβαιωθείτε ότι προσέχετε τις λεπτομέρειες και ότι δεν ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε. Παρακολουθήστε τους λογαριασμούς και τα έξοδά σας.

Παρθένος

Χρόνια πολλά Παρθένε! Αυτή είναι μια θετική στιγμή για σας, καθώς ο Ήλιος λάμπει στο ζώδιό σας. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και να θέσετε στον εαυτό σας νέους στόχους και όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Καλή στιγμή για να κάνετε μια αλλαγή, στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζυγός

Αυτή η διέλευση πέφτει στο 12ο οίκο σας και είναι μόλις ένα μήνα πριν από τα γενέθλιά σας. Αυτή είναι η ώρα για να ολοκληρώσετε ή να διακόψετε οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν λειτουργούν πλέον για σας. Μην μπείτε στον πειρασμό να τις διατηρήσετε….. ειδικά αν πρόκειται για μια σχέση που γνωρίζετε ότι έχει ήδη λήξει. Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον εαυτό σας τον επόμενο μήνα, όταν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σας.

Σκορπιός

Αυτή η διέλευση πέφτει στον 11ο οίκο σας, των ονείρων και των επιθυμιών σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητές σας και αυτά που θέλετε από τη ζωή. Η ομαδική εργασία προτιμάται, όπως και η κοινωνική σας ζωή. Θα εμφανιστούν νέοι φίλοι…. και οι υπάρχουσες φιλίες σας να εμβαθύνουν.

Τοξότης

Αυτή η διέλευση πέφτει στο 10ο οίκο σας, τονίζοντας την καριέρα και την πορεία της ζωής σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στην καριέρα ή να επιστρέψετε στο σχολείο για να μάθετε νέες δεξιότητες, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Αν έχετε εργαστεί επιμελώς για τους στόχους σας, θα δείτε την επιτυχία τώρα.

xartomanteia

Αιγόκερως

Αυτή η διέλευση πέφτει στο 9ο οίκο σας και σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε κάτι εντελώς καινούργιο. Μπορεί να αποφασίσετε να επιστρέψετε στο σχολείο ή να διδάξετε άλλους…. κάτι που σας ενδιαφέρει! Καλό διάστημα, για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι μεγάλων αποστάσεων και να επιλύσετε τυχόν νομικά ζητήματα.

Υδροχόος

Αυτή η διέλευση πέφτει στον 8ο οίκο σας και μπορεί να σας προσφέρει οικονομική υποστήριξη από κάποιο άτομο ή κάποιο οργανισμό. Είναι σημαντικό να ελέγξετε λεπτομερώς τα οικονομικά σας: την ασφάλιση, τα χρέη σας -αν έχετε- επενδύσεις, σύνταξη, φόρους. Τακτοποιήστε τα πάντα, έτσι ώστε να μην συναντήσετε εκπλήξεις.

Ιχθύες

Αυτή η διέλευση πέφτει στον 7ο οίκο των σχέσεων σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τυχόν συγκρούσεις ή διαφωνίες. Μπορεί να συναντήσετε έναν νέο ρομαντικό σύντροφο ή να αποφασίσετε να παντρευτείτε. Βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το ποιους εμπιστεύεστε. Πάρτε το χρόνο σας…και μην βιαστείτε για οποιαδήποτε νέα σχέση, προσωπική ή επαγγελματική.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot