Ανάδρομο Σαββατοκύριακο 30-31/01

imerisies-19314-oneirokriths

Ανάδρομο Σαββατοκύριακο 30-31/01 .

Ανάδρομο Σαββατοκύριακο : Αυτό το σαββατοκυριακο κλείνει τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς…

Και ανοίγει με τον Ερμή στις τελευταίες του στιγμές σε ορθή πορεία.

Θα αρχίσει να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ξεπερνώντας και την εποχή αυτού του ζωδίου!

zodia-taro-45

Η Σελήνη στον Λέοντα, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή και σε όψη χιαστί με τους Πλούτωνα και Αφροδίτη. Η συλλογική διάθεση διέπεται από τον αντίκτυπο της Πανσελήνου… Και παράσχει σε όλους την ευκαιρία να κατανοήσουν τη διαφορά ανάμεσα σε όσα σκέφτονται και νιώθουν, επί παντός επιστητού. Ειδικά αυτή τη στιγμή, που το «δράμα» έχει προσγειωθεί και σταμάτησε να τροχοδρομεί!

Στη διάρκεια του Σαββάτου ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Αμέσως μετά, η Σελήνη περνά στα εδάφη της Παρθένου που κυβερνά ο επικοινωνιακός πλανήτης. Σύντομα θα βρεθεί στο κέντρο ενός εξαγώνου του Χείρωνα με τον Κρόνο. Παράλληλα, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ανάδρομο Σαββατοκύριακο 30-31/01

Να είστε αυθεντικοί. Να φέρεστε γνήσια και όπως νιώθετε, ακόμα κι αν γίνετε παροδικά κυκλοθυμικοί. Σημασία δεν έχει μόνο να είστε ειλικρινείς, έχει και το πώς διαμορφώνεστε για τη συνέχεια. Όπου κι αν «βρεθείτε», να έχετε τον εαυτό σας μαζί σας!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη στον Ταύρο. Εδώ ο πολεμιστής πλανήτης ξέρει πώς να εντοπίζει τις πιο απολαυστικές και ευχάριστες διαδρομές. Να το λάβετε υπόψιν στις δράσεις σας, ώστε να αποκομίσετε όλα τα λαχταριστά!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Μισελλί – Μαντεία Αγάπης Φεβρουάριος 2021

taro-zodia-098

Αναδρομο Σαββατοκύριακο 30-31/01

Την Κυριακή, η Σελήνη στην Παρθένο θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Λόγω του ανάδρομου Ερμή, είναι πιθανό να νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε εσείς, θα νιώθουν άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας. Μπορεί να είναι εριστικές οι όποιες χρονικές απώλειες, αυτές οι αμφιταλαντεύσεις!

Η Σελήνη στην Παρθένο είναι τελειομανής ή κατανοητική. Γι’ αυτό θα κερδίσετε περισσότερα με λίγη επιπλέον πρόληψη και εκτίμηση, ώστε να έχετε ήρεμες επαφές. Όταν γίνονται συνετά, αποπνέουν μια γλυκύτητα. Προτιμήστε να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν και να ακολουθήσετε τη ροή τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ανάδρομο Σαββατοκύριακο 30-31/01

Η Σελήνη θα προωθηθεί σε τρίγωνα με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη. Αυτές οι όψεις θα σας προσδώσουν βαθιά ικανοποίηση, ακόμα και ενδυνάμωση. Τη νύχτα, ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο  με τον Άρη. Αν και η διάθεση είναι πιο δραστική και προσγειωμένη, επηρεάζεται ακόμη από την αναστροφή πορείας του Ερμή.

Θα είναι καλό να έχουν μια τάξη και σταθερή αφετηρία οι κινήσεις σας… Αν δίνετε χρόνο στις προκλήσεις να ξεδιπλωθούν, θα τιθασεύσετε τις όποιες αναστατώσεις!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος