Ανάδρομος Ερμής 23/08-15/09 – Η ώρα της επιστροφής

erwtikes-1314

Ανάδρομος Ερμής 23/08-15/09 .

Ανάδρομος Ερμής 23/08-15/09 στην Παρθένο: 23 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου .

Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν περιστρέφονται προς τα πίσω. Η ανάδρομη κίνηση είναι μια οπτική ψευδαίσθηση. Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως μια «προς τα πίσω» λειτουργία των πλανητών στους αντίστοιχους ρόλους τους.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος τρεις φορές το χρόνο, πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη. Ο υδράργυρος αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία. Επομένως, αυτές οι σφαίρες επηρεάζονται περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή.

zodia-taro-45

Προσέξτε για καθυστερήσεις, ακυρώσεις και ξαφνικές αλλαγές. τεχνολογικές αστοχίες, ειδικά με κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές ή αυτοκίνητα. κακή επικοινωνία? χαμένα/κλεμμένα αντικείμενα. γενική δυσλειτουργία. Δεν συνιστώ να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, να αγοράσετε αυτοκίνητο, να μετακομίσετε σε νέο μέρος ή να υπογράψετε συμβόλαια/έγγραφα. Δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια, δεσμεύσεις που αλλάζουν τη ζωή ή επενδύσεις.

Όλοι οι ανάδρομοι κύκλοι του Ερμή έχουν θετικά κοινά, επίσης. Μια υπέροχη πτυχή του Ανάδρομου Ερμή είναι ο τρόπος με τον οποίο μας βοηθάει να κάνουμε κύκλους πίσω και να ολοκληρώσουμε έργα που ξεκινήσαμε αλλά στη συνέχεια ξεχάστηκαν ή αγνοήθηκαν. Ο Ερμής φέρνει επίσης πτυχές όπως η επικοινωνία και η τεχνολογία στο προσκήνιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ανάδρομος Ερμής 23/08-15/09 .

Η εποχή της Παρθένου είναι η κορυφή του αστρολογικού έτους, επομένως είναι λίγο άβολο να έχουμε έναν ανάδρομο κύκλο του Ερμή ακριβώς στη μέση όλων. Αυτή η ανάδρομη θα γίνει εξ ολοκλήρου στον αστερισμό της Παρθένου. Ο Ερμής ήταν για λίγο ανάδρομος στην Παρθένο και το περασμένο φθινόπωρο του 2022.

Ο Ερμής (Ανάδρομος) στην Παρθένο είναι ο ΄΄ερμητισμός΄΄ στην πεμπτουσία του. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο (και τους Διδύμους). Η εποχή της Παρθένου είναι ίσως η πιο πολυάσχολη εποχή του χρόνου. Είναι η ώρα της συγκομιδής. την ώρα πριν την ισημερία· την ώρα της επιστροφής στη δουλειά και στο σχολείο. Είναι προπαρασκευαστικό και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη φύση .

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

tarw-wroskopio-4

Εδώ το μυαλό θα είναι σε εγρήγορση και προσοχή.

Ομοίως θα απογοητευτεί εύκολα από τα αναπόφευκτα εμπόδια που συναντάμε στο δρόμο μας. Η ανάλυση της κατάστασης θα αποφέρει ελάχιστα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι πώς αντιδράτε στο εμπόδιο. Εστιάστε στη μεγάλη εικόνα για να αποφύγετε να χάσετε τον εαυτό σας άσκοπα στις λεπτομέρειες. Ξεκουραστείτε πολύ για να καταπολεμήσετε την περιβόητη νευρική ενέργεια της Παρθένου. Εάν αισθάνεστε βιαστικοί ή ανήσυχοι, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναπνεύσετε.

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο είναι πολύ λιγότερο εκλεπτυσμένος από τον μέσο όρο της Παρθένου. Είναι πολύ εύκολο να γίνεις control freak αυτή τη στιγμή και να αρχίσεις να τρέχεις σαν τρελός. Να θυμάστε αυτό: δεν θα πάνε όλα όπως τα σχεδιάζετε.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-tarw-1

Δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε λεπτομέρεια ή να κρατάτε τα πάντα σε τάξη. Τα πράγματα θα αλλάξουν, τα σχέδια θα πρέπει να αναθεωρηθούν. Αυτή η διέλευση είναι μια δοκιμή της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητάς σας.

Η Παρθένος κυβερνά επίσης την υγεία, τη διατροφή, την εργασία, την ιατρική και την υπηρεσία. Στην πραγματικότητα, η Παρθένος είναι τόσο καλή στο να είναι εξυπηρετικός οικοδεσπότης/διευθυντής/γονέας/σύντροφος που θα εργαστεί και θα υπηρετήσει μέχρι να εξαντληθεί τελείως. Η καλύτερη συμβουλή μου για τους Παρθένους είναι πάντα να επιβραδύνετε και να προσέχετε τον εαυτό σας. Περάστε χρόνο μόνοι σας. Ο κόσμος θα συνεχίσει να γυρίζει αν κοιμηθείς μια επιπλέον ώρα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος