Αισθήματα και συναισθήματα σε παράκρουση 07-08/02

test-psyxologias-erimos

Αισθήματα και συναισθήματα σε παράκρουση 07-08/02 .

Αισθήματα και συναισθήματα : 7 Φεβρουαρίου – Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός .

Σ’ αυτή τη διέλευση, ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό για παρορμητικές δαπάνες ή να έχετε μια αστάθεια στη διαχείριση των πόρων σας. Αυτό ίσως οδηγήσει σε απρόβλεπτα ή ασταθή οικονομικά. Επομένως ελέγξτε ξανά τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις πιστωτικές σας κάρτες πριν τις εξαντλήσετε.

Είναι επίσης μια εποχή που ο τρόπος που σχετίζεστε με τους άλλους ή με τον εαυτό σας να είναι κάπως ασυνεπής ή παρορμητικός. Αν οι σχέσεις ή η οικονομική σας κατάσταση αντιμετώπιζαν δυσκολίες για κάποιο διάστημα, αυτή η διέλευση θα φέρει στην επιφάνεια ένα παρατεταμένο πρόβλημα που απαιτεί προσοχή.

zodia-taro-45

Από τη μία πλευρά, αυτό ίσως είναι μια ευπρόσδεκτη ανάσα φρέσκου αέρα. Που μειώνει την πολυπλοκότητα των προβλημάτων σας και βάζει τα φύλλα στο τραπέζι (παρά το άγχος και τις συγκρούσεις που πιθανώς το προκάλεσαν).

Από την άλλη όμως, ίσως αντιστέκεστε σ’ αυτές τις αλλαγές και αντίθετα θεωρήσετε αυτή την εποχή σαν περίοδο ανεπιθύμητης αστάθειας, αναστάτωσης και προσαρμογής. Ωστόσο, αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από υπερβολικούς περιορισμούς, έλεγχο ή δομές . Κάτι που επιτρέπει να προκύψουν νέες δυνατότητες που δεν θα μπορούσαν να συμβούν διαφορετικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

7 Φεβρουαρίου – Σελήνη Εκτός Ορίων (21:21 μ. Τοξότη)

Η Σελήνη βγαίνει εκτός ορίων (OOB) με απόκλιση, κατά τη διάρκεια της οποίας τα αισθήματα και τα συναισθήματά σας μπορεί να κινούνται με διαφορετικούς ρυθμούς. Ένα πιθανό αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να αισθάνεστε πιο απομονωμένοι από τον κόσμο γύρω σας…. ίσως λίγο πιο μοναχικοί και απόμακροι.

Μπορεί όμως, να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για να αφήσετε τις πιέσεις του κόσμου να φύγουν πιο εύκολα από την πλάτη σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι λίγο ακανόνιστα, ακραία ή δυσκολότερα. Το κοινό νήμα μέσα από αυτές τις διαφορετικές εμπειρίες είναι ότι η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να φτάσει πέρα από το συνηθισμένο εύρος των συναισθημάτων σας.

Διαβαστε επισης : 14/02 Ένα Reunion για αυτούς που αγαπούν αληθινά

μελλοντολόγοςΑν είστε καλλιτέχνης, μουσικός, συγγραφέας ή γενικά ένα δημιουργικό άτομο, αυτό το διάστημα θα είναι εμπνευσμένο . Καθώς η δημιουργικότητα και η φαντασία σας θα ρέουν ευκολότερα σε ασυνήθιστες ιδέες, ιδιοτροπίες και παρορμήσεις.

Ένας πλανήτης είναι OOB όταν η απόκλισή του είναι μεγαλύτερη από 23:26 (23 μοίρες και 26 λεπτά), η οποία είναι η μέγιστη απόκλιση του Ήλιου, και ο Ήλιος ορίζει τα «Όρια». Η Σελήνη πηγαίνει OOB δύο φορές το μήνα για περίπου 8-9 χρόνια κάθε φορά (και παραμένει εντός ορίων, για περίπου 8-9 χρόνια στο μεταξύ). Επί του παρόντος, η απόκλιση της Σελήνης είναι σε θέση να ξεπεράσει τις 23:26 μοίρες από τον Μάρτιο του 2020 ως τον Ιανουάριο του 2030. Κορυφώνοντας τη μέγιστη απόκλιση 28:42 μοιρών, τον Σεπτέμβριο του 2025 (που ονομάζεται Maximum Lunar Standstill).

Έτσι για τώρα, καθώς η μέγιστη απόκλιση της Σελήνης αυξάνεται από μήνα σε μήνα, και το ίδιο ισχύει για τη δύναμη των OOB. Παρακολουθήστε για να δείτε πώς ανταποκρίνεστε αυτές τις ώρες. Μπορείτε να εργαστείτε για να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια σε θετικές, παραγωγικές, δημιουργικές εμπειρίες ή να την εκμεταλλευτείτε για τη συναισθηματική σας θεραπεία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

8 Φεβρουαρίου – Ήλιος σύνοδος ανάδρομος Ερμής (20:01 μ. Υδροχόου)

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευθεί μ’ αυτά που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να σημαίνει μια εύκολη ροή ιδεών και επικοινωνίας από το εσωτερικό του εγκεφάλου σας προς τον εξωτερικό κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τις αντιλήψεις και τις παρατηρήσεις σας για τον κόσμο, καθώς αρχειοθετείτε τα πάντα, στην εσωτερική βάση δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώσετε «δεμένη» τη γλώσσα σας . Καθώς θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αίσθηση του εαυτού σας από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας τόσο, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείτε με ακρίβεια.

Διαβαστε επισης : 14/02 Ένα Reunion για αυτούς που αγαπούν αληθινά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σ’ αυτήν την περίπτωση, απλώς παρατηρήστε και ακολουθήστε τη ροή. Οι λέξεις θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να μην είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί, ιδιαίτερα απέναντι στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους.

Θα σας βοηθήσει επίσης να νιώσετε πως ο εαυτός σας λάμπει αβίαστα . Αλλά αν οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας έρχονται σε σύγκρουση με άλλα μέρη του εαυτού σας (π.χ. συναισθήματα, ανάγκες, αντικειμενικότητα), τότε μπορεί να ενεργήσετε γρηγορότερα φορώντας παρωπίδες. Προσπαθήστε να είστε ισορροπημένοι και ειλικρινείς πριν ενεργήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia