Ανάδρομος Ερμής – Άνοιξη 2022

ermis-anadromos

Ανάδρομος Ερμής – Άνοιξη 2022

Ανάδρομος Ερμής – Άνοιξη 2022 Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους: 10-22 Μαΐου .

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο: 22 Μαΐου – 3 Ιουνίου.

Οι πρώτες 12 ημέρες του ανάδρομου Ερμή γίνονται στους Διδύμους και οι τελευταίες στον Ταύρο. Ο Ερμής είχε από το 2017 να γυρίσει ανάδρομος στον Ταύρο, αλλά ήταν ανάδρομος στους Διδύμους πέρυσι. Ας συζητήσουμε πρώτα τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους:

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, που λειτουργεί πάντα σε δυαδικότητα, είναι πάντα σε κίνηση…. και πάντα σε τέλειο συγχρονισμό! Στο ανεκπαίδευτο μάτι, οι Δίδυμοι φαίνονται ήρεμοι, ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, αλλά μια δέσμη νευρικής ενέργειας δονείται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Παρά το εξαιρετικά ασυνήθιστο εξωτερικό κέλυφος, οι Δίδυμοι είναι πραγματικά ιδιωτικές ψυχές, καλυμμένες με μυστικότητα.

Οι Δίδυμοι είναι ενθουσιασμένοι με το μυστήριο, εθίζονται εύκολα με νέους ανθρώπους και ιδέες… αλλά εξίσου γρήγορα, αυτές οι εμμονές εξαφανίζονται με εκπληκτική ταχύτητα. Εδώ βλέπουμε την περιβόητη απόμακρη συμπεριφορά των διδύμων.

μελλοντολόγος

Ανάδρομος Ερμής – Άνοιξη 2022

Το ένα δίδυμο θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, ενώ το άλλο ανυπομονεί να πετάξει μακριά και να μην επιστρέψει ποτέ. Ο αστερισμός των Διδύμων είναι γνωστός ως τα δίδυμα, επομένως οι σχέσεις των αδελφών είναι υπό αναθεώρηση, αλλά αυτή η ανάδρομη κίνηση θα επηρεάσει κάθε είδους σχέση. Το ζώδιο των Διδύμων, είναι μια κοινωνική πεταλούδα που προσεγγίζει πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων.

Θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα οι ασταθείς σχέσεις. Ταυτόχρονα, η ζωηρή ενέργεια των Διδύμων θα προσελκύσει περισσότερες περιστασιακές αλληλεπιδράσεις. Έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε λίγη βαθιά σοφία αν δεν αποσπαστεί η προσοχή μας από το εξωτερικό κοινωνικό θέατρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ανάδρομος Ερμής – Άνοιξη 2022

Στον πυρήνα του, ο ανάδρομος Ερμής έχει να κάνει με την αλλαγή… και στην περίπτωσή του, δεν υπάρχει καμία διαφυγή. Ο Ερμής στους Διδύμους μοιάζει με κουμπί επαναφοράς. Αυτή είναι μια πολύ ευοίωνη τοποθέτηση για τον Ερμή, επειδή κυβερνά τους Διδύμους.. επομένως είναι στο σπίτι του, σύμφωνα με την αστρολογία.

Οραματιστείτε έναν γρήγορο και πνευματώδη άνεμο να πνέει μέσα από την ανοιχτή πόρτα της ζωής σας, γαργαλώντας τις σχισμές του μυαλού σας. Ο Δίδυμος αποτελεί την επιτομή της αληθινής ουσίας της μεταβλητής ενέργειας του Ερμή. Αν αντιστέκεστε στις αλλαγές – ειδικά στην κοινωνική ή ερωτική σας ζωή ή στη διαισθητική σας ώθηση για αλλαγές – αυτή η διέλευση θα είναι δύσκολη για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05-15/05 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

zwdia-tarw-zodia-19Το να είστε συγκρατημένοι απέναντι σε όλη αυτή τη μεταβλητή ενέργεια είναι σαν να προσπαθείτε να κατευθύνετε τον άνεμο: μάταιο και εξαντλητικό.

Τι γίνεται όμως με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο; Εδώ θα νιώσετε πως καταρρέετε σε έναν καταπράσινο κήπο για να κοιμηθείτε για μέρες αφού επιζήσετε από τη δίνη των Διδύμων. Μόλις ξυπνήσετε ξανά, η επικοινωνία θα είναι ειλικρινής και ουσιαστική. Η αγελάδα είναι ταυτόχρονα αυτάρεσκη και εριστική.

Ο Ταύρος δεν ενδιαφέρεται για τις κουβέντες. Είναι πραγματιστής, διεκδικητικός και άμεσος. Μερικές φορές είναι απλώς αδιάλλακτος ή επικριτικός. Μπορεί επίσης να είναι ανυπόμονος, παρά το γεγονός ότι περιμένει από τους άλλους να είναι απείρως υπομονετικοί μαζί του.

Ζει στα βασικά. Δεν πρέπει να νιώθουμε ένοχοι για τις δύο βασικές συμπεριφορές που αγαπά περισσότερο ο Ερμής στον Ταύρο: την ειλικρίνεια και το να ζει αργά. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Ριζώστε καλύτερα σε ένα μέρος και απλά παραμείνετε εκεί σαν νυσταγμένη χελώνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ανάδρομος Ερμής – Άνοιξη 2022

Η ιερή αγελάδα είναι αισθησιακή και παθιασμένη, αλλά απεχθάνεται την αλλαγή και την αναστάτωση. Ο Ταύρος δεν θα χτίσει τίποτα σε ασταθές ή αβέβαιο έδαφος. Η αυτοκτονία του Ταύρου, είναι να θυσιάσετε ή ακόμα και να ρισκάρετε την ασφάλειά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/05 Ύποπτες συμπεριφορές – Δύο αντίζηλες γυναίκες

300x300aΟ Ταύρος φοβάται το άγνωστο. Θα προτιμούσε να διατηρήσει αυτό που είναι ήδη γνωστό ή αυτό που ήδη υπάρχει.

Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται πάντα ατελείωτος… και στον Ταύρο είναι πολύ αργός. Είναι αλήθεια ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι πολύ στατική. Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να εκδηλωθεί σαν στασιμότητα σκέψεων και μυαλού.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05-15/05 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

Όμως το μήνυμα είναι σαφές: δεν πειράζει αν πρέπει να πάρετε το χρόνο σας.

Εξασκηθείτε στην υπομονή. Αν και ποτέ δεν έρχεται γρήγορα, η εσωτερική γαλήνη είναι η ειδικότητα της ιερής αγελάδας. Νιώστε τη να αναβλύζει βαθιά μέσα από τη γη. Μακάρι να βουλιάξετε στα αγριολούλουδα… με έναν χαρούμενο αναστεναγμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76