Αν έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους τότε θα υπάρξει μαγεία 08-09/01

erwtas_large2

Αν έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους τότε θα υπάρξει μαγεία 08-09/01 .

Αν έρθετε πιο κοντά  : Το Σαββατοκύριακο, ο Άρης στον Τοξότη προχωράει για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ερμής στον Υδροχόο, πυροδοτεί το περασμένο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού.

Αυτό που κάνουμε είναι θολό ή ασαφές και είναι πιθανό να ενοχλήσει τα σχέδιά μας.

Ωστόσο, ο Ήλιος του Αιγόκερω κάνει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη το απόγευμα του Σαββάτου και κατευθύνεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

zodia-taro-45

Επιπλέον, ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Χείρωνα όλο το Σαββατοκύριακο. Πείτε την αλήθεια, δράστε με την αλήθεια και θα καταλάβετε καλύτερα ποια μονοπάτια οδηγούν στην ανάπτυξη, καθώς και την πίστη να εξερευνήσετε ό,τι είναι δυνατό. Να είστε αληθινοί, με τον εαυτό σας και τους άλλους… και θα ανακαλύψετε τι διασκεδαστικό υπάρχει και ποια ευχαρίστηση ή ικανοποίηση, είναι δυνατή.

Μην επικρίνετε τον εαυτό σας αν βιώσετε μια λιγότερο τέλεια στιγμή. Υπάρχει μια παρόρμηση που ευχαριστεί τους ανθρώπους για να συνδεθούν. Όμως αν προσποιηθείτε πως είστε κάτι που δεν είστε ή νιώθετε κάτι που δεν συμβαίνει πραγματικά, δεν θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Η ακεραιότητα είναι το κλειδί. Το βράδυ της Παρασκευής μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ευάλωτοι καθώς η Σελήνη είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αν έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους τότε θα υπάρξει μαγεία 08-09/01 .

Ωστόσο, αν επιμείνετε κοιτώντας το έπαθλο, υπάρχει μια νίκη που είναι εφικτή, κάπου εκεί! Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα όλο το Σαββατοκύριακο και οι συνδέσεις ανθίζουν – αν έχουμε πίστη και συνεχίσουμε. Η Σελήνη του Κριού το βράδυ του Σαββάτου κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Ερμή. Αυτή είναι σε μεγάλο βαθμό μια διαδρομή προς την ικανοποίηση, με το να δραστηριοποιηθείτε.

Να κάνετε όμως τι; Να κινηθείτε… να χορέψετε να τρέξετε; Μπορεί όμως όλο αυτό να είναι απλά μια μεταφορά…. αφού εμπλέκεται ο Ερμής. Αφήστε το μυαλό σας να τρέξει περιπλανώμενο στις περιοχές που πραγματικά σας καλούν. Είναι θεραπευτικό. Είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη. Η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και μας πηγαίνει κάπου ικανοποιητικά. Ακολουθήστε τις ενδείξεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

xartomanteia

Αν έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους τότε θα υπάρξει μαγεία 08-09/01 .

Την Κυριακή, η Σελήνη του Κριού τετραγωνίζει την Αφροδίτη και ο Ήλιος συνεχίζει να τριγωνίζει τον Άρη που είναι κυβερνήτης του Κριού. Τη νύχτα, η Σελήνη τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. Περάστε την ημέρα εξερευνώντας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Αν μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σας, τότε θα υπάρξει μαγεία. Η ατμοσφαιρική διάθεση απορροφά δύναμη, φορτίζει με ευεξία… ακόμα κι αν είστε εξαντλημένοι.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά και τελειώνει με την όψη Σελήνης-Πλούτωνα. Τι σας τροφοδοτεί; Παίρνετε αυτό που χρειάζεστε για να έχετε ενέργεια και να συνεχίσετε; Ο Άρης στον Τοξότη παρέχει τα πόδια και ο Ερμής στον Υδροχόο είναι η ιδιοφυΐα που μας επιτρέπει να δούμε πέρα από τους συνηθισμένους ύποπτους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

zodia-zvdia-75

Αν ερθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους τότε θα υπάρξει μαγεία 08-09/01 .

Όμως η διάθεση βρίσκεται στη Σελήνη, γι’ αυτό δώστε προσοχή καθώς μας δείχνει αυτό που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Ο Ήλιος που οδεύει προς ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνει μια ενότητα που κεφαλαιοποιεί τη σύνδεση και την πίστη στον εαυτό μας.

Προσφέρει επίσης την πίστη ότι μπορούμε να συνδεθούμε… και την ευκαιρία να το κάνουμε. Ψάξτε για τις επιλογές!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA