Ανάβει ένα φως στην ομίχλη 13-19/09

didaskalia-planitwn-afroditi

Ανάβει ένα φως στην ομίχλη 13-19/09 .

Ανάβει ένα φως : Άραγε, πόσο είναι το «πάρα πολύ»; Το ένστικτό σας και η κοινή ομοφωνία, δεν θα είναι τα καλύτερα κριτήρια!

Αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος στην Παρθένο θα βρεθεί σε κάποιες ιδιάζουσες όψεις…

Γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να αποφύγετε τα μέτρα σύγκρισης και τις αναλύσεις στο διαδίκτυο!

zodia-taro-45

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος και ο ασαφής Ποσειδώνας θα σχηματίσουν την ετήσια αντίθεσή τους. Σαν να ανάβει ένα φωτάκι στην ομίχλη, θα είστε σε θέση να δείτε μόνο λίγα μέτρα μπροστά σας… Αλλά το πλεονέκτημα αυτής της περίπλοκης όψης, είναι ότι σας επιτρέπει να συντονιστείτε σθεναρά με το παρόν!

Κάντε μια ανάπαυλα στους στρατηγικούς σχεδιασμούς, αναβάλετε τις διαδικτυακές επαφές. Οι αναλαμπές μπορεί να προκύψουν όταν απομακρυνθείτε από τη δράση, ειδικά την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου; Ο ενδοσκοπικός Πλούτωνας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο. Θα αντλήσετε περισσότερη έμπνευση από εσώτερες πηγές, βαθιά μέσα στην ψυχή σας… Και θα έχει περισσότερη λογική απ’ όση μπορείτε να φανταστείτε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/09 Ερωτικές εκκρεμότητες

chartomantia-098

Ανάβει ένα φως στην ομίχλη 13-19/09 .

Επίσης αυτή την Πέμπτη, ο πολεμιστής Άρης αλλάζει ζώδιο και θα διαμείνει στον ειρηνοποιό Ζυγό μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Πρέπει να ορθώσετε τις άμυνές σας ή να τις μειώσετε; Ο ορμητικός πλανήτης δεν νιώθει και πολύ άνετα σε αυτό το ζώδιο που δεν αγαπά τις συγκρούσεις.

Ο Άρης βρίσκεται σε παρακμή στον Ζυγό, που είναι ακριβώς απέναντι από τον Κριό που κυβερνά… Αλλά σε αυτή την εποχή αναβρασμού, ίσως και να είναι θετική συγκυρία!

Μια αποτελεσματική μάχη απαιτεί δύναμη, με συνετή εφαρμογή. Αυτό ακριβώς μπορεί να παράσχει η υβριδική ενέργεια του Άρη στον Ζυγό… Να φλογίζεστε για το δίκαιο και μετά να καταλαγιάζετε τόσο, ώστε να στήνετε το κατάλληλο σχέδιο μάχης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ανάβει ένα φως στην ομίχλη 13-19/09 .

Στοχεύστε στο να είστε λειτουργικοί, όχι σαρωτικοί. Μιας και ο Άρης είναι ο υποκινητής του σύμπαντος, προάγει όλα όσα υπερασπίζεται ο Ζυγός: Τα συνεργατικά εγχειρήματα, τις δημιουργικές επιδιώξεις και τις αφοσιωμένες σχέσεις. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση.

Η αύξηση των επιπέδων άγχους, μπορεί να δημιουργήσει τριβές μέσα στις σχέσεις τις επόμενες έξι εβδομάδες. Να την χειριστείτε με τρυφερή διπλωματία. Πρέπει να επικοινωνείτε, αν θέλετε να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα!

Μήπως δεν καταφέρατε να πετύχετε τον στόχο σας σε μια συγκεκριμένη σχέση; Δεσμευτείτε να τα πάτε καλύτερα στο εξής και αρχίστε να το αποδεικνύετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/09 Ερωτικές εκκρεμότητες

zodia-zvdia-75

Η δημοφιλής Αφροδίτη θα πιαστεί στον συμπαγή ιστό του Κρόνου, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Είναι η στιγμή που απαιτούνται έργα και όχι λόγια, καθώς ο αποδοτικός πλανήτης δίνει το σύνθημα. Αντί να ασχολείστε με όσα θα ικανοποιήσουν τους άλλους, αναλάβετε δεσμεύσεις που μπορείτε να τηρήσετε!

Δεν μπορείτε να διαθέσετε χρόνο για μια έξοδο, λόγω του φορτωμένου φθινοπωρινού προγράμματός σας; Βρείτε τρόπο να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας, εντός σπιτιού. Απολαύστε ένα δείπνο αργά το βράδυ, ακόμα κι αν παραγγείλετε φαγητό. Δείτε μαζί μια ταινία ή ακούστε μουσική, χαλαρώνοντας στον καναπέ. Αν βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις με έναν συνεργάτη ή συνέταιρο, αναθέστε σε έναν δικηγόρο να φτιάξει το προσχέδιο της συμφωνίας σας. Να θυμάστε ότι η δράση είναι αυτή που δίνει κίνηση στη σκέψη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988