Ανοιξιάτικες δονήσεις και βαθιά συναισθήματα – Πανσέληνος στην Παρθένο 18/03

erwtikes-2414

Ανοιξιάτικες δονήσεις και βαθιά συναισθήματα – Πανσέληνος στην Παρθένο 18/03 .

Ανοιξιάτικες δονήσεις : Το πνευματικό νόημα «της Πανσελήνου του σκουληκιού» στην Παρθένο .

Μεγαλύτερες μέρες, πιο ζεστές νύχτες και ανοιξιάτικες εκπομπές μαραθωνίου στο Netflix… μπορεί να είναι τα πρώτα σημάδια της νέας σεζόν! Όμως η πανσέληνος του Μαρτίου, θα αναζωογονήσει όλες τις ανοιξιάτικες δονήσεις που οδηγούν στην Εαρινή Ισημερία.

Η άφιξή της πανσελήνου στην λεπτομερή Παρθένο στις 18 Μαρτίου, προσφέρει σε όλους μας μια αναλυτική προσέγγιση για την επίτευξη των στόχων και τον προβληματισμό σχετικά με τα βαθιά συναισθήματά μας.

zodia-taro-45

Σκεφτείτε την σαν ένα διάλειμμα από τα δραματικά συναισθήματα που συνοδεύονταν από την υδάτινη ενέργεια της εποχής των Ιχθύων. Είναι μια ευκαιρία να θέσετε σε κίνηση τα σχέδιά σας και να αποκομίσετε τα οφέλη από όλη τη σκιώδη δουλειά που κάνετε τον τελευταίο καιρό. Επομένως είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το πνευματικό νόημα πίσω από την πανσέληνο του Μαρτίου 2022.

Οι πανσέληνοι οριστικοποιούν το τέλος του σεληνιακού κύκλου, όταν η σελήνη είναι πιο φωτεινή και πιο ορατή. Στην αστρολογία, η ενέργεια της πανσελήνου αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση, τη δράση και τη συναισθηματική απελευθέρωση – αυξάνοντας τις εντάσεις και εντείνοντας τα συναισθήματα. Αν και είναι δραματική, η συγκεκριμένη πανσέληνος μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή κάθαρσης, καθώς αντιμετωπίζετε τα συναισθήματά σας και αφήνετε εκείνα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

zodia-zvdia-22

Ανοιξιάτικες δονήσεις και βαθιά συναισθήματα – Πανσέληνος στην Παρθένο 18/03 .

Η πανσέληνος συχνά αποκαλύπτει ένα σημείο καμπής ή μια συνειδητοποίηση γύρω από το πόσο μακριά έχουμε φτάσει.Είναι μια αυξημένη συναισθηματική στιγμή λόγω των δύο φωτεινών σωμάτων που πλαισιώνουν τη γη, τα οποία μπορεί να νιώθουμε πως μας τραβάνε προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις: να νιώθουμε συναισθηματικά δεκτικοί και να νιώθουμε όπου χρειάζεται να παραστεί ανάγκη.

Αν και η αναβάθμιση είναι συνήθως η ατμόσφαιρα της νέας σελήνης, η πανσέληνος του Μαρτίου είναι η τελευταία πριν από την επίσημη άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σημαντικό να συγχρονιστείτε με τις προθέσεις και τα σχέδιά σας για το μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ποια είναι η πνευματική έννοια της πανσελήνου του σκουληκιού;

Η πανσέληνος του Μαρτίου 2022 πήρε το όνομά της από τους γαιοσκώληκες που βγαίνουν από το έδαφος με τα πρώτα σημάδια της άνοιξης. Άλλα ονόματα για την πανσέληνο του Μαρτίου περιλαμβάνουν : «πανσέληνος της ζάχαρης» που αναφέρεται στη ροή χυμού ζάχαρης του σφένδαμου και «πανσέληνος της σαρακοστής» όταν η πανσέληνος Μαρτίου πέφτει πριν από την Εαρινή Ισημερία.

Ενώ τα παρατσούκλια για την πανσέληνο του Μαρτίου αναφέρονται στον ερχομό της άνοιξης, η πνευματική της σημασία σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και απόρριψη παλιών συνηθειών… με την ελπίδα μιας καλύτερης και σοφότερης εκδοχής του εαυτού μας. Το πνευματικό νόημα πίσω από την πανσέληνο είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή, καθώς η γη ξεπαγώνει, μαλακώνει και η ζωή αναδύεται στο βόρειο ημισφαίριο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/03 Κρυφός έρωτας – Μυστικά και λάθη

κρυσταλλομαντεία

Ανοιξιάτικες δονήσεις και βαθιά συναισθήματα – Πανσέληνος στην Παρθένο 18/03 .

Η πολυσύχναστη ενέργεια της καινοτομίας που υπόσχεται η φύση καθώς προσδοκά την άνοιξη, είναι επίσης μια επιβεβαίωση ότι οι ζωές μας θα έχουν περισσότερη ζωντάνια, ελπίδα και κατεύθυνση.

Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος εμφανίζεται στο εξαιρετικά οργανωμένο ζώδιο της Παρθένου, προετοιμαστείτε να νιώσετε κίνητρα για να καθαρίσετε την ντουλάπα σας, να αναδιατάξετε το δωμάτιό σας και να δημιουργήσετε έναν οδικό χάρτη επιτυχίας.

Οι Παρθένοι συνδέονται με τον προγραμματισμό, την προετοιμασία και την εστίαση στις λεπτομέρειες. Παρομοίως αυτή η πανσέληνος, είναι μια ιδανική στιγμή για να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Είναι επίσης μια στιγμή για να κόψετε τις κακές σας συνήθειες. Αυτό συμβαίνει επειδή η Παρθένος κυβερνάται από τον 6ο Οίκο της ρουτίνας, καθιστώντας καλή ιδέα να κόψετε τους δεσμούς με πράγματα που σας καθυστερούν και να πραγματοποιήσετε τα μεγάλα όνειρα που σχεδιάσατε και ονειρευτήκατε, κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων.

taro-zodia-76

Πώς να εργαστείτε με την ενέργεια της Πανσελήνου

Η πανσέληνος του Μαρτίου συνοδεύεται από μια αρμονική όψη εξάγωνου μεταξύ του Ήλιου στους ονειροπόλους Ιχθύες και του Πλούτωνα στον εργατικό Αιγόκερω, προσθέτοντας στις φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχετε για την επαγγελματική σας ζωή. Με τις σημαντικές επιρροές της γης που τροφοδοτούν αυτή την πανσέληνο, είναι η ιδανική στιγμή για να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των ερωτικών και φιλικών σχέσεων, όπως και της δημόσιας εικόνας σας.

Αν θέλετε να εξακριβώσετε τι σκέφτεται ο εργοδότης σας, ακολουθήστε μια λογική προσέγγιση. Μέσα από σκόπιμα τελετουργικά, μπορείτε να βάλετε τάξη στον χώρο των ονείρων σας. Βρείτε τρόπους ώστε να είστε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ανοιξιάτικες δονήσεις και βαθιά συναισθήματα – Πανσέληνος στην Παρθένο 18/03 .

Επαγγελματική συμβουλή: Κρατήστε τα θέματα που θέλετε να εκδηλώσετε ξέχωρα από το κανονικό σας ημερολόγιο για να μην επηρεαστούν οι ελπίδες σας για το μέλλον, από τυχόν ανησυχητικές σκέψεις ή αμφιβολίες.

Μπορείτε επίσης να μπείτε στη ροή της Παρθένου με τον πιο κλασικό τρόπο: την οργάνωση. Δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου, για το πού μπορείτε να εξυπηρετήσετε και να βοηθήσετε τους άλλους περισσότερο, πού μπορείτε να είστε πιο συμπονετικοί και πού μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερη οργάνωση στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/03 Κρυφός έρωτας – Μυστικά και λάθη

dream

Ένας άλλος τρόπος για να αποκομίσετε τα οφέλη της πανσελήνου είναι να φυτέψετε κυριολεκτικά σπόρους. Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, γι’ αυτό

συνδεθείτε με το στοιχείο της γης μέσω της κηπουρικής ή φυτεύοντας σε γλάστρες φυτά και βότανα. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να δείξετε ευγνωμοσύνη στη φύση, περπατώντας ξυπόλητοι, συνδεόμενοι με τη γη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065