Ανάδρομες ρομαντικές περιπέτειες 01-07/04

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Ανάδρομες ρομαντικές περιπέτειες 01-07/04 .

Ανάδρομες περιπέτειες : Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Κριό τη Δευτέρα 1 Απριλίου μέχρι τις 25 Απριλίου.

Ο γαλαξιακός φύλακας της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών Ερμής, αντιστρέφει την πορεία του στον έντονο, ανυπόμονο Κριό για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.

Αναμένετε αλλαγή ταχυτήτων σε μερικά βασικά πλεονεκτήματα!

zodia-taro-45

Πιθανώς να χάσετε κάποιο έδαφος που κερδήθηκε με κόπο ή να επιστρέψετε στον πίνακα σχεδιασμού. Αντί να μπλοκάρει το πόδι σας στο γκάζι, πατήστε φρένο.

Στη συνέχεια, αναθεωρήστε, επεξεργαστείτε ή αλλάξτε ριζικά το μεγάλο σας σχέδιο, ώστε να είναι σχεδόν τέλειο όταν ο Ερμής γυρίσει άμεσος στις 25 Απριλίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τέταρτο της Σελήνης της Δευτέρας στον Αιγόκερω .

Ακόμη και τα καλύτερα σχεδιασμένα πλάνα μπορούν να επωφεληθούν από έναν έλεγχο και σήμερα η μέρα ευνοεί μια αναφορά προόδου. Το τέταρτο της σελήνης στον Αιγόκερω θέτει ισχυρά θεμέλια για μια παραγωγική και προληπτική ανασκόπηση – τέλεια χρονικά, με την έναρξη του δεύτερου τριμήνου. Κάντε έναν απολογισμό των στόχων και του σχεδίου δράσης σας για το 2024:

Υπάρχουν αρκετοί πόροι και κεφάλαια στον προϋπολογισμό σας; Αισθάνονται όλοι ότι υποστηρίζονται και παίρνουν αυτό που χρειάζονται; Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα προτού κλιμακωθούν. Διορθώστε μια κατάσταση, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

tarw-wroskopio-4

Η ερωτική Αφροδίτη στον Κριό από την Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι τις 29 Απριλίου.

Μπορείτε τώρα να συμπεριφερθείτε με υπερβολική αυτοπεποίθηση! Καθώς η μαγνητική Αφροδίτη εισβάλλει στον φλογερό και αποφασιστικό Κριό, το υπόλοιπο αυτού του μήνα μπορεί να πυροδοτήσει τολμηρές ρομαντικές περιπέτειες. Εκφράστε τις επιθυμίες σας χωρίς να ντρέπεστε. Απολαύστε την ανεξαρτησία σας. Παίξτε με διαφορετικά είδη στυλ.

Με λίγα λόγια, ακολουθήστε την ευδαιμονία σας …και θα νιώσετε πολύ πιο ενεργοί. Ωστόσο, μην λιώσετε τον πάγο πολύ γρήγορα, γιατί η Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό, είναι σε «αδυναμία», μια προκλητική θέση για τον τυπικά αργά φλεγόμενο πλανήτη της αποπλάνησης. Ο ρομαντισμός μπορεί να τσιτσιρίζει και μετά να φουντώνει κάτω από αυτό το ταχύτατα κινούμενο ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ανάδρομες ρομαντικές περιπέτειες 01-07/04 .

Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να παίξετε το παιχνίδι. Αν δεν υπάρχει πρόοδος σε νέες γνωριμίες, η Αφροδίτη στον θαρραλέο Κριό μπορεί να σας εμπνεύσει να βγείτε έξω και να αναμιχθείτε με κόσμο.

Αν είστε σε σχέση, η καυτή χημεία με κάποιο άτομο εκτός της σχέσης σας, μπορεί να σας εκπλήξει. Μην ενεργήσετε σ’ αυτό.. απλά φέρτε αυτό το κύμα έντονης ενέργειας πίσω στο σπίτι… στον/την σύντροφό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098