Απογείωση των αισθήσεων και των ευκαιριών 04-10/07

zwdia-krevati

Απογείωση των αισθήσεων και των ευκαιριών 04-10/07 .

Απογείωση των αισθήσεων : H Δευτέρα στις 4 Ιουλίου, έρχεται με μια συμβουλευτική προειδοποίηση θερμότητας!

Ο θερμοκέφαλος Άρης φτάνει στις 29 μοίρες του Κριού και διπλασιάζει τα αποτελέσματα «του πολεμιστή». Όχι μόνο επειδή διέρχεται το εγγενές ζώδιο του Κριού, αλλά επειδή η 29η μοίρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη στον τροχό του ζωδιακού κύκλου.

Το να αποκαλούμε την ατμόσφαιρα «φορτισμένη» θα ήταν απέραντη υποτίμηση.

zodia-taro-45

Καθώς τα δικαιώματα των ανθρώπων έχουν αφαιρεθεί και οι δημόσιοι πυροβολισμοί είναι ανεξέλεγκτοι, οι διαδηλώσεις μπορεί να εκραγούν σε όλο τον πλανήτη. Όταν ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τρίτη, μπορεί να αρχίσει να επικρατεί μεγαλύτερη ψυχραιμία – αλλά όχι αμέσως. Η ηθική θα συζητηθεί έντονα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, που διαρκεί μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Σε μια καθαρά προσωπική σημείωση, μόλις ο Άρης μετατοπιστεί στον Ταύρο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε με καθαρό μυαλό τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Μετά τη γρήγορη μετακίνησή του στον Κριό των υψηλών οκτανίων από τις 24 Μαΐου, θα έχετε αρκετή ορμή για να οδηγήσετε. Ωστόσο, δεν είναι συνετό να βιαστείτε κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Απογείωση των αισθήσεων και των ευκαιριών 04-10/07 .

Αν είστε από τις σπάνιες «ψυχές» που πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς, μην σπάσετε το όριο ταχύτητας! Κινηθείτε αργά σαν χελώνα και κερδίστε τον αγώνα προχωρώντας μεθοδικά στις αποστολές σας – ένα βήμα τη φορά. Αναζητάτε μια νέα ευκαιρία; Μην αποδεχτείτε βιαστικά την πρώτη προσφορά ή μην απορρίψετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο…. χωρίς έρευνα. Επειδή ένας ληξιπρόθεσμος λογαριασμός, μπορεί να σας πιέσει για εξόφληση.

Δεδομένου ότι ο Άρης μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα του στρες, καταπραΰνετε το άγχος επιβραδύνοντας και απολαμβάνοντας απλές χαρές… όπως η τέχνη, η μουσική και η φύση. Αν μπουν κάποια επιπλέον χρήματα στο πορτοφόλι σας, περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε το σαν επένδυση. Ο λάγνος Άρης στον Ταύρο απογειώνει τις αισθήσεις σας και ανοίγει την όρεξη όλων, για στοργή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

chartomantia-098

Δημιουργήστε τελετουργικά χαλάρωσης, για να νιώσετε άνετα με το σώμα σας, προγραμματίζοντας ένα μασάζ με απαλές κινήσεις. Ακόμα κι αν έχετε κάποιον να αγκαλιάσετε, πρέπει να φτιάξετε ατμόσφαιρα. Δημιουργήστε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με αισθησιακή μουσική, χαμηλό φωτισμό – και μην ξεχνάτε το φαγητό και το κρασί! Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της παραδοσιακής ερωτικής προσέγγισης, αλλά με τον ανυπόμονο Άρη που πατάει γκάζι, οι σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν γρήγορα, σε μια σοβαρή κατάσταση!

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό για ακριβά δώρα και πολυτελή ραντεβού. Το μειονέκτημα? Ο μάχιμος Άρης στον ξεροκέφαλο Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε τρομερές μάχες… όπου κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω εύκολα. Φυσικά, οι σπίθες που πυροδοτήσατε με το μαραθώνιο σεξ μετά τον τσακωμό, θα μπορούσαν (σχεδόν) να αξίζουν τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

zwdia shmera

Απογειωση των αισθήσεων και των ευκαιριών 04-10/07 .

Επίσης την Τρίτη, ο αγγελιοφόρος Ερμής μεταβαίνει στον φιλόξενο, ιδιωτικό Καρκίνο . Μέχρι τις 19 Ιουλίου, να είστε διακριτικοί σχετικά με το τι μοιράζεστε στις ψιθυριστές ανταλλαγές σας, όπως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Γιατί κι οι τοίχοι έχουν αυτιά! Ωστόσο, όλα τα είδη εγκάρδιων ανταλλαγών ζεσταίνονται γρήγορα, με τον Ερμή στον περιποιητικό Καρκίνο.

Κάντε μια επιπλέον προσπάθεια να ακούσετε με συμπόνια και να μιλήσετε απαλά, καθώς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα είναι πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. Τακτοποιήστε το χώρο του σπιτιού και της εργασίας σας. Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο, δώστε προτεραιότητα στον εσωτερικό σας κύκλο. Το δέσιμο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους… είναι το κλειδί για την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος