Αισθηματικές φαντασιώσεις με μέλλον 06-09/12

erwtikes-21-2

Αισθηματικές φαντασιώσεις με μέλλον 06-09/12 .

Αισθηματικές φαντασιώσεις : 6 Δεκεμβρίου – Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνα .

Μπορεί να είναι μια εποχή ρομαντισμού, δημιουργικότητας και μιας αίσθησης ενότητας με τη φυσική ομορφιά όλων όσων υπάρχουν στον κόσμο. Σε κοινωνικό ή προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα μπορεί να λειτουργούν ομαλά – ίσως και λίγο μαγικά!

Γι’ αυτό, βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι για όσα πραγματικά θέλετε. Όσον αφορά τα οικονομικά και τις υλικές αξίες, αυτή η εποχή μπορεί να είναι μια περίοδος ευλογίας και αφθονίας που θα εμφανιστεί, από το πουθενά.

zodia-taro-45

Αλλά να είστε προσεκτικοί – μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος που θα ξοδεύετε αρκετά και μετά θα αναρωτιέστε πού πήγαν τα χρήματα! Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά σας λάμπει τώρα, οπότε είναι καλή στιγμή να ρίξετε μια ματιά πίσω από οποιαδήποτε γοητευτική συμπεριφορά που χρησιμοποιείτε σαν μανδύα.

Είναι πιθανό να βλέπετε «το καλύτερο» στους άλλους – και αυτοί σε εσάς – έτσι ώστε η διαπραγμάτευση, η αλληλεπίδραση και η έλξη να είναι αβίαστες. Αυτή η μαγική ενέργεια έλξης, θα σας ανοίξει τα μάτια για να δείτε κάποιες υπέροχες ιδιότητες στους άλλους που μπορεί είναι υπαρκτές….μπορεί και όχι!
Γι’ αυτό κάντε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν αξιόπιστο φίλο πριν πάρετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αισθηματικές φαντασιώσεις : 9 Δεκεμβρίου – Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας

Τα ιδανικά, οι ελπίδες και οι ευσεβείς σκέψεις σας μπορεί να είναι πολύ μεγάλες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάνοντάς σας επιρρεπείς σε απογοητεύσεις και εκνευρισμό.

Ίσως θέλετε να πραγματοποιηθεί τόσο πολύ μια φαντασίωση ή ένα όνειρο, ώστε να αποσυνδεθείτε από την πραγματικότητα που φαίνεται να τα παρεμποδίζει. Μόνο για να διαπιστώσετε ότι το εμπόδιο εξυπηρετούσε τελικά έναν θετικό σκοπό.

Η φαντασία σας μπορεί να είναι πολύ ενεργή τώρα, αλλά δεν είναι εύκολο να ελέγξετε ή να έρθετε σε ισορροπία με την πραγματικότητα. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή αν είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε αυτό το όραμα παραγωγικά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/12 Εξομολόγηση έρωτα – Νέος έρωτας

chartomantia-098

Αισθηματικές φαντασιώσεις με μέλλον 06-09/12 .

Οι ασυνείδητες παρορμήσεις και οι επιθυμίες σας, μπορεί να βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια. Οπότε έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τις κρυφές δυνάμεις που σας οδηγούν (και ίσως να διαστρεβλώσετε την άποψή σας για τον κόσμο γύρω σας).

Πνευματικά, μπορεί να ανακαλύψετε ότι η λαχτάρα σας για φώτιση δεν είναι η απλή διαδρομή που ελπίζατε. Αλλά μπορεί να είναι εξίσου πολύτιμη (αν και απογοητευτική) για να ανακαλύψετε ποιο δεν είναι το καλύτερο μονοπάτι για σας.

Συναισθηματικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι, αποθαρρυνμένοι ή μπερδεμένοι. Από τη θετική πλευρά, έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε ένα βαθύτερο μέρος του εαυτού σας. Το οποίο συνήθως καλύπτεται από το παρασκήνιο της καθημερινότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αισθηματικες φαντασιώσεις με μέλλον 06-09/12 .

Υπάρχει τεράστιο δημιουργικό, πνευματικό και θεραπευτικό δυναμικό που μπορεί να βρεθεί, ακούγοντας και δουλεύοντας με την εσωτερική σας φωνή. Οι στενές σας σχέσεις (στενοί φίλοι, εραστές, συνεργάτες όλων των ειδών) θα επωφεληθούν αν συνδεθούν σε βαθύτερο επίπεδο τώρα. Συνδυάζοντας μια δημιουργικά ισορροπημένη αρμονία με ένα ουσιαστικό και βαθύ δέσιμο.

Απλά να έχετε υπόψη, πως η οικειότητα και η σύνδεση δεν πρέπει να φτάνουν σε σημείο εμμονής ή κυριαρχίας.

FACEBOOK (1)

Υπάρχει μια σύντομη ευκαιρία τώρα να γίνετε πιο αυθεντικοί στον τρόπο που σχετίζεστε με εκείνους που βρίσκονται κοντά σας και στον τρόπο που δημιουργείτε ισορροπίες μαζί τους.

Το κόλπο είναι να το κάνετε χωρίς να προσπαθήσετε να καταστείλετε, να ελέγξετε ή να υπερνικήσετε τα συμφέροντα του άλλου ατόμου.

Οικονομικά, είναι μια στιγμή που θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις συναλλαγές σας με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, φόρους και άλλα ιδρύματα, που ασχολούνται με εισπρακτικές εισφορές.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/12 Εξομολόγηση έρωτα – Νέος έρωτας

zodia-astra-tarot