Ανάδρομη Αφροδίτη – Χωρισμοί Συντρόφων

sxeseis-kerdise-pisw

Ανάδρομη Αφροδίτη – Χωρισμοί Συντρόφων

31 Ιουλίου έως 06 Σεπτεμβρίου

 

Αστρολογικά… οι μεγαλύτερες επιρροές θα είναι  πάνω στους Κριούς τους Λέοντες και τους Τοξότες. Πολλές οι αναταραχές που θα φέρει και στα υπόλοιπα βέβαια ζωδια, όπου αν δεν υπάρχει η δέουσα προσοχή… πιθανολογούνται χωρισμοί.

 

Κριός: Είσαστε γεμάτοι αντιρρήσεις και απαιτήσεις. Με την κίνηση της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία όλα αυτά θα πολλαπλασιαστούν, αν δεν έχετε καταφέρει μέχρι τα τέλη του μήνα να βρείτε τις χρυσές λύσεις.  Παρά την ένταση οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την τύχη να βρουν την διάθεση και να κάνουν διάλογους που θα τους αποφέρουν την γαλήνη μέσα στην σχέση τους. Επιπροσθέτως,  έχετε σχέση με ζωδιο του αέρα, θα δείτε και την έμπρακτη υποστήριξη του με προτάσεις για κοινή πορεία….κάτι το οποίο είχατε ξεχάσει και διαγράψει από το μυαλό σας.

zodia-taro-45

Προσοχή στις: 08 Αυγούστου και 02 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με ζωδια: Σκορπιός και Ιχθύς

Ερωτικές ημέρες: 01 και 20 Αυγούστου

 

Ταύρος: Η προθυμία που έχετε δείξει για να δώσετε ευκαιρίες στο ταίρι σας, να σας αποδείξει τα αληθινά του συναισθήματα, ίσως να έχει πια εξαντληθεί. Εδώ και καιρό έχετε δει την απομάκρυνση ή την ψυχρότητα μεταξύ σας και αυτό σας απογοητεύει εν σχέση με τις τότε κοινές σας προσδοκίες. Οι αντοχές θα δοκιμαστούν και γα τους Ταύρους που έχουν κάνει  απόπειρα για επανασύνδεση και ακόμα δεν έχουν λάβει την σχετική δράση.  Όλα τα ανωτέρω δείχνουν ότι η εποχή δεν είναι κατάλληλη  για μεγάλα βήματα και αποφάσεις ζωής.

Προσοχή στις: 14 και 22 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Κριός και Τοξότης

Ερωτικές ημέρες: 10 και 30 Αυγούστου

 

Δίδυμοι: Είστε το μοναδικό ζωδιο το οποίο αυτή η ανάδρομη κίνηση θα ευνοήσει και θα δώσει λύσεις στα πλείστα προβλήματα της ερωτικής του ζωής. Για τους δεσμευμένους που έχουν λεκτικές διαφορές με τον σύντροφο τους, θα υπάρξει μέχρι τα τέλη του Ιουλίου μία μεταστροφή της διάθεσης και το κλίμα μέσα στην σχέση θα βελτιωθεί αισθητά. Οι χωρισμένοι θα μπορέσουν μέσα από τρίτα περιβάλλοντα – άτομα, έρθουν σε συνάντηση και διάλογο με αποτέλεσμα την γεφύρωση των όποιων διαφορών τους. Ακόμα και οι ελεύθεροι, θα αντικρίσουν ζωηρό ενδιαφέρον από νέα γνωριμία μέσα στον Αύγουστο.

Προσοχή στις: 25 Αυγούστου και 01 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Παρθένος

Ερωτικές ημέρες: 09 και 14 Αυγούστου

 

Καρκίνος: Πολλά νευρικά ξεσπάσματα θα έχετε μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η ερωτική σας σχέση δεν σας αποδίδει ούτε καν τα βασικά πια. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να το βιώσει ο σύντροφος σας, καθώς πιθανόν να τον τρομάξει – δυσαρεστήσει. Οι πολλοί πλανήτες στο ζωδιο σας και η αλλαγή της εποχής δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους Καρκίνους να δουν πια καθαρά… τι είναι αυτό που τελικά τους ενοχλεί και να το διορθώσουν μια και καλή.  Για όσους ακόμα δεν έχουν βρει το ταίρι τους. Οι μέρες μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου,  είναι πολλά υποσχόμενες!

Προσοχή στις: 05 Αυγούστου και 02 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και  Ζυγός

Ερωτικές ημέρες: 11 και 23 Αυγούστου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Λέων: Η τύχη και οι ευκαιρίες του χρόνου όλου, θα συσσωρευτούν μέσα στον ζωδιακό σας μήνα. Με πρωταγωνιστή τον ήλιο, θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχετε στον ερωτικό τομέα όλα όσα μέχρι τώρα φάνταζαν απίθανα. Για τους Λέοντες, ανεξαρτήτως δεκαημέρου, που έχουν δει τον σύντροφο τους να τους εγκαταλείπει, θα εκπλαγούν τις προσεχείς ημέρες με τις διπλωματικές επικοινωνίες και προσεγγίσεις του ιδίου για επανένωση. Οι γιοί του Ήλιου που τώρα μόλις έχουν βρει κάτι νέο και ενδιαφέρον, θα δουν τη εξέλιξη αυτού να επιταχύνεται από τις 12 Αυγούστου και μετά.

Προσοχή στις: 06 Αυγούστου και 05 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με ζωδια: Λέων και Αιγόκερως

Ερωτικές ημέρες: 05 και 28 Αυγούστου

 

Παρθένος: Μπορεί να αισθάνεστε ήδη πολύ κουρασμένοι με τις καθημερινές μάχες που δίνετε για να κρατήσετε τον δεσμό ή τον γάμο σας όρθιο, ωστόσο όμως τα καλά αποτελέσματα είναι προ των πυλών. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, που έχουν μείνει μόνοι, θα μπορέσουν μέσα από τους κύκλους τους να βρουν προσωπικότητες που θα τους περιβάλλουν με ενδιαφέρον! Αυτοί που συνεχίζουν να διατηρούν και δεύτερες παράλληλες καταστάσεις… θα χρειαστεί πριν λήξει το Καλοκαίρι να αποφασίσουν για την πορεία τους και με ποιόν.

Προσοχή στις: 18 Αυγούστου  και 04 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Τοξότης

Ερωτικές ημέρες: 10 και 17 Αυγούστου

 

Ζυγός: Το μόνιμο χαμόγελο σας είναι και το πιο ισχυρό σας όπλο. Δεν χρειάζεται να πιέσετε για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε από τον άνθρωπο σας… απλά ζητήστε το ευγενικά. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σε άλλους θα προκαλέσει χάος, αλλά σε εσάς θα σας φέρει μπροστά σε λύσεις και ποθούμενα ετών. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ζυγών μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα πάρει αποφάσεις για γάμο – συμπόρευση  ή οριστικό χωρισμό. Για όσους ακόμα δεν έχουν βρει το άλλο μισό της καρδιάς του, οι μέρες θα είναι πιο τυχερές από τις 10 του Αυγούστου και μετά.

Προσοχή στις: 17 και 27 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Λέων και Παρθένος

Ερωτικές ημέρες: 10 Αυγούστου και 01 Σεπτεμβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Σας κατηγορούν ότι έχετε χάσει την αυτοκυριαρχία σας και το έλεγχο των λόγων σας. Αυτό έως σημείο είναι αλήθεια.. και φυσικά δεν θα το ρίξουμε στο εδραιωμένο Κρόνο στον ζωδιακό σας οίκο. Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση που προκύπτει από την πλευρά του συντρόφου σας έχει φέρει στα όρια σας. Μέχρι τα τέλη του Αυγούστου θα πρέπει να έχει κάνει τις δηλώσεις και να έχετε προτάξει τις απαιτήσεις σας…! Για όσους είναι ακόμη μόνοι….το πιο πιθανόν είναι μέσα από ταξίδια και καλοκαιρινές εξορμήσεις… θα έχουν την τύχη να έρθουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να τους κατακτήσουν.

Προσοχή στις: 09 και 19 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Ιχθύς

Ερωτικές ημέρες: 02 και 24 Αυγούστου

 

Τοξότης: Δεν έχετε καμία τύχη στο να κρατήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει κοντά σας με τις επιθετικές και λεκτικές προσβλητικές σας συμπεριφορές. Οι όψεις που δέχεστε από τον Άρη και τον Κρόνο, θα σας βγάλουν στην επιφάνεια μετά τις 25 του Ιουλίου όλα σας τα απωθημένα που σας πνίγουν.  Για όσους έχουν αποφασίσει να φύγουν από αυτές τις προβληματικές καταστάσεις, θα βρουν αντιστάσεις και εμπόδια από τον σύντροφο τους, που θα ζητήσει δεύτερες ευκαιρίες!

Προσοχή στις: 02 και 16 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ερωτικές ημέρες: 17 και 31 Αυγούστου

 

Αιγόκερως: Ρίξτε τον τόνο σας και μαζέψτε το Υπερεγώ σας… δεν έχει βοηθήσει μέχρι τώρα τίποτα…στην ερωτική σας σχέση. Για τους δεσμευμένους που αυτήν την περίοδο έχουν σκεφτεί τον χωρισμό… καλό θα ήταν να το φιλτράρουν μέσω δεύτερων και τρίτων σκέψεων. Όσοι έχουν ήδη στην ζωή τους και δεύτερη κατάσταση που τους δημιουργεί άγχος και ψυχική κούραση…. θα πρέπει μέσα στον Αύγουστο να αποφασίσουν τι ακριβώς θα κρατήσουν και τι θα απομακρύνουν μόνιμα.

Προσοχή στις: 05 και 24 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Κριός και Σκορπιός

Ερωτικές ημέρες: 01 και 21 Αυγούστου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος:  Ο έντονος- καλός εγωισμός σας… είναι αυτό που θα κρατήσει τις απόλυτες και σωστές – ζυγισμένες συμπεριφορές μέσα στον δεσμό – γάμο σας.  Οι όψεις της ανάδρομης Αφροδίτης θα αποδώσουν ευκαιρίες, σε όσους επιθυμούν να ξανακάνουν μια κίνηση επαναπροσέγγισης  σε άτομο που ανήκει στο μακρινό – ξεχασμένο  τους παρελθόν. Οι πιθανότητες μεγάλες και υπό νέες συνθήκες. Μέχρι τα μέσα του Αυγούστου οι δεσμευμένοι ετών … θα λάβουν πρόταση για κάτι παραπάνω.

Προσοχή στις: 06 και 20 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και Παρθένος

Ερωτικές ημέρες: 10 και 22 Αυγούστου

 

Ιχθυς: Οι μέρες χρειάζονται μεγάλη προσοχή και διπλωματία. Από τις 28 Ιουλίου και ύστερα θα δείτε το συντροφικό σας ταίρι να αλλάζει την συμπεριφορά του και να έρχεται πολύ πιο κοντά σας με σκοπό να εξελίξετε την σχέση σας περισσότερο. Οι δυναμικές που αναπτύσσονται πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για λάθη και καθυστερήσεις. Αυτοί που ετοιμάζονται για  δεσμεύσεις ή το έχουν στα άμεσα πλάνα τους… θα υπάρξουν υλικές ευκαιρίες και αρκετή τύχη για γρηγορότερη εξέλιξη όλων των επιθυμιών τους.

Προσοχή στις: 08 και 25 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Σκορπιός

Ερωτικές ημέρες: 11 Αυγούστου και 03 Σεπτεμβρίου