Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό για την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, αυτή την εβδομάδα .

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό για την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, αυτή την εβδομάδα, από την 1η Δεκεμβρίου.

Όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους δαίμονες μας, κάποια στιγμή.

Την 1η Δεκεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής, θα ταξιδέψει στον Σκορπιό. Και θα μας δοκιμάσει, για να δει, αν πραγματικά θεραπεύσαμε ή απλώς μπαλώσαμε τα σημάδια που μας κρατάνε πίσω, από τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε.

Όσον αφορά τα ζώδια μας, τί σημαίνει αυτή η διέλευση στην αστρολογία, για τις σχέσεις μας και το ερωτικό μας ωροσκόπιο?

zodia-taro-45

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της ενημέρωσης! Οπότε όταν είναι ανάδρομος, μας ζητείται να γυρίσουμε πίσω στις παλιές καταστάσεις και να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά στα πράγματα.

Αυτός ο απατεώνας πλανήτης, γύρισε ανάδρομος, στις 17 Νοεμβρίου και θα είναι εκεί μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Οπότε έχουμε περίπου μια εβδομάδα για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια, πριν μας ζητηθεί να αναλάβουμε δράση.

Σε κανέναν δεν φαίνεται ν’ αρέσει ο ανάδρομος Ερμής. Αλλά σαν ένας από τους πλανήτες που αλλάζουν συχνότερα (κατά μέσο όρο περίπου τρεις φορές το χρόνο). Μας επηρεάζει στην πραγματικότητα λιγότερο, από ό,τι οι μεγαλύτεροι κινούμενοι πλανήτες, όπως ο Δίας ή ο Ποσειδώνας.

zodia-zwdia-9988

ανάδρομος Ερμής

Αλλά αυτός ο μικρός πλανήτης που συνήθως είναι υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις, την χαμένη επικοινωνία ή το μεθυσμένο κείμενο που ήξερες ότι δεν έπρεπε να στείλεις, εξακολουθεί ν’ αφήνει το στίγμα του, κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων όπου μας ζητείται να μειώσουμε ρυθμούς και ν’ αναθεωρήσουμε.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, κόβει ταχύτητα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για να μας βοηθήσει να αναθεωρήσουμε, να επανεξετάσουμε και να αναλογιστούμε τις καταστάσεις που πιστέψαμε, πως είχαν ολοκληρωθεί.

Στη ζωή θέλουμε να δημιουργούμε ένα δραματικό τέλος. Έτσι κατά καιρούς πιστεύουμε, ότι μπορούμε απλά να αποφασίσουμε να σταματήσουμε τα πράγματα, ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να αφορά μια ερωτική σχέση.

xartomanteia

ανάδρομος Ερμής

Θα μπορούσε όμως, να είναι κι ένα πρότυπο συμπεριφοράς, κάποιοι μηχανισμοί αντιμετώπισης ή ακόμα και συστατικά μιας νοοτροπίας, που βασίζεται στο φόβο.

Μπορούμε να αποφασίσουμε να τερματίσουμε οτιδήποτε… αλλά αν αυτό έχει κάνει πραγματικά τον κύκλο του, είναι άλλο θέμα. Μερικές φορές, τερματίζουμε καταστάσεις ή ανθρώπους, πριν νιώσουμε πραγματικά έτοιμοι για το τέλος, επειδή δεν έχουμε μάθει, ούτε έχουμε βιώσει, τί είχε καταγράψει η ψυχή μας.

Αυτές οι στιγμές δεν είναι εύκολες, επειδή το τέλος αυτών των κύκλων που κόβουμε, είναι που τείνουν να μας κάνουν να νιώθουμε το μεγαλύτερο πόνο ή ακόμη να μας προκαλούν βαθιά συναισθήματα. Ωστόσο, αυτό που ξεχνάμε είναι, ότι μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές, είναι δυνατή η μεγαλύτερη επούλωση.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ανάδρομος Ερμής

Πολλοί από μας, έχουν δεχθεί προκλήσεις πρόσφατα όσον αφορά τις σχέσεις. Το να πούμε ότι είμασταν μπερδεμένοι ή αβέβαιοι… είναι υποτίμηση. Νιώσαμε, πως τραβήχτηκε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια μας, τους τελευταίους δύο μήνες. Και ενώ αισθανόμαστε και βλέπουμε αλήθειες, έχουμε ακόμα να τα ενώσουμε όλα μαζί, όχι μόνο για να θεραπεύσουμε αυτό που συνέβη αλλά και για να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας, ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια μοτίβα.

Αυτό σημαίνει ότι μέσω αυτής της διέλευσης του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, θα εξετάσουμε πραγματικά τον εαυτό μας και τις πτυχές της προσωπικότητάς μας, που δημιούργησαν τις καταστάσεις με τις οποίες ασχολούμαστε τώρα. Τί τραύματα δεν έχουμε ακόμα θεραπεύσει; ? Ποιους φόβους προβάλλουμε ? Πώς θα προετοιμαστούμε να μιλήσουμε για τον εαυτό μας, επηρεάζοντας τις σχέσεις στις οποίες μπαίνουμε?

taro-6-9

Αυτή τη στιγμή υποτίθεται ότι κοιτάζουμε τους εαυτούς μας, όχι τα βαθύτερα μυστικά του συντρόφου μας, όπως κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης. Μάλλον, πρέπει να εστιάσουμε στα σημεία του εαυτού μας, που τείνουμε να αγνοούμε.

Πρέπει να παραδεχτούμε το δικό μας ρόλο σε ό, τι συνέβη πρόσφατα και πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να εξετάσουμε τους εαυτούς μας και να παρατηρήσουμε τις πτυχές της αλληλεγγύης, του ναρκισσισμού, της αποφυγής, ή ακόμα και του φόβου της εγκατάλειψης.

Κανείς δεν θέλει να είναι κλισέ… αλλά πολλοί από μας, έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά ή τις ιδιότητες, που φιλτράρουν τα ζητήματα που προκύπτουν πάντα, στις ερωτικές σχέσεις μας.

Κάποια στιγμή πρέπει να συμμετέχουμε. Πρέπει να επιλέξουμε, όχι απλώς να λέμε πως θα λειτουργήσουμε καλύτερα, αλλά να το κάνουμε.

taro-zodia-76

 

ανάδρομος Ερμής

Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να καταλάβουμε τους τρόπους με τους οποίους μειώσαμε την προσωπικότητά μας, τις εποχές που γυρίσαμε στις παλιές συνήθειες. Αντί να επιταχύνουμε για να γίνουμε οι καλύτεροι εαυτοί μας. Κι αυτό σημαίνει πως για ό, τι συνέβη στις σχέσεις μας, δεν έφταιγε μόνο ο ένας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μην παραδοθούμε το σκοτάδι μας χάρη στον Σκορπιό, αλλά να το καταλάβουμε. Να επιλέξουμε να μην ωραιοποιήσουμε ό,τι δε θέλουμε ν’ αντιμετωπίσουμε, ή ό,τι είναι δύσκολο.

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και με τους συντρόφους μας, ώστε να είμαστε υπόλογοι – όχι να κάνει άλλος τις δικές μας δουλειές- αλλά να δείξουμε ότι έχουμε δεσμευτεί να μιλάμε για την ανάπτυξή μας και να συμμετέχουμε πραγματικά στην πρακτική της.

chartomantia-098

ανάδρομος Ερμής

Είχαμε δικαιολογίες για όλα, για τόσο πολύ καιρό και τώρα μας ζητείται να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας και ν’ αναρωτηθούμε, γιατί δεν ξυπνάμε δίπλα στον έρωτα της ζωής μας κάθε πρωί.

Ενώ μερικές φορές αισθανόμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, να είμαστε σ’ αυτή τη σχέση ή απλώς να κάνουμε το επόμενο βήμα στο μέλλον μας. Πολύ συχνά, επίσης ξαφνικά, συγκρατούμε τον εαυτό μας και διατηρούμε τους εαυτούς μας μικρούς, ώστε να μην χρειαστεί να μεγαλώσουμε.

300x300a

Ο καιρός όμως που τα κάναμε αυτά, τελείωσε. Γιατί αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να απομακρύνουμε από το 2018, είναι αυτό που πρέπει να το δούμε, να το αισθανθούμε, να το αναγνωρίζουμε για να το θεραπεύσουμε πραγματικά.

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να είμαστε ο λόγος για τον οποίο δεν ζούμε την ζωή που αξίζουμε, μ’ αυτόν που βάζει φωτιά στον κόσμο μας.

Αφήστε τα βαθιά νερά του Σκορπιού να σας παρασύρουν την επόμενη εβδομάδα! Αφιερώστε χρόνο για να είσαστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αναλάβετε την ευθύνη. Στη συνέχεια, να είστε προετοιμασμένοι να ανοιχτείτε στο σύντροφό σας και να αρχίσετε να μοιράζεστε, να επικοινωνείτε και να έχετε μια σχέση, διαφορετική από αυτή που είχατε μέχρι τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot