Ανάδρομος Ερμής – Εφτασε και πάλι αυτή η στιγμή

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Ανάδρομος Ερμής 16 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος .

Ανάδρομος Ερμής : Ναι, έφτασε και πάλι αυτή η στιγμή! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις επόμενες 3+ εβδομάδες.

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημέρα, ο Ερμής θα κινείται πολύ αργά ή θα σταματήσει (εξ ου και ο «σταθμός»).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις ή να νιώθετε σαν να μειώνεται η πρόοδός σας.

zodia-taro-45

Η φάση της αναδρομής του Ερμή είναι συνήθως μια καλή εποχή για να επανεξετάσουμε, να διασκευάσουμε, να συλλογιστούμε και να ολοκληρώσουμε παλιές εκκρεμότητες, αντί για να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα.

Είναι χαρακτηριστικό για νέες ιδέες και πληροφορίες που δεν είχαμε προβλέψει να προκύπτουν αργότερα μέσα στον ανάδρομο κύκλο, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν όλη την εικόνα. Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνιστάται να αποφεύγουμε τη λήψη τελικών ή μόνιμων αποφάσεων (π.χ., υπογράφοντας συμβάσεις ή βάζοντας νέα έργα σε δράση) κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και μέχρι και 2 εβδομάδες μετά από αυτή.

chartomantia-098

Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε κάποια έρευνα για την προετοιμασία σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες είναι συνήθως καλύτερο να αναβληθούν μέχρι και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, περιμένετε το αναπάντεχο και αφήνετε πολύ επιπλέον χρόνο κατά τον σχεδιασμό του προγράμματός σας (για να ελαχιστοποιηθούν οι διαταραχές από τις καθυστερήσεις και τις επιπλοκές).

Μένετε ευέλικτοι και μάθετε να τα πηγαίνετε καλά με τις παραξενιές. Είναι σύνηθες να χρειαστεί να αναβάλετε ραντεβού ή να επαναλάβετε πράγματα, διότι οι οδηγίες ή οι πληροφορίες μπερδεύτηκαν την πρώτη φορά. Κάντε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν τη διαίσθησή σας, τη δημιουργικότητα, τη μη ορθολογική σκέψη σας για κάποιο διάστημα, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία.

μελλοντολόγος

Αναδρομος Ερμής 16 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος .

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το οποίο δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί μετά να το ξανακάνετε.

Μπορεί να βοηθήσει το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνετε τριπλό έλεγχο σε αυτό που κάνετε, αλλά κάποιες από τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να προληφθούν, οπότε μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους).

Θυμηθείτε: Ο Ερμής αγαπά τις φάρσες. Αυτός είναι ο χρόνος ψυχαγωγίας του. Βοηθά το να μάθετε να γελάτε μαζί του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στους Ιχθύς, γεγονός που θα σας κάνει να βρεθείτε σε μια ονειροπόλα, στοχαστική διάθεση. Η λογική και η αναλυτική σκέψη δεν θα είναι εύκολη κατά τη διάρκεια αυτή της διέλευσης.

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι η λογική και η ανάλυση ρέουν μέσα στο ρεύμα της διαίσθησης. Η δημιουργικότητα και η φαντασία μπορεί να αυξηθούν αυθόρμητα ή απρόσμενα. Ή, αντίθετα, να νιώσετε ότι κρύβονται και δεν μπορείτε να τις αξιοποιήσετε.

Για την ακρίβεια, η πνευματική σας επίγνωση μπορεί να μην μοιάζει τόσο παγιωμένη, αξιόπιστη ή προσβάσιμη τώρα. Απ’ την άλλη, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε πρόσβαση σε ένα διαφορετικό είδος αντίληψης και επίγνωσης.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 Λόγια ερωτευμένων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναδρομος Ερμής 16 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος .

Οι ψυχικές και διαισθητικές σας ικανότητες θα είναι πολύ πιο ευαίσθητες τώρα. Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο ζωντανά και μπορεί να μπαινοβγαίνετε σε ονειροπολήσεις, οι οποίες μπορούν να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες και γνώσεις.

Δεν είναι πάντα εφικτό να πατήσετε παύση στη ζωή σας για 3 εβδομάδες (ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος), αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα διάλειμμα για να μπορέσετε απλώς να «είστε» τώρα.

Αυτές είναι οι βασικές ημερομηνίες του κύκλου:

Ο Ερμής μπαίνει στην σκιά: 02 Φεβρουαρίου

Μεγαλύτερη επιμήκυνση (ως βραδινό αστέρι): 10 Φεβρουαρίου

taro-6-9

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 Λόγια ερωτευμένων

Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος: 16 Φεβρουαρίου

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: 25 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία: 09 Μαρτίου

Μεγαλύτερη επιμήκυνση (ως πρωινό αστέρι): 24 Μαρτίου

Ο Ερμής βγαίνει από την σκιά: 29 Μαρτίου

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: 04 Μαΐου

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου ο Ερμής κάνει τρεις διελεύσεις:

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό – 05 Φεβρουαρίου, 28 Φεβρουαρίου, 22 Μαρτίου

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό: 08 Φεβρουαρίου, 26 Φεβρουαρίου, 21 Μαρτίου

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη – 26 Φεβρουαρίου (Ο Άρης είναι εκτός ορίων), 18 Απριλίου

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη – 04 Μαρτίου, 18 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia