Ακατανίκητες επιθυμίες για επικοινωνία 20/08

apostasi-sti-sxesi

Ακατανίκητες επιθυμίες για επικοινωνία 20/08 .

Ακατανίκητες επιθυμίες : Ο Άρης διέρχεται από τους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου 2022 έως τις 25 Μαρτίου 2023. Θα  δημιουργήσει σε όλους μια ακατανίκητη επιθυμία να επικοινωνήσουμε .

Αυτή η αίσθηση μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις και  οι επικοινωνίες μας να γίνουν πολύ έντονες.

Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη διέλευση του Άρη, καθώς θα γίνει ανάδρομη στους Διδύμους στις 30 Οκτωβρίου 2022 έως τις 12 Ιανουαρίου 2023.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οι εσωτερικοί μας πολεμιστές είναι αποφασισμένοι να μοιραστούν πληροφορίες και να αποκτήσουν νέες απορίες, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνουμε αρκετά απαιτητικοί από τους άλλους.

Ο Άρης στους Διδύμους τείνει να εισβάλλει στην ιδιωτική ζωή άλλων ανθρώπων και να αναλαμβάνει την εξουσία στις φιλίες.

Ο Δίδυμος είναι ένα ευμετάβλητο, ερωτικό και κυρίως ανάλαφρο ζώδιο, που πετάγεται βιαστικά από το ένα ενδιαφέρον στο άλλο και μπορεί πάντα να βλέπει και τις δύο πλευρές κάθε ιστορίας αστραπιαία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ακατανίκητες επιθυμίες για επικοινωνία 20/08 .

Δεδομένου ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας, είναι πιθανό να είμαστε ακόμη πιο ανήσυχοι από το κανονικό κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε αρκετή εστίαση για να ολοκληρώσουμε πραγματικά οτιδήποτε . Η έλξη για το επόμενο νέο, λαμπερό έργο είναι πάντα ακατανίκητη.

Ως ζώδιο του αέρα, ο Δίδυμος είναι φυσικός μαθητής και δάσκαλος, και όταν συνδυάζεται με τον ενθουσιασμό, το πάθος και το ζήλο του Άρη, αυτή η διέλευση μπορεί να είναι χρήσιμη για τους μαθητές ή για όσους μόλις ξεκινούν ένα νέο αντικείμενο οποιουδήποτε είδους. Η ενέργεια των Διδύμων δεν είναι πάντα στέρεη όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, αλλά η διέλευση του Άρη εδώ προσθέτει αποφασιστικότητα και επιμονή.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

tarw-taro-xartomanteia

Ακατανικητες επιθυμίες για επικοινωνία 20/08 .

Στην αστρολογία, ο Άρης εμφανίζει άφθονο πάθος, αλλά και άφθονο θυμό. Όταν αυτός ο φλογερός πλανήτης διέρχεται από τους Διδύμους, η παρόρμησή μας για επικοινωνία μπορεί να εμφανιστεί αρκετά απότομα. Δεν υπάρχει πολύ τακτ εδώ και σίγουρα τείνουμε να μιλάμε σε λάθος στιγμή, κατά τη διάρκεια του Άρη στους Διδύμους. Ευτυχώς, ωστόσο, υπάρχει πολλή γοητεία και χιούμορ σε αυτό το μείγμα και η γρήγορη ιδιοσυγκρασία του Άρη μπορεί να μετριαστεί από το υπερβολικά γρήγορο πνεύμα των Διδύμων.

Συνολικά, η διέλευση του Άρη στους Διδύμους έχει πολλές δυνατότητες. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι πρέπει να αποφύγουμε να διασκορπίζουμε την ενέργειά μας σε πολλά μέτωπα. Με πάρα πολλά πράγματα εν κινήσει ταυτόχρονα, ακόμη και η απόλυτη θέληση του Άρη θα δυσκολευτεί να συμβαδίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος