Ανάδρομος Χείρωνας – Το Κάρμα θα Επουλώσει τις Ανοιχτές Πληγές

provlimata-epikoinwnias

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Χείρωνας του 2019

Ο κομήτης Χείρωνας, είναι εξίσου μυστηριώδης όσο και μαγικός! Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτή η ουράνια οντότητα, είναι στην πραγματικότητα ένας κομήτης.

Αν λοιπόν ο Χείρωνας είναι κομήτης, τότε τι είναι ο ανάδρομος Χείρωνας και πώς θα εκδηλωθεί μέσα σας? Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτός ο ανάδρομος είναι εδώ, για να μας διδάξει ένα δυο πράγματα, για την αγάπη προς τον εαυτό μας.

Ο Χείρωνας είναι σύμβολο της βαθύτερης πληγής της ανθρωπότητας, καθώς και των προσπάθειών μας να τείνουμε σ’ αυτή την πληγή, σ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

zodia-taro-45

 

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό το τόσο σπουδαίο, που σχετίζεται με τον καταπιεσμένο πόνο και τα τραύματα, το μόνο που θα πω, είναι ότι πάντα υπάρχει μια ασημένια επικάλυψη στην αστρολογία.

Οπότε, τι είναι? Εκτός από τη μεγαλύτερη πληγή της ανθρωπότητας, ο Χείρωνας είναι και η μεγαλύτερη υπερδύναμη μας. Ξέρω, πως αυτό ακούγεται εντελώς παράδοξο, αλλά υποτίθεται, πως δεν λειτουργούν όλα με μια τακτοποιημένη, ευθεία λογική.

Ανάλογα με το πού βρίσκεται αυτός ο πολύπλοκος κομήτης στο γενέθλιο χάρτη σας, μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πού βρίσκεται η σούπερ δύναμή σας και από πού προέρχεται. Υπάρχει όμως μια παγίδα.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Ανάδρομο Χείρωνα προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανάδρομος Χείρωνας

Πριν καταφέρετε να αποκτήσετε πραγματικά αυτή τη μοναδική δύναμη, είναι σημαντικό να αναδυθείτε πάνω από τον πόνο σας και γενικότερα, από τα αισθήματα ανεπάρκειας…. και είναι λογικό.

Σκεφτείτε το: Πώς αλλιώς περιμένετε να θεραπεύσετε τους άλλους αν δεν έχετε θεραπεύσει πρώτα τον εαυτό σας? Εξάλλου, ο Χείρωνας είναι ο θεραπευτής των πληγωμένων!

Προκειμένου να κατανοήσετε τον ανάδρομο Χείρωνα, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι σημαίνει ο Χείρωνας στον Κριό.

Χείρωνας στον Κριό: 18 /2/ 2019 – 14 /4/ 2027

Αφού ταξίδεψε για επτά χρόνια μέσα από τα βάθη των μυστικιστικών Ιχθύων, ο Χείρωνας μπήκε στον Κριό-με κυβερνήτη πλανήτη του τον Άρη- τον Φεβρουάριο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027. Στους Ιχθύες, ο Χείρωνας, προήγαγε την επούλωση μέσω της δημιουργικότητας, της αυτό εκδήλωσης και της φαντασίας, διδάσκοντας τους πάντες το αληθινό νόημα, της παγκόσμιας αγάπης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Στον Κριό όμως ο Χείρωνας, διδάσκει στον καθένα πώς να αξιοποιήσει την προσωπική του ταυτότητα…. τόσο ατρόμητα, όσο και απροκάλυπτα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι το μότο του Κριού, είναι το : “Είμαι”! Γιατί ακριβώς αυτό θα μάθετε πως πρέπει να αγκαλιάσετε. Αυτή η διέλευση, πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του Κριού.

Είναι εντελώς ευθυγραμμισμένη με τον ατομικό σας σκοπό και την προσωπική σας αλήθεια, σ’ αυτή τη ζωή. Ο Χείρωνας στον Κριό, βρίσκεται για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τον πολεμιστή μέσα σας και να μάθετε τελικά να πιστεύετε στον εαυτό σας.

μελλοντολόγος

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Ανάδρομο Χείρωνα προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σκεφτείτε τα εξής: Ποιοι είσαστε χωρίς την επιρροή του κόσμου που σας περιβάλλει? Είστε αληθινοί με τις επιθυμίες της καρδιάς σας? Τι σας εμποδίζει, να σταθείτε στις δικές σας δυνάμεις?

Ο Χείρωνας στον Κριό πρόκειται να σας υποστηρίξει, παρά τις απόψεις όλων των άλλων. Ήρθε η ώρα να είσαστε ακριβώς, αυτοί που είστε. Αγαπήστε τον εαυτό σας και περπατήστε το δικό σας μονοπάτι.

Ανάδρομος Χείρωνας στον Κριό : 8 Ιουλίου – 12 Δεκεμβρίου 2019

Τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε από τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό? Όταν ο σύνθετος αυτός κομήτης επιβραδύνεται, η ουσία του τονίζεται σε μεγάλο βαθμό. Αλλά εκτός αυτού, αυτός ο ανάδρομος κύκλος, θα σας δώσει την ευκαιρία να ενώσετε τις τελείες, στα πράγματα που χρειάζονται επούλωση μέσα σας. Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε απ’ αυτές τις πληγές? Αυτή είναι η ευκαιρία σας, να ξεκινήσετε και πάλι.

zodia-astra-tarot

Για παράδειγμα, αν οι δικές σας ανασφάλειες σας κάνουν να νιώθετε στάσιμοι στην πορεία σας ή ίσως απεγνωσμένα ανήσυχοι, ο ανάδρομος Χείρωνας θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.

Πείτε αντίο στα οδυνηρά πρότυπα, που κάποτε κατέπνιγαν την προσωπική σας ανάπτυξη και την ατομική σας αλήθεια. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι πιθανότατα θ’ αντιμετωπίσετε καταστάσεις, που κάποτε σας έφερναν θυμό….. αλλά ξέρετε ότι είναι μόνο, ένα μέρος της όλης διαδικασίας.

FACEBOOK (1)

Ο ανάδρομος Χείρωνας, θέλει να σας βοηθήσει να αισθανθείτε και πάλι ολοκληρωμένοι… και σ’ ένα πολεμιστή όπως ο Κριός, ακόμα περισσότερο. Βρείτε τη θέληση και διατηρήστε το κουράγιο σας.

Έχετε δικαίωμα στην αυτοπεποίθησή σας…. και μπορείτε να γιορτάσετε τις νίκες σας, ανεξάρτητα από το πόσο “ενοχλητικό” μπορεί να φανεί σε κάποιους. Απολαύστε το μεγαλείο σας….και αγωνιστείτε για το δικαίωμά σας ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας. Το αξίζετε!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Ανάδρομο Χείρωνα προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις