Αναπόφευκτες εντάσεις με καταστάσεις απο το παρελθόν 22-25/07

aposyndetheite-apo-tin-agapi

Αναπόφευκτες εντάσεις με καταστάσεις απο το παρελθόν 22-25/07 .

Αναπόφευκτες εντάσεις : 22 Ιουλίου – Ερμής σε ορθή πορεία εξάγωνο Ουρανός (10:27 μ. Καρκίνου / Ταύρου) .

Υπάρχει δυνατότητα για λαμπρότητα και ενθουσιασμό, μ’ αυτήν τη διέλευση! Μπορεί να είστε περισσότερο αυθόρμητοι, αισιόδοξοι και εκκεντρικοί από το συνηθισμένο.

Αν είστε συνηθισμένοι σε έναν αρκετά προβλέψιμο τρόπο ζωής, είναι μια στιγμή που μπορεί να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι εντελώς έξω από το χαρακτήρα σας.

zodia-taro-45

Αν είστε συνήθως εξωφρενικοί, φανατικοί και παρορμητικοί, αυτή η διέλευση μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για να εκφραστείτε. Μπορεί να έχετε μια αυξημένη ικανότητα να είστε ανοιχτόμυαλοι, αν προσπαθήσετε ν’ ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και υπάρχει η πιθανότητα να έχετε μια εμπειρία, όταν οι απαντήσεις και οι συνειδητοποιήσεις σας, μπαίνουν σε εφαρμογή.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να είστε ψυχικά ανήσυχοι, έτσι ώστε να δυσκολεύεστε να επιβραδύνετε τις σκέψεις σας ή να ασκήσετε σοβαρά τις ευθύνες σας. Το εύρος της προσοχής σας μπορεί να μειωθεί για μερικές ημέρες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/07 DESTE Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Ιούλιος 20

zodia-astra-tarot

23 Ιουλίου – Η μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή

Ο Ερμής φτάνει τη μεγαλύτερη επιμήκυνση του από τον Ήλιο σήμερα… που σημαίνει ότι είναι τόσο μακριά από τον Ήλιο όσο γίνεται (από τη σκοπιά της Γης). Ο Ερμής είναι το πρωινό αστέρι, που σημαίνει ότι είναι ορατός στον Ανατολικό ουρανό, λίγο πριν την ανατολή του ηλίου… που συμβαίνει αφού ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και λίγες μέρες πριν φύγει από τη σκιά της ανάδρομης κίνησής του.

Οι σκέψεις, η ευαισθητοποίηση και η λήψη αποφάσεων τείνουν να είναι σαφέστερες και η πορεία σας προς τα εμπρός μπορεί να είναι ευκολότερη. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να συλλογιστείτε τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει τους τελευταίους δύο μήνες και να ολοκληρώσετε σχέδια για τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής των.

μελλοντολόγος

Αν νιώθατε σύγχυση ή απογοήτευση κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και θα έχουν περισσότερο νόημα τώρα. Δείτε αυτό το διάστημα, σαν μια εποχή νέας προοπτικής και συνειδητοποίησης.

Ακολουθούν οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου του Ερμή

Ο Ερμής μπαίνει στη Σκιά: 22 Ιουνίου – 05,29 μοίρες Καρκίνου

Η μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή/ Ήλιου (σαν Βραδινό Αστέρι): 4 Ιουνίου – 08,14 μοίρες Καρκίνου

Στατικός ανάδρομος Ερμής: 18 Ιουνίου – 14,45 μοίρες Καρκίνου

Ανάδρομος Ερμής, σύνοδος Ήλιος : 30 Ιουνίου – 09,44 μοίρες Καρκίνου

Ερμής ορθή πορεία: 12 Ιουλίου – 05,29 μοίρες Καρκίνου

Η μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή/ Ήλιου (σαν Πρωινό Αστέρι ): 23 Ιουλίου – 10,50 μοίρες Καρκίνου

Ο Ερμής αφήνει τη Σκιά: 26 Ιουλίου – 14,45 μοίρες Καρκίνου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

25 Ιουλίου- Ο Άρης μπαίνει στη Σκιά (15,14 μοίρες Κριού ως τις 2 Ιανουαρίου 2021)

Ο Άρης μπαίνει τώρα στην Ανάδρομη Σκιά – την περιοχή του ζωδιακού κύκλου, όπου θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του. Ακριβώς όπως και με τον Ερμή όταν είχε μπει στην Ανάδρομη Σκιά, θα αρχίσετε να αισθάνεστε όλο και περισσότερο τα αποτελέσματα της επερχόμενης ανάδρομης κίνησης του Άρη, τους επόμενους δύο μήνες.

Η αναδρομή του Άρη μπορεί να αυξήσει – ή να μειώσει- τα πράγματα που σχετίζονται μ’ αυτόν: θυμός, σωματική ενέργεια, κίνητρα, σεξουαλική ενέργεια κ.λπ. Το σημαντικό όμως που πρέπει να θυμάστε είναι πως (όπως και με όλες τις ανάδρομες κινήσεις των πλανητών) η αναδρομή του Άρη θα απαιτήσει την επανεξέταση ή την επανάληψη, όσων ρυθμίζει ο Άρης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/07 DESTE Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Ιούλιος 20

κρυσταλλομαντεία

Έτσι, τα θέματα που είναι σχετικά με τον Άρη αναδύονται στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου Σκιάς και πιθανό να χρειαστεί να ξανασχεδιαστούν αργότερα… όταν ο Άρης γυρίσει σε ορθή πορεία.

Για παράδειγμα, μπορεί να αισθάνεστε πως είναι επείγον να προβείτε σε ενέργειες που καταλήγουν να επανεξεταστούν ή να ανακατευθυνθούν αργότερα (κατά τη διάρκεια ή μετά την περίοδο της αναδρομής). Μπορεί να αισθάνεστε έντονα παρακινημένοι, εστιασμένοι και ενθουσιασμένοι για να σημειώσετε πρόοδο στα σχέδια και τις ιδέες που έχετε σκεφτεί, αν και πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές σ’ αυτά τα σχέδια, ενώ ο Άρης είναι ανάδρομος. Θα αισθάνεστε λιγότερη ασφάλεια, λόγω της πίεσης και του άγχους. Μπορεί να γίνετε περισσότερο επιρρεπής στην εχθρότητα, τον θυμό, τη σεξουαλική ενέργεια, την απογοήτευση ή την άμυνα απέναντι στους άλλους. Αυτή η ένταση θα γίνει αναπόφευκτη κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, αναγκάζοντάς σας να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις που είχαν αρχίζει να δημιουργούνται εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

25 Ιουλίου- Ο Άρης μπαίνει στη Σκιά (15,14 μοίρες Κριού ως τις 2 Ιανουαρίου 2021)

Από την άλλη πλευρά, μπορεί οι εντάσεις να μειωθούν ξαφνικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως το ήρεμο κέντρο ενός τυφώνα, δίνοντάς σας μια περίοδο «παύσης πυρός» για να επανεξετάσετε τη θέση σας και να αποφασίσετε ποιες μάχες είναι αρκετά σημαντικές για να αγωνιστείτε… και ποιες είναι καλύτερα να τις εγκαταλείψετε. Η φυσική σας ενέργεια μπορεί επίσης να αυξηθεί ή να μειωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ακολουθούν οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου του Άρη

Ο Άρης μπαίνει στη Σκιά: 25 Ιουλίου

Στατική ανάδρομη κίνηση του Άρη: 9 Σεπτεμβρίου

Άρης αντίθεση Ήλιος: 13 Οκτωβρίου

Στατική ορθή πορεία Άρη: 13 Νοεμβρίου

Ο Άρης φεύγει από τη Σκιά: 2 Ιανουαρίου 2021

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66