Ανεξερεύνητα μυστικά που πρέπει να ειπωθούν 21-22/05

erwtikes-1314

Ανεξερεύνητα μυστικά που πρέπει να ειπωθούν 21-22/05 .

Ανεξερεύνητα μυστικά  : Παρασκευή βράδυ, ο Ήλιος μετακινείται από τον Ταύρο στους Διδύμους, για μια σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (ακριβώς μεσημέρι Σαββάτου).

Ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους, αλλά δεν είναι ευθυγραμμισμένος αυτή τη στιγμή. Όμως οι λεπτομέρειες, συνεχίζουν να έρχονται… και είναι σημαντικές, σχετικές.

Στη συνέχεια, ο Ήλιος στους Διδύμους, κατευθύνεται για ένα εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, ακριβώς τη Δευτέρα το πρωί.

zodia-taro-45

Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται, καθώς το νόημα γίνεται κομμάτια και στη συνέχεια επιστρέφει στην αρχική του θέση. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα από όλες τις πλευρές ΚΑΙ να δώσουμε νέο νόημα στα παλιά γεγονότα. Έρχονται ανακοινώσεις! Η αέρινη Σελήνη στον Υδροχόο από την Παρασκευή το βράδυ είναι στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Ουρανό (ακριβώς το Σάββατο). Ακούμε πολλά, αλλά δεν είναι παρήγορα.

Όχι τώρα πάντως. Είναι όμως αναζωογονητικά. Μόλις τα πράγματα γίνουν σταδιακά κατανοητά, τότε θα μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε όλα μαζί για να βγάλουμε νόημα. Η Αφροδίτη στον Κριό κινείται σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο όλο το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ανεξερεύνητα μυστικά που πρέπει να ειπωθούν 21-22/05 .

Οι νέες επιθυμίες είναι φυσικές και είμαστε έτοιμοι να τις προχωρήσουμε… ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος χρόνος και επιμονή. Ίσως ΤΩΡΑ έφτασε επιτέλους η ώρα! Ο Άρης στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα (ακριβώς Κυριακή απόγευμα), επομένως η δράση είναι ισχυρή και σκοτεινή. Κάντε το σωστό όταν ανοίξει αυτό το παράθυρο.

Όχι όμως με ευκαιριακό τρόπο… αλλά με τον τρόπο που αναγνωρίζετε το βέλτιστο συνδυασμό παραγόντων όταν τον βλέπετε! Δηλαδή με έναν εμπνευσμένο και καθηλωτικό τρόπο! Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Υδροχόου κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Κρόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

Ανεξερευνητα μυστικά που πρέπει να ειπωθούν 21-22/05 .

Αυτό είναι πιθανότατα το βέλτιστο σημείο. Θεμελιώστε το, αλλά κάντε το σωστά. Η έμπνευση συμβαδίζει με τη ροή. Όταν ψάχνετε για το νόημα πίσω από τον πόνο, οι πράξεις του καθενός έχουν νόημα. Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη μεταβαίνει από τον Υδροχόο στους Ιχθύες. Τετραγωνίζει τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο των Διδύμων.

Αναμένετε πονηριές κι εξαπατήσεις – αλλά του τύπου που οδηγούν τελικά στη δημιουργία νοήματος, σε ουσιώδη δράση και αλλαγή προτύπων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ερμής επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Τι ξέρετε; Τι γνωρίζατε μέχρι τώρα;

Αντί να αντιστέκεστε πεισματικά χωρίς να κάνετε πίσω… δοκιμάστε να διερευνήσετε τι ανεξερεύνητα μυστικά κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Επειδή κάτι βαθυστόχαστο υπάρχει εκεί.. και πρέπει να ειπωθεί ή να επαναληφθεί !

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA