Αναζητήστε την ΑΓΑΠΗ 10-11/06

zwdio-parthenos-afroditi

Αναζητήστε την ΑΓΑΠΗ 10-11/06 .

Αναζητήστε την ΑΓΑΠΗ : Η υδάτινη Σελήνη των Ιχθύων κινείται ανάμεσα σε μια σύνοδο με τον Κρόνο και μιας όψης χιαστί, με τον παθιασμένο Άρη στον πύρινο Λέοντα.

Υπάρχει συνεχής ροή, αλλά και αλλαγή κάποιων καταστάσεων. Η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτή τη διάθεση θα σας προσπεράσει… αν δεν την αρπάξετε γρήγορα, ενθαρρύνοντας τη διασκέδαση.

Ο Δίδυμος Ήλιος τελειοποιεί ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, αργά την Παρασκευή, ξημερώματα Σαββάτου.

zodia-taro-45

Ίσως αυτό που πραγματοποιούμε να είναι αποτέλεσμα των εμπειριών μας και της θετικής προσαρμογής της στάσης μας, απέναντι στις μελλοντικές πιθανότητες. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη των Ιχθύων μετακινείται από το εξάγωνο με τον Ουρανό σε μια σύνοδο με τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα! Μια ευχάριστη έκπληξη; Σίγουρα υπάρχει μια ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Είναι επίσης δυνατό να μετατρέψουμε το άγχος, σε μια ακριβή κατανόηση των εσωτερικών μας λειτουργιών. Αναζητήστε την ΑΓΑΠΗ. Η Αφροδίτη στον Λέοντα περνά μεγάλο μέρος του Σαββατοκύριακου σε τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο – ακριβώς την Κυριακή. Η επιθυμία περιπλέκεται λόγω των διαφορών ανάμεσα στις ουσιαστικές αξίες και στο δράμα του να θέλουμε αυτό που θέλουμε.

taro-provlepseis-01

Αναζητήστε την ΑΓΑΠΗ 10-11/06 .

Και τα θέλουμε όλα – αλλά είναι αυτό το σωστό για εμάς; Μπορεί να θέλουμε επίσης, περισσότερα για τους άλλους. Ο Λέων είναι γενναιόδωρος και αισιόδοξος. Παρασκευή και Σάββατο, ο Ερμής κινείται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου που κυβερνά η Αφροδίτη.

Νωρίς την Κυριακή μεταβαίνει στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους. Αυτές οι επιρροές μαζί, δημιουργούν έναν ασυνήθιστο συνδυασμό που δημιουργεί… ή μια άσχημη κατάσταση.. ή μια τέλεια λύση – αν είστε προσεκτικοί και κινηθείτε με επίγνωση. Υπάρχουν τρόποι για να χειραγωγήσετε την επιθυμία σας για περισσότερα, μέσα από ενορχηστρωμένες ενέργειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Δώστε προσοχή.. και οι ισχυρές λύσεις θα σταθεροποιηθούν. Νωρίς την Κυριακή, ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω ακριβώς στην ώρα του για να τριγωνίσει τον Ερμή που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου. Συνεχίζεται το τρίγωνο καθώς ο Ερμής κάνει την κίνησή του, σταθεροποιώντας τις αισθήσεις και δημιουργώντας την ικανότητα για στοχαστική αλλαγή.

Η Σελήνη των Ιχθύων ενώνεται σε ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή, καθώς μεταβαίνει στον Κριό. Οι καταλήξεις και τα νέα ξεκινήματα εμφανίζονται στις επικοινωνίες, τη στάση, τις απόψεις μας – στα πάντα. Έχουμε όλη τη διάθεση να δώσουμε προσοχή – και η προσοχή υποστηρίζει την ανάπτυξη και την αλλαγή.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

κρυσταλλομαντεία

Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό τριγωνίζει την Αφροδίτη στο μεσοδιάστημα του μακροχρόνιου εξάγωνου Δία/Κρόνου. Η περίοδος της επιθυμίας μας για περισσότερα τελειώνει… με μια ενεργή διάθεση για μάθηση και διδασκαλία, που αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις της ανάπτυξης και της αλλαγής. Και η αίσθηση είναι υπέροχη!

Η ευχαρίστηση είναι ένα καταπληκτικό κίνητρο. Η Σελήνη του Κριού κατευθύνεται επίσης σε τρίγωνο με τον Άρη στο Λέοντα, ακριβώς τη νύχτα. Η ευχαρίστηση κινητοποιεί τη διάθεση, που πυροδοτεί την κίνηση. Δώστε προσοχή σε όλες τις αισθήσεις σας, όπως και στην επικοινωνία σας… ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το τι αισθάνεστε ή πώς αισθάνεστε. Πάρτε τις πληροφορίες όπως έρχονται. Μπορεί να γίνουν κατανοητές, καθώς τις επεξεργάζεστε στο μυαλό σας με την πάροδο του χρόνου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis