Ανάδρομη Αφροδίτη 22/07 – Ερωτικές επιστροφές και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα

erwtikes-27314-ζωδια

Ανάδρομη Αφροδίτη 22/07 – Ερωτικές επιστροφές και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα .

Ανάδρομη Αφροδίτη 22/07 στον Λέοντα: 22 Ιουλίου – 3 Σεπτεμβρίου .

Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο: 8 Οκτωβρίου.

Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη μία φορά κάθε 18 μήνες για έξι εβδομάδες. Τελευταία φορά βιώσαμε την Ανάδρομη Αφροδίτη τον Ιανουάριο του 2022 στο ζώδιο του Αιγόκερω.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια της Ανάδρομης Αφροδίτης , είναι πιθανό να βιώσουμε μια αλλαγή σε μια σημαντική σχέση. Στον Λέοντα, αυτό σημαίνει τη σχέση μας με τον Εαυτό μας, ειδικά την προσωπική μας αφήγηση/ταυτότητα. Να ξέρετε ότι και οι ασταθείς διαπροσωπικές σχέσεις θα δοκιμαστούν πολύ. Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την προσωπική εμφάνιση, επομένως πράγματα όπως κούρεμα, τατουάζ, τρυπήματα ή άλλες εξωτερικές αλλαγές δεν συνιστώνται αυτήν τη στιγμή.

Το πιο βασικό θέμα της Ανάδρομης Αφροδίτης είναι η κοινωνική δυσλειτουργία. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι άβολες ή εκνευριστικές. Απροσδόκητες καθυστερήσεις ή ακυρώσεις είναι συχνές. Η Ανάδρομη Αφροδίτη το κάνει αυτό για να κρίνει την υγεία της σχέσης μας με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ανάδρομη Αφροδίτη 22/07 – Ερωτικές επιστροφές και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα .

Αυτή η διέλευση απαιτεί κρυστάλλινη επικοινωνία για επιτυχία. Αν και η αντιπαράθεση μπορεί να είναι αγχωτική, απελευθερώνει την ψυχή με δυνατό τρόπο. Είναι καιρός να είσαι ειλικρινής και άμεσος.

Με την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, θα δημιουργήσουμε και θα καλλιεργήσουμε μια πιο ειλικρινή, στοργική σχέση με τον εσώτερο Εαυτό μας. Η Ανάδρομη Αφροδίτη θέλει επίσης να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία ή να αναρωτηθείτε εάν βρίσκεστε στο “σωστό μέρος”.

chartomantia-098

Τα ζώδια της φωτιάς είναι ενεργά και ανήσυχα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα μας κάνει πιο ξεροκέφαλους και πεισματάρηδες. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά τις ασταθείς διαθέσεις του Λέοντα, καθώς είναι ακριβώς αυτό: υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.

Μια εκδήλωση του Λέοντα είναι το θυμωμένο παιδί, που τρεμοπαίζει με αποχρώσεις βίαιων συναισθημάτων. Στη ζέστη της στιγμής, ο Λέοντας  λέει πράγματα που δεν εννοεί. Αν και η καρδιά του λιονταριού είναι ανοιχτή και θαρραλέα, μαυρίζεται εύκολα.

Μερικές φορές η Αφροδίτη στον Λέοντα υπερεκτιμά την πραγματικότητα για να δημιουργήσει στιγμιαία ενθουσιασμό, για να ξεφύγει από την ψυχική ή συναισθηματική πλήξη. Μια άλλη πιθανότητα είναι η υπερβολική απόλαυση: ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα, βγαίνετε έξω.

κρυσταλλομαντεία

Ερωτικές επιστροφές και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα .

Μέρος του κάρμα του Λέοντα (εκτός από τη διοχέτευση της εντυπωσιακής δύναμης της θέλησής του στα σωστά μέσα) περιλαμβάνει την υπέρβαση της προσκόλλησης στα υλικά αγαθά, ειδικά στα ρούχα (παπούτσια!), τα τρόφιμα, τις διακοπές, τις πολυτέλειες κάθε είδους. Να είστε σίγουροι, αν ο Λέων έχει χρήματα, θα τα ξοδέψει.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα πυροδοτεί υπερηφάνεια, αισθησιασμό, δημιουργικότητα και εσωτερική φωτιά. Είναι μια πολύχρωμη και δυναμωτική στιγμή, που μας φέρνει πιο κοντά στον εαυτό μας και ανοίγει την καρδιά. Είναι ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και αγάπης για τον εαυτό. Ανυπομονούμε να φτάσουμε εκεί, ανυπομονούμε να είμαστε ελεύθεροι. Θα υπάρχει πολλή ανυπομονησία και ανησυχία για να τα καταφέρουμε στην πορεία .

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Ελπίζω ότι η λιακάδα του Λέοντα σας φέρνει έξω να παίξετε με φίλους. Ελπίζω να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αδράξετε τη στιγμή. Και ελπίζω πάνω από όλα να γνωρίσετε (και να αγαπήσετε) περισσότερο τον εαυτό σας μέχρι το τέλος αυτού του φλογερού χορού.

Η Ανάδρομη Αφροδίτη συχνά σηματοδοτεί το τέλος σημαντικών σχέσεων, αλλά όχι επειδή συμβαίνουν περιστατικά – είναι επειδή επιτέλους έχουμε την αυτοπεποίθηση να μιλήσουμε. Είναι σημαντικό να ενεργείτε με βάση την παρόρμηση για επικοινωνία όταν αυτό προκύπτει. Αυτή η παρόρμηση δείχνει ότι ένα παράθυρο θεϊκού συγχρονισμού έχει ανοίξει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-tarw-1

Ανάδρομη Αφροδίτη 22/07 – Ερωτικές επιστροφές και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα .

Η Ανάδρομη Αφροδίτη αισθάνεται σαν όλα τα πράγματα μοιραία. Η ζωή εξελίσσεται όπως πρέπει, ανεξάρτητα από την προσκόλληση, ανεξάρτητα από το αν νιώθουμε ή όχι «έτοιμοι». Κάτι περίεργο θα αρχίσει να συμβαίνει. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας άτομα που δεν έχετε δει ή μιλήσει με τα τελευταία χρόνια.

Θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, ένας εραστής ή ένας παλιός φίλος, κάποιος με τον οποίο μοιραζόσασταν κάποτε μια βαθιά στενή σχέση , επιστρέφει στη ζωή σας τόσο ξαφνικά και με τέτοια δύναμη που πέφτεις ξανά μέσα σε αυτήν, πρόθυμα, χωρίς περίσκεψη, όπως κάνουν οι ερωτευμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA