Ανάδρομος Πλούτωνας 29/04-08/10 – Κεραυνοβόλοι έρωτες για όλους

imerisies-21314

 Ανάδρομος Πλούτωνας 29/04-08/10 – Κεραυνοβόλοι έρωτες για όλους.

Ανάδρομος Πλούτωνας 29/04-08/10 : Στις 29 Απριλίου ο Πλούτωνας γυρνάει σε ανάδρομη φορά και ταρακουνάει τα θεμέλια όλων των σχέσεων, μέσα στον ζωδιακό κόσμο.

Θα παραμείνει σε αυτήν την φορά μέχρι και τις 08/10. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που όλοι θα βιώσουν, επανασυνδέσεις, τυχερό χρήμα, νέους παθιασμένους έρωτες, γάμοι με μονιμότητα αλλά και προσωπική εξέλιξη σε κάθε τομέα.

Οι Κριοί και οι Ιχθείς που έχουν μείνει μόνοι, αλλά εύχονται να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, μέσα στον Μάιο θα έχουν τις ειδήσεις, που θα τους ανοίξουν τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση.
Τυχερός Μήνας: Μάιος

zodia-taro-45

 

Σίγουρα ταυτόχρονα με τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, Ταύροι, αλλά και οι συγγενείς Αιγόκεροι, εσείς θα είσαστε οι πρώτοι που θα δεχτείτε όλη αυτή τη θετική επίδραση του ανάδρομου Πλούτωνα, πρώτα στα οικονομικά σας και μετά στα αισθηματικά σας.
Τυχερός Μήνας: Ιούνιος

Τα Διδυμάκια, και οι Τοξότες που έχουν αυτή την εποχή, τόσο πολλά πράματα να κάνουν, θα δεχτούν πολλή βοήθεια από τον σύντροφο και την οικογένεια τους. Όσοι είναι μόνοι μέχρι την εποχή του Καλοκαιριού, θα έχουν βρει τον σωστό σύντροφο.
Τυχερός Μήνας: Αύγουστος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

 Αναδρομος Πλούτωνας 29/04-08/10 – Κεραυνοβόλοι έρωτες για όλους.

Μην χάνετε Καρκίνοι τον χρόνο σας με άτομα που δεν έχουν κάτι περισσότερο, από αυτό που έχουν ήδη δείξει, να σας προσφέρουν. Εσείς οι Υδροχόοι, περιορίστε την ανασφάλεια και τον ρομαντισμό σας και θα δείτε, ότι πριν λήξει Απρίλιος, θα έχετε βρεθεί μπροστά σε κάτι διαφορετικό.
Τυχερός Μήνας: Μάιος

Οι Λέοντες και οι αμετανόητοι που είναι σε μια κατάσταση ‘χωρίζω- μένω’, θα πάρουν αποστάσεις από το θέμα, και ίσως κάπου – γύρω στην πανσέληνο του Μαΐου να ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις. Επίσης, αυτοί που είναι μόνοι, μέσα από δρομολόγια – ταξίδια, θα έχουν ποιοτικές γνωριμίες.
Τυχερός Μήνας: Ιούλιος

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/04 Ερωτικές αντιζηλίες – Αισθηματικές αποκαλύψεις

chartomantia-098

 Ανάδρομος Πλούτωνας 29/04-08/10 – Κεραυνοβόλοι έρωτες για όλους.

Για τους Παρθένους, που έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους, για τον άνθρωπο τους, ίσως και να πρέπει στο τώρα, να σκεφτούν ειλικρινά, ποιον τελικά θέλουν να έχουν στην ζωή τους. Μόνοι και εργένηδες το Καλοκαίρι, θα έχουν στην αγκαλιά τους τον επόμενο σύντροφο τους.
Τυχερός Μήνας: Σεπτέμβριος

Οι καλοπροαίρετοι Ζυγοί και οι αυστηροί Σκορπιοί, θα χρειαστεί να βγάλουν στην επιφάνεια τον διπλωματικό τους εαυτό, καθώς θα υπάρξουν διαφωνίες με τον άνθρωπο τους πάνω σε σοβαρά θέματα οικονομικών και κοινής πορείας.
Τυχερός Μήνας: Μάιος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76