Ανάδρομες σχέσεις 27/09-18/10

imerisies-19314-oneirokriths

Ανάδρομες σχέσεις 27/09-18/10 .

Ανάδρομες σχέσεις  : 27 Σεπτεμβρίου: Ανάδρομος σταθμός του Ερμή .

18 Οκτωβρίου: Σταθμός ορθής πορείας του Ερμή .

Η εποχή του Ζυγού είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο δύσκολες εποχές του έτους λόγω της έμφασης που δίνει στις σχέσεις. Οπότε είναι μάλλον άβολο να υπάρχει ταυτόχρονα κι ένας ανάδρομος κύκλος του Ερμή. Ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία.

zodia-taro-45

Αυτά τα πεδία επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή, αλλά θα πρέπει να αναμένουμε υψηλό επίπεδο δυσλειτουργίας, σε κοινωνικό επίπεδο ειδικότερα. Αναμένετε καθυστερήσεις, ακυρώσεις και ξαφνικές αλλαγές. Τεχνολογικά προβλήματα – ιδιαίτερα κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές ή αυτοκίνητα.

Παρεξηγήσεις, χαμένα/κλεμμένα αντικείμενα, γενική δυσλειτουργία και χαοτικές στιγμές. Μην ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, αγοράσετε αυτοκίνητο, μετακομίσετε σε νέο μέρος ή υπογράψετε συμβόλαια/έγγραφα αυτή την περίοδο. Δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια, διαπραγματεύσεις ή επενδύσεις. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου στον αστερισμό του Ζυγού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ανάδρομες σχέσεις 27/09-18/10 .

Ο Ερμής ήταν ανάδρομος για σύντομο χρονικό διάστημα στον Ζυγό, το φθινόπωρο του 2020. Η συγκεκριμένη εβδομάδα στα τέλη του 2020 – από τις 27 Οκτωβρίου ως τις 3 Νοεμβρίου – έφερε στην πραγματικότητα πολλή ανάλυση και αρμονία σε αυτό που κατά τα άλλα ήταν ένα κοσμικό χάος. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό στρεφόμαστε προς τα έξω, προς την κοινότητά μας.

Είναι καιρός να ανοίξουμε την καρδιά μας σε κάθε είδους καινούργιες σχέσεις. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό πραγματοποιεί μια λεπτομερή ανασκόπηση της διαπροσωπικής μας ζωής. Ποιος σε κάνει να νιώθεις αγαπητός και λατρεμένος? Ποιες σχέσεις είναι υγιείς? Αυτή η διέλευση είναι μια λαμπρή διάλεξη στη δικαιοσύνη και τη διπλωματία. Τι σημαίνει να σχετίζεσαι να εκφράζεσαι, να συνυπάρχεις? Να κάνεις τολμηρά βήματα και να μιλάς ειλικρινά?

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/09 – Η στιγμή της αλήθειας

tarw-taro-xartomanteia

Ο Ζυγός βρίσκεται στη μέση του ζωδιακού κύκλου. Αντιπροσωπεύει τον συμβιβασμό – συνάντηση στα μισά – και την ειρήνη της πολικότητας. Αλλά η ζυγαριά δεν είναι ακίνητη. Ταλαντεύεται άγρια μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο λόγος, για την περιβόητη αναποφασιστικότητα του Ζυγού. Αιωρείται στον άνεμο, ακούγοντας και τις δύο πλευρές της ιστορίας, συμπαθώντας όλα τα μέρη. Εξετάζει κάθε διαδρομή μακριά στο μέλλον, αβέβαιος για το πού να πάει, ποια κατεύθυνση να επιλέξει. Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως ο Ζυγός ήταν κρυσταλλομάντης.

Ο Ζυγός προέρχεται από την Θέμιδα, την ελληνική θεά του θείου νόμου και πρώτη ιέρεια του αρχαίου ναού των Δελφών. Τι συνέβη όταν κάποιος αγνόησε την ψυχική σοφία της? Η Νέμεσις, θεά της ανταπόδοσης, τον επισκέφτηκε. Στα αγγλικά η λέξη «Νέμεσις» σημαίνει εχθρός. Προφανώς επειδή μας επιστρέφονται αυτά που θεωρούμε προβληματικά, λόγω του ότι αγνοήσαμε τη σοφή συμβουλή του Ζυγού/Θέμιδα.

zwdia-tarw-zodia-19Ανάδρομες σχέσεις 27/09-18/10 .

Αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να θυμόμαστε κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού είναι ότι δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί σε τοξικές καταστάσεις. Ο Ζυγός επιμένει στην αλήθεια. Γι’ αυτό επιλέξτε μια διεκδικητική στάση και όχι μια συμπεριφορά αποφυγής.

Επιλέξτε τη συμφιλίωση έναντι της καταστολής….την αυτό-επικύρωση έναντι της εξωτερικής επικύρωσης. Πάνω απ’ όλα, σεβαστείτε τις ανάγκες σας. Ο Ζυγός είναι επίσης γνωστός για το εξαιρετικό γούστο και το στιλ του.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να καθαρίσετε, να ομορφύνετε ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο σας. Οι κλονισμένες σχέσεις, πρόκειται να δοκιμαστούν έντονα. Αυτή είναι μια εποχή βαθιάς έρευνας στην προσπάθεια να βρούμε απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν το πώς και γιατί συνάπτουμε τις σχέσεις που κάνουμε. Έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε κάποια σοφία αν δεν αποσπαστεί η προσοχή μας, από το κοινωνικό θέατρο. Στον πυρήνα του, ο ανάδρομος Ερμής, έχει να κάνει με την αλλαγή…. και απλά δεν υπάρχει διαφυγή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αναδρομες σχέσεις 27/09-18/10 .

Θυμηθείτε ότι οι αλλαγές που επηρεάζουν τη στάση μας έχουν σχεδιαστεί για να μας βοηθούν και να μας συγκεντρώνουν. Σκεφτείτε λοιπόν τον ανάδρομο Ερμής, σαν επαναφορά. Οραματιστείτε έναν δυνατό αλλά αρωματικό άνεμο να φυσάει μέσα από την ανοιχτή πόρτα της ζωής σας.

Αν αντισταθείτε στις αλλαγές – ειδικά στη διαπροσωπική σας ζωή ή στη διαισθητική σας ώθηση για αλλαγές – αυτή η διέλευση θα είναι δύσκολη για εσάς. Μην περιμένετε να είναι υπέροχη και θεαματική. Ήρθε η ώρα να δικτυωθείτε, να μιλήσετε, να συνδεθείτε. Μην προσπαθείτε να κατευθύνετε τους ανέμους του Ζυγού. Ακολουθήστε τους!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/09 – Η στιγμή της αλήθειας

zodia-zvdia-75

Ημερομηνίες που αξίζει να αναφερθούν πριν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή:

4 Σεπτεμβρίου (αρμονική), 20 Σεπτεμβρίου (αρμονική), 22 Σεπτεμβρίου (προκλητική)

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του: 1 Οκτωβρίου (προκλητική), 3 Οκτωβρίου (αρμονική), 9 Οκτωβρίου (μέρα χρυσού αστεριού – σύνοδος ανάδρομου Ερμή με Ήλιο και Άρη στο Ζυγό)

Μετά την ανάδρομη πορεία του: 31 Οκτωβρίου (αρμονική), 2 Νοεμβρίου (προκλητική)

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό στις 5 Νοεμβρίου

Γι’ αυτούς που γεννήθηκαν με τον Ερμή στο Σκορπιό πρέπει να γνωρίζουν, πως θα έχουν μια ενδιαφέρουσα επιστροφή του Ερμή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66