Ανάδρομη Αφροδίτη – Ανικανοποιητες Επιθυμίες

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολογία Ανάδρομη Αφροδίτη

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στις 5 Οκτωβρίου, και αυτό το φαινόμενο μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στις ερωτικές μας ζωές.

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη κάθε ενάμισυ χρόνο και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το “κάρμα”των σχέσεων, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Οι ανάδρομοι πλανήτες, συχνά έχουν να κάνουν με γεγονότα που «έγιναν τυχαία» σε κάποιο βαθμό ή εκτός ελέγχου μας. Κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης κίνησης, ένας πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω και πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν, ειδικά σε σχέσεις που είναι ασταθείς ή όχι εντελώς αφοσιωμένες.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, δεν είναι η στιγμή να παντρευτείς, να κάνεις πλαστική χειρουργική ή να αγοράσεις ακριβά προϊόντα που σχετίζονται με την ομορφιά ή ακόμα και την τέχνη. Καθώς μπορεί να μην νιώσεις ικανοποιημένος, όταν ο πλανήτης γυρίσει σε ορθή πορεία. Οι γυναίκες που ηγούνται επιχειρήσεων, ενδέχεται να βλέπουν χαμηλότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μερικές φορές κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης κίνησης, μπορεί να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος ή κάποιες σχέσεις σας, να λήξουν. Η ενέργεια της αγάπης φαίνεται πιο δύσκολη και με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η οποία θεωρείται από τις χειρότερες ποιότητες, μπορούν να εκδηλωθούν άσχημες ιδιότητες, όπως εμμονή, μυστικότητα,εκδίκηση, καχυποψία και δυσπιστία.

taro-zodia-76

Αστρολογία Ανάδρομη Αφροδίτη

Οι σχέσεις που είνα ετοιμόρροπες, μπορεί να λήξουν αυτό το διάστημα. Διάφορες καταστάσεις αποκαλύπτονται. Κάποια ζευγάρια ωστόσο, θα επανασυνδεθούν ή θα περάσουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Αν ξεκινήσετε μια νέα σχέση κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης Αφροδίτης, η αγάπη δεν μπορεί ποτέ να εκφραστεί εντελώς, Η σχέση θα μπορούσε να επιβιώσει για όλη τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης ή να τελειώσει με την επαναφορά της Αφροδίτης, σε ορθή πορεία.

Η ανάδρομη μελέτη της Αφροδίτης είναι μια διαδικασία. Η “περίοδος σκιάς” όταν αρχίσαμε να αισθανόμαστε τα αποτελέσματα της ανάδρομης κίνησης, ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου, όταν η Αφροδίτη ήταν στις 25 μοίρες του Ζυγού.

chartomantia-087

Αστρολογία Ανάδρομη Αφροδίτη

Η Αφροδίτη γίνεται επίσημα ανάδρομη στις 5 Οκτωβρίου και γυρίζει σε ορθή πορεία στις 16 Νοεμβρίου. Ακολουθεί άλλη μια περίοδος σκιάς, -εκεί όπου τα πράγματα δεν έχουν γυρίσει ακόμα στο κανονικό-, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία, στις 25 μοίρες του Ζυγού, στις 16 Νοεμβρίου. Αν αυτή η όψη υπάρχει σ’ένα γενέθλιο χάρτη, μπορεί να συναντήσετε μια καινούργια αγάπη αυτή τη φορά. Να δείτε μια αύξηση στην κοινωνική σας ζωή ή να επωφεληθείτε από κάποιο είδος “Αφροδίσιας” δραστηριότητας: ομορφιά, τέχνη ή χρήματα!

dream

Αστρολογία Ανάδρομη Αφροδίτη

Η ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις ερωτικές, αλλά και όλες τις άλλες σχέσεις μας.

Επηρεάζει ακόμη και καταστάσεις, που έχουν σχέση με χρήματα, σεξ και άλλες δραστηριότητες του 8ου οίκου όπως οικοομικά , αγωγές, ασφάλεια, πίστωση αλλαγή και μετασχηματικσμός στον τρόπο που αισθανόμαστε τις σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11