Αναδρομος Ερμης τετραγωνο Πλουτωνα Πεμπτη 24/09

sxeseis-xwrismos-antrwn

24 Σεπτεμβρίου- Ο Ανάδρομος Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.

Αυτό το ανάδρομο πέρασμα του Ερμή σημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν κατά το πρώτο πέρασμα του μπορεί να εμφανισθούν και πάλι έστω έχοντας άλλη μορφή.

Οσες καταστάσεις έχουν μείνει ακόμα ατελείωτες θα πρέπει να ολοκληρωθούν πλήρως τώρα.

Επίσης κάποιες καταστάσεις που θα εμφανισθούν και πάλι αλλά με διαφορετική μορφή θα σας οδηγήσουν σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά της πρώτης εμφάνισης τους φυσικά. Μιας και θα ξυπνήσουν μέσα σας οι όποιες εμμονές έχετε καλό θα ήταν να της αξιοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη δυναμική τους εστιάζοντας σε θετικές καταστάσεις ή σε δημιουργικά έργα.

zodia-taro-45

Η επικοινωνία μάλλον θα αποτελέσει το βασικό σας όχημα για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και το πιο πιθανό είναι να έχει την μορφή του εκφοβισμού ή των επιχειρημάτων.

Η γενική αντίληψη για τα πράγματα γύρω σας πρόκειται επίσης να αλλάξει δραματικά με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να δείτε λεπτομέρειες και άλλα ζητήματα που δεν είδατε καθαρά ή καθόλου την πρώτη φορά.

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Αν η αλλαγή της αντίληψη σας επιφέρει ένα αίσθημα εξαγνισμού και καλυτέρευσης , καλό θα ήταν τότε να βρείτε ποια είναι τα τοξικά στοιχεία που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας και να απαλλαγείτε από αυτά οριστικά , όπως ακόμη και να αφήσετε πίσω σας αντιλήψεις- πεποιθήσεις-αντιδράσεις που δεν σας φέρνουν θετικά αποτελέσματα ή που δεν είναι πλέον εφικτά στο παρών.

zwdia

Είναι πάρα πολύ σημαντικό ακόμη να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε το αίτιο της τοξικότητας που είχατε ώστε να το διορθώσετε και φυσικά να μην φτάσετε κάποια στιγμή στο μέλλον, λόγω της ανικανότητας στο να απαντήσετε στο γιατί γίνατε έτσι…. να ρίξετε το φταίξιμο στους άλλους ή να καταντήσετε παρανοϊκοί.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

 

Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας συνέχεια και δείτε μέσα στους άλλους , στον εαυτό σας και στον κόσμο γενικότερα. Μπορεί μερικές φορές αυτό που θα ανακαλύψετε να είναι κάπως δύσκολο αρχικά να το αποδεχτείτε αλλά τελικά θα σας ωφελήσει διότι θα γνωρίζετε την αλήθεια και θα ξέρετε τι φταίει ώστε να είστε σε θέση να διορθώσετε όποια κατάσταση δεν πάει καλά.

zodia-astra-tarot