Ανάδρομος Άρης : Οτιδήποτε δεν έχει κλείσει οριστικά θα ξαναεμφανιστεί με σφοδρότητα

zwdia-krevati

Ανάδρομος Άρης : Οτιδήποτε δεν έχει κλείσει οριστικά θα ξαναεμφανιστεί με σφοδρότητα .

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους: 30 Οκτωβρίου 2022 – 12 Ιανουαρίου 2023 .

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος για δύο μήνες κάθε δύο χρόνια. Τελευταία βιώσαμε τον Ανάδρομο Άρη από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2020 στον Κριό. Αυτή η ανάδρομη πορεία πέφτει στο μεταβλητό ζώδιο του αέρα στους Διδύμους.

Ο Άρης σε ένα ζώδιο του αέρα φέρνει κίνηση, διορατικότητα και κοινωνική συνδεσιμότητα.

zodia-taro-45

Οραματιστείτε σπόρους στον άνεμο ή μια τραγουδίστρια με φόρεμα μπλε του ουρανού, να παίζει την κιθάρα της κάτω από τον ήλιο, με φωνή που σας ταξιδεύει στα σύννεφα. Θα νιώθουμε πιο ανάλαφροι, περίεργοι και εξωστρεφείς. Θα διαρκέσει το υπόλοιπο του έτους και τελικά θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2023. Τα άτομα με γενέθλιους πλανήτες και σημεία στους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη ή/και τους Ιχθείς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάποιες ανατροπές.

Ο Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες να εργαστούμε στην επικοινωνία, ειδικά σε στενά φιλικά ή/και οικογενειακά πλαίσια. Ο Δίδυμος απαιτεί πολύ υψηλό επίπεδο ψυχικής και κοινωνικής τόνωσης. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε το χρόνο και την ενέργειά μας είναι υπό εξέταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ανάδρομος Άρης : Οτιδήποτε δεν έχει κλείσει οριστικά θα ξαναεμφανιστεί με σφοδρότητα .

Ο ρυθμός της καθημερινότητας θα ανέβει αρκετά. Δεν λείπουν πράγματα να κάνουμε. Πόσα παράθυρα έχετε ανοιχτά στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή; Πολλά κανάλια σκέψης θα λειτουργούν ταυτόχρονα. Βοηθάει πάρα πολύ στη δημιουργικότητα, αλλά θα επίσης θα νιώθετε πολύ κουρασμένοι. Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους είναι η τέλεια στιγμή για να εξασκηθείτε στη συνείδηση ​​και να εστιάσετε σε ένα πράγμα τη φορά.

Ο Άρης κυβερνά το σώμα καθώς και την ενέργεια γιανγκ, τη θερμότητα και την επιθετικότητα και το εγώ που καίει μέσα μας. Μέρος αυτής της ανάδρομης πορείας έχει να κάνει με την καλλιέργεια μιας νέας σχέσης με το σώμα μας και συνεπώς με την αυτοεκτίμησή μας και την αίσθηση εμπιστοσύνης.  Φαγητό, ύπνος, άσκηση, υγεία – όλα αυτά και πολλά άλλα θα απορριφθούν καθώς αφομοιώνουμε τις νέες αλλαγές που προκύπτουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/10 Ερωτικά ξεκαθαρίσματα – Αντρικές κουβέντες

zwdia-tarw-zodia-19

Οτιδήποτε δεν έχει κλείσει οριστικά θα ξαναεμφανιστεί τόσο άγρια ​​που θα αναγκαστούμε επιτέλους να το αντιμετωπίσουμε, να το θεραπεύσουμε και το πιο σημαντικό, να αναγνωρίσουμε τη μη φυσική προέλευση του πόνου μας. Το φυσικό σώμα είναι ο τελευταίος σταθμός. Ανισορροπίες στα εξωτερικά, διακριτικά επίπεδα της αύρας διεισδύουν στο σώμα, φωνάζοντας για αγάπη και προσοχή.

Αυτή είναι η δύναμη του Ανάδρομου Άρη: αναγνωρίζει τη σύνδεση μεταξύ σώματος, νου και πνεύματος και τους τρόπους με τους οποίους εμφανίζεται η συναισθηματική/πνευματική μας εργασία στο σώμα.

Ο Ανάδρομος Άρης συχνά νιώθει τρέλα, παρά τον κατακλυσμό της χαρούμενης, δροσερής ενέργειας που μπορούμε να περιμένουμε από τους Διδύμους. Ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου, είναι ο πλανήτης της δράσης. Όταν είναι ανάδρομος, δεν ξέρουμε πώς – ή πότε, ή πού – να ενεργήσουμε.

Διαβαστε επισης : Ταρω Αγάπης 29-30/10 Σαββατοκύριακο 

 

zodia-zvdia-75

Αναδρομος Άρης : Οτιδήποτε δεν έχει κλείσει οριστικά θα ξαναεμφανιστεί με σφοδρότητα .

Και όμως παραδόξως θα νιώθουμε τεράστια κοσμική πίεση να βιαζόμαστε και να κάνουμε κάτι – αλλά τι;! Φαίνεται ότι καμία από τις επιλογές μας δεν είναι ιδανική. Ή μήπως μπορούμε να επαναδιατυπώσουμε: πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια άθλια κατάσταση;

Ο Ανάδρομος Άρης είναι μια μπερδεμένη διέλευση, όπως ο Ερμής ή η Ανάδρομη Αφροδίτη. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, αν μπορείτε, απλώς να καθίσετε και να σκεφτείτε. Είναι εντάξει να διστάζετε πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.  Ακούστε τους ψίθυρους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis