Ανάδρομος Ερμής 23/08 – Ήλιος στην Παρθένο – Διπλά Μπερδέματα

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ανάδρομος Ερμής 23/08 – Ήλιος στην Παρθένο – Διπλά Μπερδέματα .

Ανάδρομος Ερμής 23/08 : 23 Αυγούστου Ο Ερμής ανάδρομος .

Ναι, είναι πάλι εκείνη η ώρα! Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος για τις επόμενες 3+ εβδομάδες. Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά το σήμερα, ο Ερμής κινείται πολύ αργά ή σταματά (άρα «στάσιμος» ή «κάνει σταθμό»).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να βιώσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, κακές επικοινωνίες ή να αισθάνεστε ότι βαλτώνετε στην πρόοδό σας.

zodia-taro-45

Ο ανάδρομος Ερμής είναι συνήθως μια στιγμή που είναι μια καλή στιγμή για να ξανασκεφτείτε, να αναστοχαστείτε και να συνδέσετε παλιά θέματα και καταστάσεις , αντί να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Είναι χαρακτηριστικό να εμφανίζονται νέες ιδέες και πληροφορίες αργότερα στον ανάδρομο κύκλο που δεν είχατε προβλέψει, κάτι που μπορεί να αλλάξει την όλη εικόνα.

Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνιστάται να αποφεύγετε τη λήψη οριστικών ή μόνιμων αποφάσεων (π.χ. υπογραφή συμβολαίων ή υλοποίηση νέων έργων), κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και ακόμη και έως και 2 εβδομάδες αφότου ο Ερμής κατευθύνεται. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε έρευνα, έρευνα και έρευνα για να προετοιμαστείτε για σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες συνήθως είναι καλύτερα να αναβληθούν μέχρι πολύ καιρό μετά την έναρξη του Ερμή.

zodia-astra-tarot

Ανάδρομος Ερμής 23/08

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, περιμένετε το απροσδόκητο και αφήστε πολύ επιπλέον χρόνο όταν σχεδιάζετε το πρόγραμμά σας (για να ελαχιστοποιήσετε τυχόν διαταραχές από καθυστερήσεις και επιπλοκές). Μείνετε ευέλικτοι και μάθετε να κυλάτε με τις παραξενιές.

zwdia-tarw-1Είναι σύνηθες να αναγκάζεστε να προγραμματίζετε εκ νέου ραντεβού ή να επαναλαμβάνετε τα πράγματα επειδή οι οδηγίες ή οι πληροφορίες χάλασαν την πρώτη φορά. Κάνε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν το διαισθητικό, δημιουργικό, μη λογικό μυαλό σου για λίγο μέχρι ο Ερμής να έρθει ξανά σε ευθεία.

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε να επαναλάβετε τα πράγματα.

Μπορεί να σας βοηθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τον τριπλό έλεγχο του τι κάνετε, αλλά ορισμένες από αυτές τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να αποφευχθούν, επομένως μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους).

Θυμηθείτε: Ο Ερμής λατρεύει να παίζει πρακτικά αστεία. Αυτή είναι η ώρα του παιχνιδιού. Βοηθάει να μάθεις να γελάς μαζί του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

 

23 Αυγούστου 2023 έως τις 23 Σεπ-2023 Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο

Καλή Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Παρθένους! Όσο ο Ήλιος είναι στην Παρθένο, είμαστε όλοι επίτιμοι Παρθένοι. Σας ενθαρρύνουμε να καθαρίσετε τις τοξίνες στο σώμα και το μυαλό σας. Οργανώστε και τακτοποιήστε τη ζωή σας, με όποιον τρόπο κι αν είναι “μπέρδεμα”. Και κάντε έναν απολογισμό των τρόπων με τους οποίους παρέχετε υπηρεσίες και συνεισφέρετε στον κόσμο γύρω σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και την ακρίβεια αυτού που κάνετε και εκτιμήστε πόσα μπορείτε να κάνετε με πολύ λίγα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η οργάνωση, οι χρήσιμες διαδικασίες και η πρακτική εφαρμογή συνδυάζονται για να σχηματίσουν το κλειδί που ανοίγει την πόρτα στην αποτελεσματικότητα, την αποδοτικότητα και τη βελτίωση.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

taro-zodia-098

Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να υιοθετήσετε μια στάση προσανατολισμένη στις υπηρεσίες, είτε αυτό περιλαμβάνει να είστε χρήσιμοι σε κάποιον άλλο είτε αφοσιωμένοι στη δική σας θεραπεία και βελτίωση. Θα μπορούσατε να αφιερώσετε εθελοντικά τον χρόνο σας.

Ή, κάντε κάποιες “τυχαίες πράξεις καλοσύνης”. Ή απλώς κάντε κάτι καλό για κάποιον. Τα έργα και η επίλυση προβλημάτων μπορεί να λειτουργήσουν λίγο καλύτερα αν ακολουθήσετε μια αναλυτική, μεθοδική προσέγγιση σε αυτά (και όχι διαισθητικά ή εικαστικά).

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Ανάδρομος Ερμής 23/08 – Ήλιος στην Παρθένο – Διπλά Μπερδέματα .

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφομοιώσετε και να «χωνέψετε» τα αποτελέσματα οποιασδήποτε προετοιμασίας έχετε κάνει για ένα έργο, στόχο ή παραγωγή.

Εξαλείψτε ό,τι δεν λειτουργεί και τι δεν υποστηρίζει τις προσπάθειές σας και, στη συνέχεια, οργανώστε εκ νέου και απλοποιήστε ό,τι έχει απομείνει. Απλώς μην παρασυρθείτε τόσο πολύ ώστε να πετάξετε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς ή τους στόχους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA