Ανάδρομος Ερμής 09/09-02/10 Επανασυνδέσεις – Γάμοι – Χωρισμοί

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ανάδρομος Ερμής 09/09-02/10 Επανασυνδέσεις – Γάμοι – Χωρισμοί

Ανάδρομος Ερμής 09/09-02/10 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Αυτή η ανάδρομη αναστάτωση έρχεται τόσο για το πρόγραμμά σου όσο και για τις συνεργασίες σου, Κριέ — οπότε αντί να είσαι ο συνηθισμένος παρορμητικός εαυτός σου, πρέπει να σταματήσεις και να σκεφτείς πριν κάνεις κινήσεις.

Τα άλυτα ζητήματα σχέσεων είναι πιθανό να εμφανιστούν κατά το πρώτο μισό της ανάδρομης περιόδου, οπότε προσεγγίστε αυτές τις ευαίσθητες συζητήσεις με συμπόνια. Μετά από αυτό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι δύσκολο να βρείτε το ρυθμό σας όσον αφορά το χρόνο .

zodia-taro-45

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το πρόγραμμά σας ανατρέπεται κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, Ταύρε, οπότε αφήστε αυτές τις επίμονες τάσεις του ζωδίου σας και δώστε στον εαυτό σας λίγη επιπλέον ευελιξία .

Χρησιμοποιήστε το ως μια ευκαιρία να αναθεωρήσετε τη ρουτίνα σας και να αφήσετε τις υποχρεώσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Οι ανάδρομοι είναι επίσης διαβόητοι για το ότι βγάζουν τους πρώην από την ”ναφθαλίνη”, γι’ αυτό μείνετε στη θέση σας αν εμφανιστεί ένα φάντασμα από το παρελθόν σας και εκλιπαρεί για μια δεύτερη ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ανάδρομος Ερμής 09/09-02/10 Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Παλιές καταστάσεις από την ερωτική η την οικογενειακή ζωή, θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια τώρα, Δίδυμοι — και αυτή η κατάσταση δράματος θα μπορούσε πραγματικά να σας βαλτώσει. Αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν προχωράτε δεν σημαίνει ότι δεν κάνετε πρόοδο. Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να συνδεθείτε με τις σπίθες από το παρελθόν σας και να χειριστείτε τις ημιτελείς εργασίες σας, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε  για νέα έμπνευση.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Πιθανότατα θα χαθείτε στη νοσταλγία κάτω από αυτόν τον ανάδρομο , οπότε μην εκπλαγείτε αν κολυμπήσετε στη  μνήμη ή ξαναρχίσετε τις προηγούμενες συζητήσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Τούτου λεχθέντος, κάντε ό,τι μπορείτε για να μην αφήσετε το εγκεφαλικό κομφούζιο να εμποδίσει τη σαφή επικοινωνία. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που ζείτε και αλληλεπιδράτε καθημερινά – καθώς η παθητική-επιθετική συμπεριφορά θα κάνει τα πράγματα  πιο τεταμένα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

zodia-0988

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να χτυπηθεί από αυτό το ανάδρομο, καθώς οι επικοινωνιακές συγκρούσεις και τα λογιστικά λάθη θα μπορούσαν να δυσκολέψουν τον καθορισμό οποιωνδήποτε σχεδίων. Μεταξύ της πιθανότητας για συγκεχυμένες συνομιλίες, εμπλοκές μέσω email και λανθασμένους υπολογισμούς χρημάτων, η αλληλεπίδραση με τον κόσμο θα μπορούσε να μοιάζει με πονοκέφαλο – αλλά γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τα κάνετε όλα με αργά βήματα. Αντί να βιάζεστε στη λίστα υποχρεώσεών σας ή να προσπαθείτε να προλάβετε τις αλληλογραφίες, πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε απλώς ένα πράγμα τη φορά.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, επομένως μπορεί να διαπιστώσετε ότι η καθαρότητα στις  λεπτομέρειες είναι λίγο πιο θολή από το συνηθισμένο – ειδικά κατά το δεύτερο μισό της ανάδρομης περιόδου, όταν ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας. Ενώ συνήθως τα πάτε καλά με τα λογιστικά σας , αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αγορές τώρα, καθώς μπορεί τελικά να ανακαλύψετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να αναθεωρήσετε τις συνήθειες δαπανών σας και να αξιολογήσετε σε τι αξίζει να επενδύσετε για το μέλλον.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανάδρομος Ερμής 09/09-02/10 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Με τον Ερμή να γυρίζει πίσω στο ζώδιό σας, τον Ζυγό, μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις απόψεις σας χωρίς να νιώθετε ότι σας παρεξηγούν. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αποφύγετε τις υπερβολικές σκέψεις και να σταματήσετε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Το να είσαι ο εαυτός σου σημαίνει να μην είσαι πάντα διαθέσιμος για όλους, και αυτό είναι εντάξει. Στηριχτείτε στις γοητευτικές και διπλωματικές δεξιότητές σας για να ελιχθείτε σε ευαίσθητες κοινωνικές καταστάσεις με χάρη.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ως ευαίσθητο ζώδιο του νερού, είναι συνήθως εύκολο για εσάς να συνδεθείτε με την αιθέρια σοφία του ανώτερου εαυτού σας, του Σκορπιού. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, μπορεί να είναι ένας αγώνας να ερμηνεύσετε ξεκάθαρα τη διαίσθησή σας. Αντί να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, αυτό είναι ένα σημάδι για να καθίσετε μόνοι με τα συναισθήματά σας , καθώς το ξεκαθάρισμα θα έρθει με τον καιρό. Επιπλέον, το δράμα θα μπορούσε να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων της ανάδρομης πορείας .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

chartomantia-098

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτή η ανάδρομη πορεία κυλά στους τομείς  που σχετίζονται με κοινωνικές ομάδες και καριέρα, που σημαίνει ότι η διατήρηση σταθερής επικοινωνίας είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι μια στιγμή που πρέπει να αποφύγετε τυχόν κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας ή κάποια δράματα στις φιλίες και να κρατήσετε τα χείλη σας σφραγισμένα. Χρησιμοποιήστε την εγκράτεια και να είστε υπομονετικοί όταν απαντάτε σε email εργασίας ή ομαδικές συνομιλίες, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να παραβλέψετε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες και να οδηγηθείτε σε ανακριβή συμπέρασματα.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με την ανάδρομη πορεία να μαίνεται στην επαγγελματική σας ζωή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε κάθε νέα δουλειά και να εστιάσετε στην επανεκτίμηση αυτού που έχετε ήδη μπροστά σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε παλαιότερα έργα ή να λύσετε ένα παλιό πρόβλημα υιοθετώντας μια νέα προοπτική. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί  και να διασταυρώνετε τα πάντα όταν πρόκειται για επαγγελματικές κινήσεις, καθώς είναι πιο πιθανό να βρεθούμε σε παρεξηγήσεις ή να κάνουμε λάθη που προκαλούν καθυστερήσεις.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-11/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zwdia-3-zodia

Ανάδρομος Ερμής 09/09-02/10 Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αν σχεδιάζετε ταξίδια στο τέλος του καλοκαιριού, Υδροχόε, να έχετε υπόψη σας ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ρίξει ένα άκυρο στα ταξιδιωτικά μας σχέδια μέσα από πιθανές καθυστερήσεις. Εάν μείνετε στο σπίτι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε τα προηγούμενα ενδιαφέροντα ή να ακολουθήσετε κάποια παλιά πάθη. Είτε πρόκειται για ένα ημιτελές βιβλίο από το ράφι σας είτε για κάποια ημιτελή δουλειά με κάποιον που αγαπάτε, μπορείτε να κερδίσετε πολλά κοιτάζοντας το παρελθόν με μια νέα προοπτική.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Τα όρια θα γίνουν θολά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας και οι συζητήσεις θα μπορούσαν να μπερδευτούν – κάτι που μπορεί να δυσκολέψει την πορεία στις περίπλοκες σχέσεις που είναι στην καρδιά σας. Παλιές πληγές θα μπορούσαν να ξανανοίξουν και ευαίσθητες αναμνήσεις θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν, και ενώ αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ευκαιρία για επούλωση, μπορεί επίσης να είναι η κατάλληλη στιγμή να εξασκηθείτε στο να θέσετε ισχυρότερα όρια και να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν αισθάνεστε πλέον ευθυγραμμισμένες με το συμφέρον σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76