Ανάδρομος Ερμής 13/12-02/01 Πώς επηρεάζει τα ζώδια

ermis-anadromos

Ανάδρομος Ερμής 13/12-02/01 Πώς επηρεάζει τα ζώδια .

Ανάδρομος Ερμής 13/12-02/01 Κριός .

Είστε μόνιμα στη δράση και όταν ο Ερμής γυρίζει σε  ανάδρομη πορεία, αναγκάζεστε να επιβραδύνετε και να αγκαλιάσετε την εποχή της ξεκούρασης.

Προσπαθήστε να μην αφήσετε τον θυμό και την ανυπομονησία σας να σας ανατινάξουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Συνήθως είστε ήρεμοι και ειρηνικοί, αλλά αυτή η διέλευση μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα και να σας προκαλέσει απογοήτευση.

Θυμηθείτε να ασχολείστε με τη Μητέρα Φύση και να επικεντρωθείτε σε ασκήσεις όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αίσθηση της αρμονίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ανάδρομος Ερμής 13/12-02/01 Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σας, επομένως αυτή η διέλευση έχει ιδιαίτερα ισχυρή επίδραση στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μπορεί να θέλετε να σταματήσετε να κάνετε οποιεσδήποτε σοβαρές συνομιλίες μέχρι να νιώσετε πιο ξεκάθαροι και ευθυγραμμισμένοι.

 

Καρκίνος

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας ενθαρρύνει να υποχωρήσετε στο καβούκι σας, αλλά προσπαθήστε να μην κρυφτείτε από αυτήν την πλανητική επιρροή. Μέσα σε όλα, μπορεί να φέρει σαφήνεια σε ορισμένους τομείς της ζωής σας. Αγκαλιάστε την αβεβαιότητα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη διέλευση.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων

Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι πολύ σημαντικές για εσάς και μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Προσπαθήστε να θυμάστε ότι αυτό είναι προσωρινό και οι φιλίες και τα ειδύλλια σας θα ξαναρχίσουν ως συνήθως μόλις τελειώσει.

 

Παρθένος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, αυτή η διέλευση μπορεί να έχει μια ασυνήθιστα δυσάρεστη επίδραση πάνω σας. Νιώθετε εκτός ελέγχου με την παρουσία του χάους που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής. Η οργάνωση του άμεσου περιβάλλοντός σας θα σας δώσει μια αίσθηση ελέγχου.

taro-zodia-098

Ανάδρομος Ερμής 13/12-02/01 Ζυγός

Εκτιμάτε βαθιά τις σχέσεις σας, οι οποίες έχουν μια άβολη αίσθηση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Προσπαθήστε να μην βάζετε πολύ ενέργεια σε περίεργες ή δυσάρεστες συζητήσεις, καθώς τα πράγματα θα είναι πιο γαλήνια και φυσιολογικά όταν ο Ερμής αρχίσει να κινείται ξανά σε ευθεία πορεία.

 

Σκορπιός

Η υπομονή σας σας βοηθά να κινηθείτε με χάρη σε αυτή τη διέλευση, αλλά μπορεί να αισθάνεστε χαοτικοί ή άβολα. Το να γράψετε για τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη διέλευση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

Τοξότης

Είστε πάντα σε κίνηση, αλλά η κίνησή σας διακόπτεται από τον ανάδρομο Ερμή. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι σύντομα θα μπορείτε να επαναλάβετε την κανονική σας ταχύτητα και προσπαθήστε να αγκαλιάσετε αυτή την αίσθηση ηρεμίας.

 

Αιγόκερως

Τα μεγάλα σχέδιά σας και η σκληρή δουλειά σας μπορεί να βαλτώσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι σημαντικό να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι κάποια πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την ανάγκη σας για έλεγχο για να διασχίσετε αυτή τη διέλευση με ευκολία.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ανάδρομος Ερμής 13/12-02/01 Υδροχόος

Έχετε μια ισχυρή σύνδεση με την τεχνολογία και τα gadget, με τα οποία μπορεί να είναι δύσκολο να εργαστείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα πιο απλά πράγματα στη ζωή, όπως το να περνάτε χρόνο στη φύση, για να περάσετε απρόσκοπτα σε αυτή τη διέλευση.

 

Ιχθύες

Τα συναισθήματα και η διαίσθησή σας μπορεί να είναι «εκτός» αυτή τη στιγμή, καθιστώντας σας πιο δύσκολο να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος. Η εργασία με εργαλεία όπως η αστρολογία και οι κάρτες ταρώ θα σας βοηθήσει να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα στον εαυτό σας και τη διαίσθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος